Blog

Najbolji slučajevi iPhonea 5s 2021. godine

Budući da je iPhone SE oblikom prilično sličan iPhoneu 5 i iPhoneu 5s, očekuje se da bi većina slučajeva dizajniranih za iPhone 5 / 5s trebala odgovarati iPhoneu SE. Naravno, imamo zaseban popis slučajeva posvećenih iPhoneu SE.

Ipak, imajte na umu nekoliko stvari: LED bljeskalica je u obliku tablete, pa bi vam na putu mogli doći bilo koji kućište ili štitnik zaslona koji su izričito dizajnirani za kružnu LED bljeskalicu. Drugo: bilo koji slučaj koji pokriva gumb za početnu stranicu neće raditi zbog Touch ID-a.

Veliki brendovi već su na web stranicama postavili prikaze kućišta za iPhone 5s. Nije teško odabrati kvalitetan slučaj nakon što odaberete marku - to su samo jeftini slučajevi iPhonea 5s u kojima ćete se uglavnom morati brinuti o kvaliteti.

Odabrali smo neke od najboljih iPhone 5 / 5s i iPhone SE futrola od marki koje nam se posebno sviđaju: Case-Mate za profesionalni izgled, Spigen za raznolikost, Incipio za kreativnost, Otterbox za ultimativnu sigurnost i još mnogo toga.

1. Jedva tamo

Barely There dolazi s mnoštvo opcija u boji, pa je ovo jedna od onih savršenih zamjena za Appleov vlastiti kožni kućište iPhone SE / 5s, vrlo je tanka, suprotstavljajući se svom imenu.

Cijena: 25,00 USD [4,93 USD na Amazonu u trenutku pisanja ovog teksta.]

Kupite ga na Amzon.com

2. Incipio Pero

Feather je jedan od najfinijih iPhone SE / 5s slučajeva na tržištu. Dostupno u četrnaest boja, pero dolazi s ultra laganim okvirom (Plextonium) što ga čini uistinu laganim. Jednostavno omotavanje i velika razina zaštite.

Cijena: 29,99 USD [6,99 USD na Amazonu dok ovo pišemo.]

Kupite ga na Amazon.com

3. Watson

Watson je trenutno najbolji visokokvalitetni novčanik / futrola za folije koji može savršeno stati na vaš iPhone 5s. Kao i u slučaju folio-a, u tri predviđena mjesta možete pospremiti kreditne kartice i gotovinu.

Cijena: 44,99 USD [7,03 USD u trenutku pisanja ovog teksta.]

Kupite ga na Amazon.com

4. Otterbox Defender serija

Najjača u postavi, Defender Series dizajnirana je za iPhone SE, 5s i 5, ali s pristupom gumbu za početnik, Otterbox osigurava da kućište oklopa Defender savršeno odgovara i iPhoneu 5s. Ako ste stoper i nabavili ste iPhone 5s, ovo mora biti slučaj.

Cijena: 49,95 USD [7,99 USD na Amazonu dok ovo pišemo.]

Kupite ga na Amazon.com

5. OtterBox Reflex serija

Reflex je vjerojatno najlakši slučaj iz Otterboxove serije. Sve što ima je zaštitnik zaslona i vanjski sloj od polikarbonata. Savršeno za sve koji traže ultimativnu zaštitu bez većine isporučenog kompleta.

Cijena: 34,95 USD [15 $ na Amazonu u trenutku pisanja ovog teksta.]

Kupite ga na Amazon.com