Blog

Najbolje aplikacije e-pošte za Apple Watch u 2021. godini

Apple Watch stvoren je kao pametno proširenje iPhonea. U konkretnom slučaju, možete brzo pregledati sve najnovije e-poruke, pa čak i slati brze odgovore izravno sa zapešća. Stoga je prikladno sastaviti značajan popis najboljih aplikacija za e-poštu Apple Watcha kako biste mogli pregledavati e-poštu i upravljati njima s potrebnom udobnošću. Dogovoreno, ove aplikacije za e-poštu možda nemaju punopravnu funkcionalnost na Apple Watchu. Međutim, omogućuju vam da preuzmete bitnu kontrolu nad svojim e-porukama. Preletimo i pronađite više o ovih 10 najboljih aplikacija za e-poštu za Apple Watch!

1. Newton Mail

Uživajte u svom iskustvu e-pošte osim primanja i slanja poruka pomoću aplikacije za e-poštu Newton Mail na Apple Watchu. Dobit ćete status potvrde o čitanju poruke koju šaljete. Postoji i mogućnost zakazivanja slanja poruke kasnije.

Možete dodati e-poštu aplikacijama za produktivnost kao što su Evernote, Wunderlist, Instapaper itd. Omogućuje vam spremanje privitaka na OneDrive, Google Drive, Box, Dropbox. Štoviše, također radi s Gmailom, Exchangeom, Yahoo Mailom, Hotmailom / Outlookom, iCloudom, Google Appsom, Office 365 i svim IMAP računima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Microsoft Outlook

Microsoft Outlook sigurno se može opisati kao najbolja aplikacija za e-poštu za iPhone i Apple Watch. Pametna pristigla pošta na vrh postavlja važne e-adrese kako biste lako pronašli one koji su vam najvažniji. Filtri omogućuju udobno razvrstavanje e-adresa.

Gestama prevlačenja možete brzo rasporediti, arhivirati i izbrisati poruke. Moći ćete otvoriti Word ili druge Officeove dokumente da biste ih lako uredili. Štoviše, aplikacija radi s Microsoft Exchangeom, Office 365, Gmail, Yahoo Mail i iCloud.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Iskra

Spark ocjenjujem vrlo visoko jer uklanja sav pritisak upravljanja e-poštom. Aplikacija za e-poštu sadrži objedinjenu pristiglu poštu koja vam omogućuje brzi uvid u sve važne poruke. Pomoću pametnog pretraživanja moći ćete trenutno kopati po e-porukama.

Aplikacija brzo pronalazi najčešće korištene potpise kako biste lako dodali onaj koji vam se mnogo sviđa. Elegantna aplikacija za poštu funkcionira s nekim uslugama poput Dropboxa, Evernotea, Pocketa i mnogih drugih. Njegov widget i bočnu traku možete prilagoditi svom najvećem interesu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. mail.com

mail.com možda se ne može pohvaliti nekim vrhunskim značajkama, ali dovoljno je dobar da svoj posao obavite uz željenu praktičnost. S personaliziranim obavijestima ostat ćete u tijeku s važnim porukama. Sučelje je u potpunosti prilagodljivo, idealno ga možete postaviti u skladu s vašim specifičnim potrebama. Upotrijebit ćete PIN za pružanje dodatnog sloja zaštite svog računa. Omogućuje vam brzi pristup svim kontaktima na mail.com na uređaju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Plava pošta

Ako želite udobno preuzeti kontrolu nad svim svojim računima pošte, Blue Mail je prava opcija za vas. Omogućit ćete push obavijesti za svaki račun e-pošte kako biste bili u toku sa svim najnovijim porukama bez ikakvih muka. Također ima način rada Ne ometaj da bi vam osigurao potreban mir tijekom rada. Pomoću brzih odgovora moći ćete brzo odgovoriti na poruke. Još bolje, možete dodati prilagođeni potpis po računu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Upišite App

TypeApp dolazi sa svim značajkama koje vam omogućuju rukovanje e-porukama sa željenom učinkovitošću. Možete dodati koliko god želite računa. Omogućuje vam sinkronizaciju nekoliko poštanskih sandučića različitih davatelja usluga, tako da imate vremena bez problema u upravljanju e-poštom. Aplikacija također omogućuje dodavanje prilagođenog potpisa po računu. Štoviše, značajke poput Touch ID-a, načina rada Ne ometaj, prilagođeni odgovori čine ga izuzetno impresivnim.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Zračna pošta

Što se tiče vrhunske funkcionalnosti, Airmail je na vrhu s najboljima. Jedna od najprivlačnijih značajki ove aplikacije prilagodljivi su potezi koji vam omogućavaju da brzo prođete kroz svoj zadatak. Značajka skupnog uređivanja upravo je ono što bi vam htjelo pojednostaviti zadatak. Objedinjena pristigla pošta pomaže vam da sortirate e-poštu s povjetarcem. Još bolje, podržava čak 19 jezika.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

8. AOL

Što kažete na to da uzmete više od e-pošte za svoj Apple Watch? S AOL-om nećete samo prolaziti kroz e-poštu, već ćete dobiti i današnje najvažnije naslove. Aplikacija za e-poštu također nudi videozapise u trendu kako biste ostali u vrhu svog raspoloženja.

Korištenjem poteza prevlačenjem premjestit ćete, označiti, označiti, pa čak i izbrisati e-poštu. Nadalje, možete provjeriti vrijeme na kojem se nalazite i čak dijeliti članke putem Facebooka, Twittera i e-pošte.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. GMX pošta

GMX Mail vrlo je koristan za održavanje vaše e-pošte u potpunosti organiziranom. Aplikacija vam omogućuje prilagodbu sučelja prema vašim specifičnim zahtjevima. Pomoću značajke sakupljača pošte imat ćete potrebnu kontrolu nad svojim više računa pošte i s njima ćete lako rukovati. Svoju e-poštu možete zaštititi i PIN-om. Ova aplikacija za e-poštu podržava samo dva jezika engleski i njemački.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. WEB.DE Mail

Pomoću WEB.DE pošte možete organizirati svoju pristiglu poštu onako kako želite. Sadrži vrlo intuitivno korisničko sučelje koje donosi veću udobnost u igri. Aplikacija dolazi s sakupljačem pošte koji vam omogućuje primanje e-pošte s nekoliko računa. Pristupit ćete svim podacima svog WEB.DE računa. Ako aplikaciji želite dodati moćnije značajke, možete je nadograditi na premium verziju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Odjava

Koju ćete aplikaciju za e-poštu odabrati za svoj Apple Watch? Postoji li neka aplikacija za e-poštu za koju želite da bude dostupna i za pametni sat? Slobodno prepustite svojim pogledima.

Osobno želim da aplikacije Yahoo i Gmail budu dostupne za Watch prije nego kasnije. Lako su jedni od najboljih u poslu, pa bi bilo dobro koristiti ih na watchOS-u.

Morali biste pogledati i ove postove:

  • Najbolje produktivnosti za iPhone i iPad
  • Aplikacije za ispis za iPhone
  • Najbolje alternative za Evernote za iPhone i iPad
  • iPhone Email App Alternative
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found