Blog

Najbolji 9,7-inčni iPad [2018] kožni futroli 2021. godine

Vrhunska kožna kućišta najklasičnija su odijela za moje iOS uređaje. Oni s vrhunskom kvalitetom i neponovljivom klasom šarmiraju me bez kraja. Obožavate li ih i vi? Ako je odgovor da, iskreno biste se divili ovom nizu najboljih iPad kožnih futrola s 9,7 inča. Ove kožne navlake dizajnirane su za ljude koji vole izvršni profil. Bilo da se radi na odgovarajućem meču ili nudi Željeni štit od padova, oni imaju sve baze pokrivene. Krenite dalje i otkrijte više o 10 najpopularnijih kožnih futrola za 9,7-inčni iPad 2018 (aka iPad 6. generacije).

1. Dingrich

Dingrich izgleda uistinu vrijedan divljenja s bogatom obradom. Prava koža pojačava dizajn i trajnost. Glatka kožna tekstura dodaje više šarma njegovom profilu, a istovremeno nudi i poboljšano držanje kako bi spriječio da vam tablet isklizne iz ruku.

Značajka stalka prilično dobro funkcionira omogućavajući vam gledanje filmova u željenim kutovima. A magnetsko zatvaranje ne samo da stalno zatvara kućišta, već podržava i funkciju automatskog spavanja / buđenja kako bi se spriječila nepotrebna potrošnja baterije. Na kraju, imate samo dvije opcije boja: crnu i smeđu.

USP: Bogata izrada

Pogledajte na Amazonu

2. Hulorry

Hulorry je dizajniran da bude izvršni slučaj, koji biste voljeli nositi u svom uredu ili na visokom sastanku. Mekana vanjska strana PU kože i unutrašnjost od mikrovlakana daju joj dovoljno snage da vaš iPad zaštite od manjih padova i ogrebotina. Vanjska ovojnica protiv klizanja nudi bolje sprečavanje klizanja.

Ugrađeno postolje možete prilagoditi tako da tablični računar postavi pod željeni kut za ugodnije telefoniranje bez korištenja ruku. I da, postoji i više utora koji vam omogućavaju da kartice držite unutra. Budući da su izrezi vrlo precizni, nećete se suočiti s preprekama tijekom korištenja uređaja.

USP: Izvršni dizajn

Pogledajte na Amazonu

3. KAVAJ

KAVAJ pokazuje i klasu i eleganciju. Što se tiče izrade, postavljen je zlatni standard. Prava koža od kravlje kože s ručno izrađenim dizajnom daje joj autoritativan izgled.

Možete se osloniti na ovaj folio slučaj da biste preživjeli manje padove. Mekani flanel osigurava da zaslon osjetljiv na dodir ima potrebnu zaštitu od struganja. Zahvaljujući magnetskom zatvaraču, automatski uključuje / isključuje zaslon kako bi produžio vijek trajanja baterije vašeg iPada. Što se tiče boja, KAVAJ dolazi samo u dvije mogućnosti: crnoj i smeđoj.

USP: Prava koža od kravlje kože

Pogledajte na Amazonu

4. Vintage serija Icarercase

Apsolutna klasa! Pa, tako možete opisati slučajeve "Icarercase Vintage Series". Prekrasno izrađen od kravlje kože i ima elegantan profil. Dizajn prikladnog oblika, iPad izgleda vrlo impresivno s ovim kućištem.

Ljubaznošću unutrašnjosti od mikrovlakana, ogrebotina nije u stanju uništiti zaslon osjetljiv na dodir. Tu je i značajka postolja koja oživljava vaše tipkanje i vrijeme za video. Kako su izrezi precizni, moći ćete pristupiti svim značajkama uređaja bez ikakvog štucanja!

USP: Klasičan dizajn

Pogledajte na Amazonu

5. Medvjeđi pokret

Ako cijenite retro dizajn, Bear Motion će vam se odmah svidjeti! Futrola za folio izrađena je od kravlje kože i izgleda kompaktno. Ne dodaje puno vašeg iPad-a bez ugrožavanja zaštite.

