Blog

Najbolje glazbene igre za iPhone i iPad u 2021. godini

Spoj vrhunske glazbe i svjetlucavih igara previše su smrtonosni da bi ih se moglo ignorirati! Zbog toga većina nas voli biti zabavljena dok uživamo u svojim omiljenim igrama. Isprobavši brojne glazbene avanture, odlučio sam stvoriti elitni popis - najbolje glazbene igre za iPhone i iPad, za koje sam siguran da biste željeli malo zaviriti. Osiguravajući da se vaši različiti ukusi pravilno podudaraju, odabrao sam mnoštvo različitih igara. Osim što su vrlo zanimljivi, relativno ih je lako igrati. Jednom kad započnete s njima, osjećat ćete se kao da nastavljate i nastavljate. Jeste li spremni za pokretanje mojih 10 najboljih glazbenih igara za iOS? Uronimo pravo!

1. SongPop 2 - Glazbeni kviz

Ako mislite da o glazbi znate sve, onda je ovo igra na kojoj biste se trebali okušati. SongPop 2 ima više od 100.000 stvarnih glazbenih isječaka, a vaš je posao identificirati izvođača i naslov što je brže moguće. Također, možete izazvati svoje prijatelje ili druge ljubitelje glazbe širom svijeta. I na kraju, igra također nudi svakodnevni turnir za više igrača, stoga budite spremni za izazov.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Klavirske pločice 2

Ovaj je apsolutni dragulj zahvaljujući nevjerojatnom ritmu i impresivnom korisničkom sučelju. Prilično je jednostavno igrati. Sve što trebate je tapkati crne pločice u skladu s melodijom; pazeći da nikoga ne propustite.

Igra se sastoji od različitih vrsta pjesama poput klasične, praskave, izvorne koje vas oduševljavaju. Uz vrhunski zvuk, pjesme nikada ne dopuštaju da se dosadi. Postoji način izazova koji vaše vještine stavlja na pravi test. Suočite se s više izazova i osvojite puno bonusa da biste postali vrhunski igrač!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Prava gitara

Ako ste u potrazi za vrhunskim simulatorom gitare, imajte na umu Real Guitar. Ono što se ističe u ovoj aplikaciji je intuitivno korisničko sučelje i izvrsna kvaliteta zvuka.

Budući da su svi zvukovi snimljeni s gitare uživo, imat ćete realan osjećaj. Možete lako bubnjati, čupati i udarati žice kako biste neometano svirali akorde. Uz više vrsta gitara i nekoliko dostupnih načina rada, ova je aplikacija cjelovit paket koji vas zabavlja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Pravi bubanj

Volite li svirati bubanj? Ako da, zaista biste uživali u igranju ove aplikacije simulatora bubnja. Da biste igrali ovu igru, jednostavno dodirnite prstima jastučiće bubnja.

Sadrži 60 primjera ritmova i 24 prateće pjesme. Također možete snimiti igru ​​kako biste pratili napredak. Pohvali se studijskom kvalitetom zvuka, ima karizmu koja vas oduševljava do srži.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Plesna linija

Ova zabavna glazbena igra brzi je izazov u kojem se morate kretati kroz prepreke i zamke, a istovremeno reproducirati glazbu. Sadrži različite svjetove sve veće teškoće, koji svaki daju jedinstvenu sliku.

Vodite stalno rastuću liniju kroz različita okruženja, pažljivo slušajući glazbu. Dodirnite zaslon da biste napravili oštre zavoje, izbjegavajući prepreke i reagirajući kako se scena mijenja pred vašim očima.

Cijena: Besplatno (5,99 USD za uklanjanje oglasa)

preuzimanje datoteka

6. Moja pjevačka čudovišta: Zora vatre

Moja pjevačka čudovišta jedan su dragulj igre s potpuno inovativnim konceptom. Morat ćete putovati u prošlost kad su čudovišta prvi put izbila. Svako čudovište ima jedinstveni glas, stoga pazite da i dalje otključavate nove likove. Također, možete uzgajati svoja čudovišta kako biste razvili jedinstveno s novim glasom. Sastavite ih kako biste napravili vlastiti orkestar. U ovoj igri postoji još hrpa značajki, pa samo kliknite vezu za preuzimanje, jer je igra potpuno besplatna.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Izgubljeni u harmoniji

Lost in Harmony je trkačka igra, ali s potpunim oslanjanjem na ritmove. Vaš posao je voditi Kaito i Aya kroz njihovo pustolovno putovanje. Osim toga, također možete dizajnirati vlastiti nivo s bilo kojom pjesmom pomoću ugrađenog uređivača nivoa. Igra je malo skupa, ali zasigurno vrijedi svake lipe. Izgubljeno u harmoniji jedna je od najboljih glazbenih igara dostupnih u App Storeu za iPhone ili iPad.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Pljeskava glazba Stevea Reicha

Nema glazbenih instrumenata? Nema problema, sve dok možete pljeskati. Igra pljeskanja pomoći će vam da poboljšate svoj ritam, jer uključuje glazbu koja koristi samo pljeskanje. Igra nudi tri različite razine težine, stoga budite sigurni da ste krenuli od lagane, a zatim prešli na profesionalnu razinu. Koncept je prilično svjež i vrijedi ga isprobati. I da, uđite u natjecanja i mogli biste imati priliku nastupiti uživo.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Groove Planet

Naš planet Zemlja već je upoznat s glazbom; vrijeme je da proširimo horizont na druge planete. To je tema igre Groove Planet. Vi ste gradonačelnik i sve što se treba graditi je pomoću glazbenih nota. Igra ima zadivljujuću grafiku, a također podržava izazivanje drugih igrača. Dakle, ukratko, niste potpuno sami u utrci, ljudi širom svijeta su vam ozbiljna konkurencija. Groove Planet je besplatan za igranje, ali uz dodatne kupnje putem aplikacije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. 123 Dječja zabavna GLAZBA

Ako ste u potrazi za fantastičnom glazbenom igrom za svoje predškolsko dijete, trebali biste ozbiljno pogledati ovu igru. Dizajniran je kako bi potaknuo djecu na stvaranje glazbe i istraživanje svijeta glazbe. Aplikacija ima 25 instrumenata poput ksilofona, bubnjeva, gitara, flauta, saksofona itd. Za istraživanje.

Ova igra sadrži nekoliko aktivnosti koje djeci mogu poboljšati motoričke sposobnosti i kreativnost. Šarene grafike i živopisni zvukovi unose puno zabave u predstavu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Vaš odabir?

Koju ste od ovih fantastičnih glazbenih igara odabrali za vrijeme igranja? Bilo bi lijepo znati njegovo ime i vrstu igara u kojima puno uživate igrati.

Možda biste htjeli pogledati i ove postove:

  • Najbolje iPhone i iPad aplikacije za učenje sviranja flaute
  • Aplikacije za gitaru za iPhone i iPad
  • Najbolje iPhone i iPad DJ aplikacije