Blog

Najbolji rukavi za iPhone X u 2021. godini

Mnogi ljudi vole koristiti rukave za udobno nošenje iPhonea. Iako kožne torbice možda neće procuriti u eleganciju ili okrenuti glavu, one imaju i klasu i sposobnost da budu pouzdan pratilac pametnog telefona. Ako imate bogat ukus ili naklonost prema estetskom dizajnu, možda će vam se ovi najbolji iPhone X rukavi doista diviti. Osim što nude željenu praktičnost dok vam omogućavaju nošenje iPhonea, ove torbice nude sveobuhvatnu zaštitu od slučajnih udaraca. Štoviše, neki od njih imaju i utore za kartice koji će vam pomoći da idealno ispunite sve ciljeve!

1. fitBAG

fitBAG ima klasičan izgled zahvaljujući vrhunskoj koži od janjeće kože. Nježna tekstura kože dodatno obogaćuje njezin profil, a istovremeno osigurava poboljšano prianjanje. Glatka podstava od mikrovlakana osigurava da zaslon vašeg pametnog telefona ima dodatnu zaštitu od ogrebotina. Možete jednostavno ugurati svoj iPhone u torbicu i izvaditi ga bez ikakvog problema.

Postoji više od 15 živopisnih varijanti boja koje vam omogućuju da odaberete savršeno pristajanje za vaš iPhone. Osim toga, fitBAG je podržan dvogodišnjim ograničenim jamstvom.

USP: Vrhunska koža od janjeće kože

Pogledajte na Amazonu

2. toovren

Ako vas fascinira estetski dizajn, toovren može biti idealna folija za vaš ukus. Prava koža od kravlje kože dala mu je dugotrajnost kao dugotrajan par za vaš iPhone.

Podstava od mikrovlakana djeluje kao dodatni štit za vaš iPhone. Kada je vaš uređaj unutar torbice, zaštićen je od pada i struganja.

Budući da podržava bežično punjenje, nećete morati uklanjati kućište da biste turbonapunili uređaj. Štoviše, možete odabrati više boja.

USP: Prava koža od kravlje kože

Pogledajte na Amazonu

3. Dockem Luxe

Sviđa mi se niskoprofilni dizajn Dockem Luxea. Izrezan je od visokokvalitetne sintetičke kože i ima tanak izgled. Nekoliko karata možete držati unutar ugrađenih utora.

Rukav čvrsto leži na pametnom telefonu. Unatoč tankom dizajnu, dovoljno je dobar da se ne ogrebe. Dizajn otvorenog vrha omogućuje vam udobno vađenje telefona iz torbice.

USP: Utor za kartice

Pogledajte na Amazonu

4. SRETNIJI STUDIO

HAPPER STUDIO donosi kožni rukav za vaš iPhone X. Izrađen od talijanske kože, možete ga personalizirati u ovoj torbici. Uzmite monogram s vašim imenom ili inicijalima na ovom slučaju.

Njegova elegancija i gracioznost privlače mnoge rukovoditelje poduzeća. Uz to dodajte ručno prošivenu karizmu na vrhunskoj koži. Ovaj rukav nema skriveni džep ili bilo koje druge otmjene stvari. Međutim, magnetna traka će zaštititi vaš uređaj u torbici.

Izrađen od prave kože, vaš će se mobitel dobro smjestiti u ovaj rukav. Držite svoj premium uređaj samouvjereno dok hodate korporativnim hodnicima.

USP: Prikladan magnetski poklopac

Pogledajte na Amazonu

5. HzYisida

Jednostavnost tvoje ime je HzYisida! Da, ovaj rukav tvrtke HzYisida toliko je jednostavan da vam može odmah privući pažnju. Rukav je izrađen od neoprena, koji je mekane prirode, pa se ne biste trebali brinuti za svoj iPhone X.