Protuklizna površina osjeća se ugodno na dlanu i također sprječava klizanje uređaja - savršeno za ljude koji imaju leptire! I na kraju, futrola Bear Motion folio dolazi u četiri boje lijepog izgleda: crnoj, smeđoj, ljubičastoj i uvijek šarmantnoj ružičastoj.

USP: Retro dizajn

Pogledajte na Amazonu

6. DTTO

DTTO-ov praktični dizajn vrijedan je ozbiljnog razmatranja. Osim što vam omogućuje da poboljšate iskustvo gledanja i tipkanja medija s više kutova, omogućuje vam i sigurno nošenje karata. Osim toga, Apple Pencil možete držati i u ugrađenom držaču.

Kombinacija sintetičke (vanjske) kože i mikrofibre (unutrašnjost) možda ne nudi obranu od gadnih kapi, ali dovoljno je dobra da se dobro bori s padovima niskog intenziteta. O da, na raspolaganju su vam četiri varijante poboljšanih boja: crna, smeđa, crvena i plava.

USP: Utor za kartice

Pogledajte na Amazonu

7. Ztotop

S lijepim dizajnom, Ztotop znači posao! Ono što ga čini tako cool je rotacija od 360 stupnjeva. To znači da svoj iPad možete udobno postaviti vertikalno i vodoravno kako biste otkucali e-poštu ili ugodnije gledali zabavne videozapise.

Što se tiče zaštite, ova futrola za folije pouzdana je da apsorbira udarce i ujedno uklanja struganje. S držačem Apple Pencil i utorima za kartice on brine o svim vašim osnovnim potrebama. To nije sve, Ztotop dolazi u četiri vruće boje: crnoj, smeđoj, tamnoplavoj i crvenoj.

USP: Rotacija od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

8. BoriYuan

Luksuzni slučaj futrole poput BoriYuan zaslužuje snimku na vašem iPadu! Izrezbaren je od prirodne kože i ima vintage dizajn. Mekana tekstura kože dodatno obogaćuje njezin izgled.

Osim impresivnog dizajna, kućište može pružiti pouzdanu zaštitu od kapi. Možete ga udvostručiti da biste imali bešavne kutove kucanja i pejzaža. Nadalje, BoriYuan je dostupan u tri boje: crnoj, smeđoj i ljubičastoj.

USP: Vintage dizajn

Pogledajte na Amazonu

9. Spigen

Ako ste voljni imati cjenovno prihvatljivu futrolu od sintetičke kože koja dugoročno donosi skupe presvlake od prave kože, futrola Spigen folio bila bi pametna opcija. Ima profinjeni dizajn koji vašem iPadu daje formalni izgled. Kako bi pružio potrebnu zaštitu od udaraca, ima PC ljusku.

Također ima veliki džep za sigurno čuvanje gotovine i kartica. Uključivanje magnetnog zatvarača nudi veću sigurnost vašim dragocjenostima. Na kraju, možete odabrati između dvije boje: crna i smeđa.

USP: Veliki džep za kartice i gotovinu

Pogledajte na Amazonu

10. ESR

ESR možda nije vrhunska kožna futrola, ali što se tiče funkcionalnosti, gotovo je sve da vas osvoji. Kućište ima vanjsku ovojnicu od sintetičke kože i ima mekanu unutrašnjost od mikrovlakana. Za sve sofisticirane, može se oduprijeti udarcu i boriti se protiv ogrebotina.

Ima veliki džep za spremanje gotovine, kartica i nekih dokumenata. Ugrađeni držač omogućuje vam sigurno držanje Apple olovke. Štoviše, ESR futrola za kućište dolazi u tri boje: crnoj, plavoj i smeđoj.

USP: Više kutova gledanja

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Vaša omiljena kožna torbica

Sad kad ste istražili gornje kožne futrole, recite nam o onom koji će se upariti s vašim iPadom. Osim toga, recite nam i o slučajevima koje smo propustili.

Možda biste htjeli pročitati i ove postove:

  • Najbolji 9,7-inčni iPad 2018
  • 9,7-inčni torbice za tipkovnice iPad 2018
  • Najbolji 9,7-inčni iPad 2018 Folio futrole