Blog

Najbolji automobilski punjači za iPhone SE [izdanje 2021.]

Putovanja s prijateljima i obitelji zasigurno su nevjerojatna, ali u naletu često zaboravimo napuniti svoj iPhone SE i potom se kajemo tijekom cijelog putovanja. Najlakši način je nabaviti jedan od najboljih automobilskih punjača za vaš iPhone SE. Appleov iPhone SE primio je drastična poboljšanja baterije. Čak i tada, na kraju će u bilo kojem trenutku ostati bez soka. Pa hajde sada protraćimo nezaboravno putovanje, pogledajte popis.

1. LOGO

LOOGGO-ov punjač za automobil dolazi s dva USB priključka za istovremeno punjenje dva uređaja. S maksimalnom izlaznom snagom od 2,4amp, ovaj proizvod donosi 95% pretvorbe energije i puni vaše iPhone 45% brže od ostalih standardnih punjača za automobile koji su danas dostupni na tržištu.

Marka je kontinuirano nadograđivala svoje proizvode, a ovaj automobilski punjač jedan je od njih. Provjerite njegov inteligentni IC čip, koji automatski prepoznaje vaš uređaj i isporučuje optimalnu strujnu snagu. Ovaj robusno izrađen automobilski punjač izrađen je od visokokvalitetne metalne ljuske aluminijske legure.

USP: 95% pretvorbe snage

Pogledajte na Amazonu

2. Aukey

Aukey je jedan od najmanjih automobilskih punjača dostupan za iPhone SE. Nemojte pogriješiti da je manje učinkovit zbog svoje veličine; prilično je moćan. Punjač za automobil je certificiran za Apple MFI, što je dovoljno da osvojite vaše povjerenje. Ima namjenski Lightning kabel za Apple uređaje, dok je dodatni USB priključak za punjenje bilo kojeg drugog uređaja. Brzo puni vaš iPhone SE s izlaznom snagom od 4,8A.

USP: Izuzetno mali dizajn

Pogledajte na Amazonu

PROČITAJTE I: Najbolji automobilski punjači za iPhone SE 2020

3. AILUN

Ako lupate turbopunjačem, zaista ćete cijeniti AILUN. Zahvaljujući Qualcomm Quick Charge 3.0 tehnologiji, ovaj punjač može puniti kompatibilne uređaje do 4x brže.

Sljedeća značajna značajka su višestruki ugrađeni regulatori napona koji štite vaš uređaj od prijetnji poput prekomjerne struje. Visokokvalitetni induktor osigurava temperaturu u kontroli radi dodatne sigurnosti. Sićušni faktor oblika čini AILUN ultra prijenosnim i idealnom folijom za vaše vrijeme bez muke!

USP: Više ugrađenih regulatora napona

Pogledajte na Amazonu

4. JOOMFEEN

Ovaj brzi automobilski punjač pogodan je za sva 12V ili 24V vozila. Ima ojačane gelere protiv proklizavanja s obje strane, tako da se neće popustiti ni nakon strmih padina. Prošao je 8000+ ispitivanja vijeka trajanja zavoja za vrhunsku trajnost. ime,

Ima maksimalnu brzinu punjenja do 2,4A. Istodobno, ima ugrađene sigurnosne značajke protiv pregrijavanja i prekomjernog punjenja. Ne ometa radio, Bluetooth ili Wi-Fi signale i automatski isključuje punjenje kad je uređaj pun.

USP: Snažna kvaliteta izrade

Pogledajte na Amazonu

5. FIMARR

Iskusite brže i bolje punjenje baterije vašeg iPhone SE-a. FIMARR nudi automobilski punjač u kompaktnom dizajnu. Ovaj lagani mini automobilski punjač koji se lako nosi potpuno je kompatibilan s vašim uređajem. Može se pohvaliti mekanom LED lampicom koja pomaže locirati priključke u mraku, tako da vam nije potrebno odvlačiti pažnju tijekom vožnje automobila.

