Blog

Kako onemogućiti "Pritisnite početnu stranicu za otključavanje" na iPhoneu i iPadu

Touch ID je izvrsna značajka koja vam omogućuje brzo otključavanje iOS uređaja. Ali ono što svi mi radimo je pritisnuti gumb Početna, umjesto da samo odmaramo prstom na Touch ID-u. Značajka otključavanja iPhonea bez pritiskanja gumba Home predstavljena je sa iOS 10. Međutim, tada to nije bilo cijenjeno i trenutno nije popularno. Dakle, ako se želite istaknuti i otključati svoj iOS uređaj bez pritiskanja bilo kojeg gumba, slijedite ovaj jednostavan vodič i onemogućite Pritisnite Home za otključavanje na iPhoneu i iPadu.

Bilješka: To funkcionira samo s iPhoneima i iPadima koji podržavaju Touch Id. I prije nego što nastavimo, provjerite jeste li omogućili značajku Raise to Wake iz aplikacije Settings na vašem iOS uređaju.

Kako isključiti "Pritisnite početnu stranicu za otključavanje" na iPhoneu i iPadu

  1. PokrenitePostavke aplikaciju na vašem iPhoneu.
  2. Pomaknite se prema dolje i otvorite Pristupačnost postavke.
  3. Uđi u Gumb Početna.
  4. Uključi Otvorite prst za odmorprebacivati.

Sada ne trebate pritisnuti gumb za početno mjesto da biste otključali iPhone. Samo zaključajte, naslonite prst na Touch ID i to je to!

Također, ako mislite da značajka Rest Finger to Open nije namijenjena vama, možete je isključiti slijedeći iste gore spomenute korake.

Odjava ...

Znate li da na iPhoneu možete prilagoditi i intenzitet gumba za početak?

Štoviše, možete učiniti mnogo više bez pritiskanja gumba za početak na iPhoneu, a ove brze poveznice su od velike pomoći!

  • Ponovno pokrenite iPhone bez napajanja i gumba za dom
  • Snimite zaslon na iPhoneu bez tipke za dom i napajanje
  • Kako otključati iPhone s Apple Watchom kada nosite masku