Blog

Kako onemogućiti vibraciju za budilicu na iPhoneu

IPhoneov vibracijski motor prilično je moćan. Kad god postoji melodija zvona, dobit ćete i stalno upozorenje o vibraciji. To je u redu za melodije zvona, ali što je sa budilicama? U alarmu nisu potrebne vibracije.

U aplikaciji Sat postoji način za isključivanje vibracija. Otkrijmo kako možete isključiti vibraciju u alarmu na iPhoneu. Prije iOS-a 9 postojala je samo jedna metoda za isključivanje vibracija u iPhone alarmu. Ali sada imamo dvije mogućnosti. Počnimo s najnovijim koji je predstavljen u iOS-u 9.

Kako onemogućiti vibraciju na iPhone alarmu

Metoda # 1

Korak 1. Otvorite aplikaciju Clock na iPhoneu.

Korak 2. Dodirnite Alarm odozdo → Dodirnite Uredi u gornjem lijevom kutu.

Korak # 3. Dodirnite Vrijeme alarma.

Korak # 4. Dodirnite Zvuk.

Korak # 5. Dodirnite Vibracija → Dodirnite Ništa.

Dakle, kao što sam ranije rekao, ova metoda djeluje u iOS-u 9. Pogledajmo sada način na koji smo morali koristiti u ranim danima.

Metoda # 2

Korak 1. Pokreni Postavljanje.

Korak 2. Dodirnite Zvuči.

Korak # 3. Ovdje imate dvije mogućnosti 1- Vibrirajte na prstenu, 2 – Vibriraj na tišini. Onemogućite obje sklopke.

Ti si gotov! Sad više nećete imati vibracije. Naravno, možete ga vratiti ponovnim uključivanjem prekidača.

Da, primijetit ćete da će to utjecati i na vibracije tijekom zvona. Onemogućivanjem prekidača za vibraciju nećete dobiti upozorenja o vibraciji ni u zvuku zvona ni u budilici. Poželite da Apple ima posebnu sklopku samo za način vibracije budilica.

Kao što je već spomenuto, iPhone ima vrlo snažan vibracijski motor. Još je bolje postalo samo s tanjim okvirima u iPhoneu 5 i 6. Na nekim površinama vibracije rezultiraju bučnim tonom koji često smeta.

Duge, glasne vibracije mogu vas ponekad zasmetati. Mislim na vaš iPhone postavljen na drveni stol: vibracije doista stvaraju bučni ton na drvu. Iako je korisna značajka za vrijeme kada je vaš iPhone u džepu, vibracija budilice vas uznemirava i stvara neugodu. Nadam se da će vam ovaj mali savjet pomoći da izbjegnete vibracije budilice.

Ne zaboravite svoje povratne informacije podijeliti u komentarima, na Facebooku, Twitteru i Googleu Plus.