Blog

Kako sinkronizirati iPhone s iTunesom bežično putem Wi-Fi veze

Appleov iTunes svestrano je rješenje za sinkronizaciju vaših iOS uređaja. Osim toga, također služi u svrhu izrade sigurnosne kopije i vraćanja. Uz to, kad zabrljate sa svojim uređajem, iTunes dolazi u pomoć puštajući vam da se pokrenete u načinu oporavka i vratite iPhone ili iPad u život.

Tradicionalno svi koristimo USB gromobranski kabel za sinkronizaciju iPhonea ili iPada s iTunesom. Postoji još jedan način sinkronizacije, a to je upotreba Wi-Fi veze. U slučaju da ste izgubili gromobranski kabel ili je pokvaren, možete koristiti Wi-Fi za sinkronizaciju iOS uređaja s iTunesom. Ispod je vodič koji objašnjava postupak, pogledajte ga.

Kako sinkronizirati iPhone s iTunesom putem Wi-Fi-ja bez kabela

Korak 1. Za jednokratno postavljanje morat ćete povezati iPhone ili iPad s iTunesom pomoću USB Lightning kabela.

Korak 2. Otvoren iTunes → kliknite na “iPhone”.

Korak # 3. Na lijevoj bočnoj traci kliknite “Sažetak“.

Korak # 4. Postavite pokazivač na desnu stranu zaslona gdje Sažetak prikazuje se.

Korak # 5. Pomaknite se prema dolje doOpcije"Odjeljak i označite"Sinkronizirajte s ovim iPhoneom putem Wi-Fi veze“.

Korak # 6. Primijenite promjene klikom na “Prijavite seGumb koji se nalazi u donjem desnom dijelu zaslona. Ovo će započeti postupak sinkronizacije putem USB kabela.

Korak # 7. Nakon završetka postupka sinkronizacije možete ukloniti USB vezu svog iPhonea ili iPada.

Korak # 8. Sada na svom iOS uređaju pokrenite Postavke app Dodirnite Općenito.

Korak # 9. Dodirnite iTunes Wi-Fi Sync.

Korak # 10. Sada biste na popisu trebali vidjeti ime računala ili Maca.

Korak # 12. Dodirnite ime računala ili Maca, a zatim dodirnite “SinkronizacijaSada”Da biste započeli sinkronizaciju putem Wi-Fi mreže.

Napomena: Morat ćete držati svoj iOS uređaj na punjenju tijekom sinkronizacije putem Wi-Fi mreže. Još jedna stvar koju biste trebali provjeriti jest da li bi vaš PC / Mac i iOS uređaj trebao biti u istoj Wi-Fi mreži.

To je sve; sada ste uspješno postavili postupak sinkronizacije putem Wi-Fi mreže. Od sada nećete morati brinuti o zamršenoj USB vezi za sinkronizaciju iPhonea ili iPada s iTunesom.