Voljeli biste držati ovaj rukav u rukama jer vam daje dobar osjećaj svojim mekanim materijalom i laganim profilom. Vaš je iPhone X siguran u ovoj torbici jer apsorbira udarce.

USP: Jednostavnost u najboljem slučaju

Pogledajte na Amazonu

6. Bomea

Bomea je dizajniran da bude prikladan za putnike. Torbica čvrsto leži na vašem iPhoneu s futrolom. Izrađena je od PU kože i sportskog je robusnog izgleda.

Zahvaljujući izdržljivoj konstrukciji, sposoban je izdržati udarce i izbore u struganju. Sadrži dvije dodatne petlje remena za dodatnu sigurnost. Magnetsko zatvaranje omogućuje vam savršeno zatvaranje čahure.

USP: Dvije dodatne petlje remena

Pogledajte na Amazonu

7. Dockem Provincial Line

Za razliku od Dockemove serije Luxe, ova Provincial Line izgleda grublje i žilavije; istovremeno, njegova vrhunska sintetička koža daje elegantan i profesionalan izgled. Da bi bio funkcionalniji, Dockem nudi dva utora za umetanje debitnih / kreditnih kartica, ID-a i gotovine.

Čak i nakon umetanja kartica, kućište izgleda tanko i razmeta se debljinom manjom od 14 mm. Torbicu možete staviti u džepove s iPhoneom unutar rukava.

USP: Elegantan i profesionalan izgled

Pogledajte na Amazonu

8. Slučajevi Sena

Razmetajte se ovim rukavom od prave kože tvrtke Sena Cases. To je visokotlačni visokotlačni rukav koji će poboljšati i zaštititi ljepotu iPhonea X. Budući da je rukav, o značajkama se ne može puno razgovarati, osim o njegovom dizajnu i izgledima.

Budući da je prilično tanak, u potpunosti je kompatibilan s bežičnim punjenjem. Osim toga, također zadržava prašinu i prljavštinu na oku, dok vaše dragocjeno počiva tamo. Na kraju, dostupna su dva izbora boja - crna i žutosmeđa.

USP: Vrhunska koža

Pogledajte na Amazonu

9. Elegantan

Ovaj je rukav posebno namijenjen našoj ženskoj publici, iako je dizajn pogodan i za muške gledatelje. To je više rukav za novčanik s džepom na patentni zatvarač, zajedno s posebnim pretincem za vaš iPhone X.

Tu je i remen za zglob koji možete vezati dok šetate centrima. Izrađen je od prave kože zajedno s vrhunskim poliesterom, što ga čini prilično izdržljivim. Na kraju, na raspolaganju je pet svijetlih i živih izbora boja.

USP: Dizajn džepa s patentnim zatvaračem

Pogledajte na Amazonu

10. Tainada

Ako ste spremni malo kompromitirati s dizajnom kako biste dobili savršenu zaštitu za svoj iPhone X, onda je ovaj rukav iz Tainade vrijedan pogleda. Izrađen je od visokokvalitetnog neoprena koji ga čini vodootpornim. Za razliku od ostalih rukava, gdje je gornji dio otvoren; ovaj je rukav sa patentnim zatvaračem koji savršeno štiti vaš uređaj.

Osim toga, tu je i dodatni mali džep s patentnim zatvaračem za zadržavanje vašeg kabla za grom. Također, tu je i odvojiva traka za zglob za vješanje iPhonea na zapešće tijekom hodanja. Na kraju, postoji širok raspon mogućnosti boja i dizajna.

USP: Rukav sa patentnim zatvaračem, zajedno s dodatnim džepom

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Vaš odabir?

Pa, što mislite o ovim vrećicama? Slobodno podijelite svoje povratne informacije i kvalitete koje volite vidjeti u najbolje ocijenjenom rukavu.

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

  • Najbolji iPhone X slučajevi
  • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone X
  • iPhone X tanki kućišta
  • Najbolji iPhone X jasni slučajevi