Blog

Paleta iPhone 6 slučajeva iz OtterBox-a 2021. godine

Korisnici Apple iPhonea gotovo uvijek stvaraju zabunu u odabiru pravog kućišta za svoj voljeni pametni telefon. Unatoč žestokoj konkurentskoj borbi za pobjedu nad korisnicima iPhonea 6, postoje neke tvrtke koje su osigurale istaknutost i vidljivost svojih slučajeva nudeći uzbudljivu raznolikost, kvalitetu i vrijednost.

OtterBox je jedna takva marka koja je zasigurno dobro poznata u iPhone svemiru. Imaju snažnu povijest zadovoljavanja zaštitnih potreba različitih verzija iPhonea, dodajući fascinantnost i ljepotu uređaja. Dolaskom iPhonea 6 OtterBox je još jednom pojačao svoju igru ​​sa sljedećim nizom najboljih, robusnih iPhone 6 kućišta.

1. Defender serija

Ova serija otterBoxova posebno je stvorena da zaštiti vaš telefon od bilo kakvih nepredviđenih udaraca. Slučajevi Defender serije nude svestranu robusnu utvrdu od 3 sloja. To je zato što su izrađeni s inovativnim inženjeringom, koji se sastoji od tri izdržljiva materijala i preciznim dizajnom koji pomaže vašem uređaju da zaštiti sve vrste kapi, udaraca i udaraca.

Svaka se futrola sastoji od integrirane prozirne membrane koja štiti zaslon telefona od ogrebotina. Slučaj branitelja pokriva priključke telefona tako što ih brtvi, čime sprječava začepljenje utičnica i ulaza zbog prašine i nečistoće. Dolazi s futrolom koju možete pričvrstiti na remen ili remen. Također služi kao postolje.

Cijena: 29,60 dolara na Amazonu

Pogledajte na Amazonu

2. Serija Symmetry

Serija futrola za simetriju osmišljena je tako da vašem telefonu pruži zaštitu kao i stil. Ovo kućište ima sklop zaštite od pada koji se sastoji od prekomjerno oblikovanih tvari koje djeluju zajedno kako bi upile i odbile šok od vašeg telefona. Osigurava zaslon osjetljiv na dodir od ogrebotina uz pomoć povišenog kosog ruba. Savršeno omata vaš telefon i osigurava cijelu stražnju stranu i bočne strane.

Riječ je o elegantnom, džepnom kućištu koje dolazi s omotanim bojama i grafikom za privlačenje.

Cijena: 24,31 dolara na Amazonu

Pogledajte na Amazonu

3. Privremeni novčanik

Ovo je sve u jednom zaštitna futrola s novčanikom tvrtke OtterBox. Izgrađen od 2-slojne zaštite, privremeni novčanik sastoji se od samoljepljive zaštite zaslona za zaštitu zaslona osjetljivog na dodir od ogrebotina. Dvoslojni sloj futrole djeluje tako da apsorbira i sprječava šok s telefona, čime ga štiti od udaraca i padova. Kao što i samo ime govori, slučaj prigradskog novčanika ima prednju ladicu novčanika za spremanje i pristup karticama i gotovini.

Prostor novčanika može sadržavati do 3 kartice i valutu. Kad zatvorite novčanik, začuje se zvuk zvuka klika koji vas obavještava da su predmeti u novčaniku sigurni. To je tanko kućište koje zatvara priključke kako bi spriječilo prašinu i prljavštinu da zaglave ulaze i utičnice.

Cijena: 22,96 dolara na Amazonu

Pogledajte na Amazonu

4. Prigradska serija

Serija kućišta Commuter posebno je dizajnirana za ljude koji puno putuju sa svojim iPhoneom 6. Vašem telefonu može pružiti neumoljivu zaštitu. Riječ je o dvoslojnom kućištu koje se sastoji od samoljepljive zaštite zaslona koja štiti od ogrebotina. Dvoslojna zaštita sastoji se od dva materijala koji zajedno apsorbiraju i odbijaju udarce od vašeg uređaja.

Ovo je kućište također otporno na prašinu jer pokriva otvore kako bi spriječilo da prašina i nečistoća zaguše ulaze. Iako je tanka futrola, potencijalno nudi stabilnu utvrdu preciznim prekrivanjem stražnje strane i stranica telefona. Uređaj Commuter možete jednostavno umetnuti i izvaditi iz džepova.

Cijena: 20,17 dolara na Amazonu

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!