Blog

Najbolji zidni nosači za Apple TV u 2021

Mislite li da vaš Apple TV zaslužuje biti smješten na prikladnije mjesto gdje bi bio sigurniji? Ako je odgovor da, istražite ovaj istaknuti popis najboljih nosača za Apple TV kako biste digitalnom media playeru pružili idealnu postavku! Ovi zidni nosači za Apple TV imaju robusnu građu koja ih čini izuzetno izdržljivima. Omogućuju vam da s optimalnom lakoćom prilagodite svoj Apple TV. Štoviše, uredno su dizajnirani i ultra prijenosni. Pročitajte kako biste odabrali najprikladnije rješenje za montažu za Apple TV!

 1. Ukupni iznos
 2. Sakrij to
 3. QualGear
 4. Relia Mount
 5. VIVO
 6. IDLEHANDS
 7. SourceTon
 8. LANMU
 9. iTVMount
 10. Giros Dizajn AirLock
 11. LeMik

1. Ukupni iznos

Želite li nadograditi svoj Apple TV najhladnijim zidnim nosačem, ako je odgovor da onda, idite na TotalMount. Savršen je izbor za pokazivanje svog Apple TV-a. TotalMount, nosač za Apple TV, jednostavan je za instalaciju i dobro je kompatibilan s Apple TV-ima druge i treće generacije.

Štoviše, ne morate biti zabrinuti zbog kuka i otvora, jer s njim postoje lako dostupne različite veličine kuka i otvora. Odaberite pravi prema potrebi i prilagodite ga svom Apple TV-u. Koristeći takve nosače, možete svoju sobu učiniti mirnijom i prostranijom.

USP: Lako se instalira

Pogledajte na Amazonu

2. HIDEit ATV 4 - 2015 Zidni nosač za Apple TV 4. generacije

Ako svoj Apple TV želite zaštititi od slučajnih padova, odaberite najfiniji STEEL nosač koji rješava ne samo tu svrhu već i poboljšava izgled vašeg Apple TV-a. Precizno izrađen, HIDEit nosač izrađen je od visokokvalitetnog materijala - hladno valjanog teškog čelika.

Omogućuje vam postavljanje čistog nereda u kratkom vremenu. Ovaj nosač možete jednostavno pričvrstiti na zid u bilo kojem smjeru koristeći odgovarajuća sidra i vijke. HIDEit Mount zaista je pristupačan odabir za vaš pametni Apple TV.

USP: Izuzetno izdržljiv

Pogledajte na Amazonu

3. QualGear QG-AM-017 Apple TV 2/3 nosač

Mnogi ga koriste i obožavaju, QualGear QG-AM-017 posebno je dizajniran za Apple TV 3. generacije. Ovaj elegantni zidni nosač pričvrstite na strop, zid ili površinu. Dakle, ne trebate se brinuti hoćete li napraviti rupe na zidovima. Svojim korisnicima nudi veliku fleksibilnost.

Unaprijed razvrstani hardverski paket omogućuje vam instalaciju bez naprezanja s više mogućnosti ugradnje. Sklop hardvera sastoji se od gomile vijaka i vijaka koji ispunjavaju sve vaše potrebe za pričvršćivanjem. I na kraju, QualGear dolazi u dvije boje: crnoj i bijeloj.

USP: Višestruke mogućnosti ugradnje

Pogledajte na Amazonu

4. Nosač Relia

Uveden je Relia Mount, jedan od nosača Apple TV-a kojem se najviše vjeruje i kojem se najviše cijene, a koji je postavio Apple TV na savršeno mjesto. Posebno je dizajniran za Apple TV 4. generacije. Nosač ima posebno ljepilo na koje možete popraviti televizor kako želite.

Čini se da je nosač pouzdano, elegantno i elegantno rješenje. Nadalje, ne biste trebali raditi rupe u zidu za spajanje HDMI kabela jer to omogućuje jednostavan pristup HDMI priključku televizora.

USP: Upravljanje toplinom

Pogledajte na Amazonu

5. VIVO

Vivo se pokazao još jednom najboljom policom za postavljanje za Apple TV. Dolazi s jednim sustavom upravljanja kabelima od staklene police. Nosač je dizajniran na takav način da se lako prilagođava ispod zaslona.

Vivo je izrađen od kaljenog stakla s metalnom zidnom pločom. Čvrsta čelična konstrukcija čini ovaj nosač uvjerljivim. Možete svjedočiti njegovoj estetskoj ljepoti i savršenoj strukturi.

USP: Čvrsta čelična konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

6. IDLEHANDS Apple TV nosač

Savršeno zakrivljeni iDLEHANDS Apple TV nosač dobro je kompatibilan s Apple TV-om 4. generacije. Nosač je izrađen od polikarbonata i silicijevog dioksida. Tijekom instaliranja ovog nosača, morate nježno saviti kut silike i učvrstiti svoj Apple TV u nosač.