FIMARR je upotrijebio visokokvalitetni bakreni kabel od 22AWG koji omogućuje 15% brže punjenje od ostalih običnih kabela. Zbog sigurnosti vašeg uređaja, FIMARR je izgradio inteligentni krug koji štiti od kratkog spoja, pregrijavanja, prekomjerne struje i prekomjernog punjenja. Ovaj automobilski punjač automatski zaustavlja punjenje vašeg uređaja kad se napuni.

USP: 15% veća brzina punjenja

Pogledajte na Amazonu

6. Gembonics

Ono što Gembonics dobro stoji jest sposobnost pružanja brzog punjenja uz potpunu sigurnost. Još jedna značajna značajka ovog punjača je lijepi ultra mali dizajn. To znači da ćete ga moći nositi čak i u malom džepu.

Apple MFi certifikat čini ga vrlo pouzdanim punjačem. Jedna očita prednost certifikata je ta što tijekom punjenja iPhonea nećete dobiti pogrešku "Dodatna oprema nije certificirana". Dostupnost dodatnih priključaka omogućuje istodobno napajanje više uređaja.

USP: Apple MFi certifikat

Pogledajte na Amazonu

7. RAVPower

Izvrsna kombinacija visoke učinkovitosti i maksimalne brzine punjenja, RAVPower može udovoljiti vašim zahtjevima u svim aspektima. Spakiran s iSmart tehnologijom, punjač brzo prilagođava prikladnu ulaznu struju za brzo punjenje. Automatski podešava napon idealan za vaš uređaj tako da se uređaj napuni potrebnom sigurnošću.

Napredni dizajn sklopa bori se s izazovom kratkog spoja. Na raspolaganju su vam tri boje: crna, crvena i zlatna. Štoviše, RAVPower ima solidno doživotno jamstvo.

USP: Napredni dizajn sklopa

Pogledajte na Amazonu

8. HUNDA

HUNDA-in punjač za automobil dolazi s fleksibilnim kabelom. Ovaj namotani kabel održava vaš automobil organiziranim i omogućuje vam slobodno kretanje vašeg iPhone SE u automobilu. USB priključak na ovom punjaču omogućuje vam spajanje duljeg USB kabela za punjenje iPhonea SE.

Napajanje velike snage omogućuje najbrže moguće punjenje do 4,8 ampera ili 2,4 ampera po priključku. Tijekom putovanja možete istovremeno puniti dva kompatibilna uređaja.

USP: Fleksibilni kabel

Pogledajte na Amazonu

9. Sigurnosna žica

Safewire predstavlja izuzetno izdržljiv automobilski punjač za vaša duga putovanja u automobilu. Ovaj gromobranski kabel s četiri metra dovoljno je jak da stotine puta puni vaše uređaje. Budući da je punjač kompatibilan s više operativnih sustava, mala je vjerojatnost pogrešaka operativnog sustava. Tako dobivate neometano punjenje iPhonea.

Kad se ne rasteže, kabel se naslanja na otprilike 2,5 metra; ako ga istegnete, može se povući na pet metara. To znači da ovaj kabel možete koristiti čak i ako sjedite na stražnjem sjedalu automobila.

USP: Jaka munjevita spojnica

Pogledajte na Amazonu

10. Munjevit

Ovaj praktični automobilski punjač nudi ukupno 3,1 amp potpuno brzo punjenje iz zasebnih priključaka 2.1a i 1a bez rizika od kratkih spojeva. Ima MFI certifikat, što dodaje dodatni sloj pouzdanosti.

Nadalje, tanki kraj Lightning konektora i robusni kabel dovoljno su izdržljivi da vam traju dugo. Uz to, USB utičnica puni drugi uređaj. Uštedite vrijeme istodobnim punjenjem pametnog telefona.

USP: MFi certificiran

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Vaš odabir?

Pod pretpostavkom da ste pronašli ove punjače za automobile prema vašim očekivanjima. Koji je od ovih punjača imao sreće za vaš iPhone? Bilo bi lijepo znati njegovo ime i značajke koje su vam se svidjele.

Možda biste htjeli pročitati i ove postove:

  • Najbolje banke moći za iPhone SE
  • iPhone SE futrole za novčanik
  • Najbolje iPhone SE slušalice
  • Najbolje priključne stanice za iPhone SE