Postoje dvostrane ljepljive trake koje pružaju više prostora i sigurnosti. Što je više? Dizajn utora nudi fleksibilnost, jednostavnu ugradnju vijcima. iDLEHANDS Apple TV nosač jedan je od najboljih nosača kojem se dive mnogi kupci.

USP: Zaštita od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

7. SourceTon

SourceTon nudi rješenje za montažu bez muke. Robusne strukture, ovaj zidni nosač izuzetno je izdržljiv. Možete udobno pristupiti svim priključcima i rupama vašeg set-top box-a.

Zahvaljujući dizajnu rupe za utor, dobivate fleksibilniji položaj za instaliranje Apple TV-a. I na kraju, SourceTon dolazi sa zaštitnom futrolom za daljinski upravljač koja ga štiti od ogrebotina i slučajnih padova.

USP: Dizajn rupe za utor

Pogledajte na Amazonu

8. LANMU

Ako vam je zaštita Apple TV-a glavni prioritet, odaberite Lanmu zidni nosač. Na zidu morate izbušiti dvije rupe i popraviti nosač; tamo će ostati vrlo dugo. Nosač je napravljen od vrhunskog i čvrstog materijala i kompatibilan je s Apple TV 2,3,4, kao i Apple TV 4K.

Na dnu nosača ima dovoljno mjesta za pravilno kabliranje. Osim bušenja, s vaše strane nema puno posla za osiguranje Apple TV-a; nosač će učiniti potrebno.

USP: Jednostavna instalacija

Pogledajte na Amazonu

9. iTVMount

ITVMount je u potpunosti kompatibilan s Apple TV-om 4. generacije. Pomoću ovog snažnog nosača možete uštedjeti prostor i zaštititi svoj uređaj od stvorenja, sitnih prstića i prolijevanja pića. Napravljen od hladno valjanog čelika debljine, najnoviji nosač Apple TV 4 jednostavno je postaviti.

Zajedno s ovim izdržljivim nosačem dobivate i vijke i sidra za suhozid dobre kvalitete ocijenjene po 25 kg. Nadalje, njegov crni mat praškasti kaput štiti komponente od ogrebotina. Svakako, izvrstan je odabir.

USP: Crni mat kaput u prahu

Pogledajte na Amazonu

10. Giros Design AirLock

Dizajniran da pruža ultra sigurno pozicioniranje vašeg Apple TV-a, Giros Design AirLock dizajniran je s kvalitetnom umjetnošću. Ključna značajka je njegova zaštita glave Torx, koja sprječava krađu. Štoviše, ima preciznu razinu tolerancije koja podešavanje vašeg pametnog televizora čini pouzdanim i jednostavnim.

Potrebno je nekoliko minuta da ga postavite na zid. Dati su posebni kanali i kabeli kako bi se osiguralo da nosač set-top box uređaja izgleda neuredno. Njegova 3M VHB traka omogućuje vam rješenje za "brzu montažu". Dakle, možete imati svoj uređaj za reprodukciju digitalnih medija na željenom mjestu.

USP: Torxovo osiguranje glave

Pogledajte na Amazonu

11. LeMik

To je jedan od najtanjih, ali inovativnih zidnih nosača za Apple TV 2-3 koji montažu čini bez napora i elegantnom. LeMik sustav zidnih nosača razlikuje se od ostalih nosača jer je dizajniran s neprimjetnom tehnologijom, izvrsnom izradom i profinjenim sučeljem.

Super jaki magnetski dodaci čine ovaj nosač uvjerljivom dodatnom opremom. Štoviše, dobivate dodatne držače za jednostavno premještanje televizora od zida do zida. Stoga je ovaj nosač prekrasnog izgleda savršen pratilac za vaš pametni TV.

USP: Kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

Završavati!

Bilo da želite sačuvati svoj Apple TV na sigurnom ili ćete uštedjeti više prostora u svojoj sobi, nosač je svaki dan idealan izbor. Najbolji nosači pružili bi vam mogućnost naginjanja i vrtnje vašeg pametnog televizora pod različitim kutovima. Zvuči cool, zar ne!

Koji vam se najviše svidio od gore navedenih najboljih zidnih nosača za Apple TV? Je li bilo koji od ovih zidnih nosača odgovarao vašim potrebama i proračunu?

Javite nam o svom odabiru. Bio bih još sretniji ako ovdje u komentarima ispod podijelite svoje praktično iskustvo i povratne informacije.

Voljeli biste na brzinu pogledati i ove popise dodatne opreme:

 • Najbolji daljinski kućišta / navlake za Apple TV
 • Upravljači igrama za iPhone, iPad i Apple TV
 • Najbolji iPad Pro 9,7-inčni zidni nosači

Bilješka: Ovdje navedene cijene spomenute su na pridruženim portalima tijekom pisanja ovog članka.