Blog

Najbolje aplikacije za učenje plesa za iPhone i iPad u 2021. godini

Ples mi je uvijek bio jako pri srcu. Tijekom školskih dana provodio bih sate usavršavajući besmrtni Michael Jackson "Crotch grab", ikonični "Moonwalk" i uvijek impresivan "Toe stand". Iako nikad nisam mogao usavršiti te zapanjujuće poteze, nikad mi se nije dosadilo isprobavati ih. Kolosalna gužva s kojom sam se suočavao dok sam učio ples bio je nedostatak smjernica. Više ne! Uz najbolje aplikacije za učenje plesa za iPhone i iPad na samo jedan dodir, sve od korisnih smjernica do motivacije sada je uvijek tu da mi pomogne svladati pokrete poput profesionalaca.

1. Samo zapleši sada

Vrijeme je da svojoj sklonosti za savladavanjem svih sjajnih poteza pružite ogroman poticaj! Jednostavno odaberite svoju omiljenu pjesmu i počnite plesati na njoj. Možete stvoriti svoje popise pjesama s impresivnim pjesmama i zaraditi puno novčića za otključavanje novih.

Kako se nove pjesme dodaju svakog mjeseca, uvijek ćete imati nešto vruće za svirati. Također, provjerite ukupne kalorije izgorjele u Just Dance Now izravno na svojoj Healthkit nadzornoj ploči. Štoviše, ova aplikacija za učenje plesa podržava više jezika kao što su engleski, danski, nizozemski, finski, francuski, njemački, talijanski, japanski, korejski i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Dubsmash

Za savladavanje vještina sinkronizacije usana i ples, "Dubsmash" može biti dobra opcija. Aplikacija ima veliku kolekciju poznatih citata i zvukova iz popularnih filmova, pjesama i TV emisija.

Možete maksimalno iskoristiti unaprijed definirane citate da biste napravili zapanjujuće sinkronizacije usana i raznijeli ih na društvenim mrežama. Ako želite biti kreativniji, snimite senzacionalni zvuk i prenesite na Dubmash.

Pozovite svoje prijatelje da vas izazovu u uzbudljivim plesnim bitkama i pobijedite na natjecanju kako biste dokazali svoju superiornost. Štoviše, upotrijebite izrađivač mema da biste dodali zabavni element svojoj kreativnosti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Ralmični ritam

Najavite se vođom sastava i naučite salsu iz plesne aplikacije Salsa Rhythm za iPhone. Ova je aplikacija najbolji pratilac za plesače, glazbenike i instruktore. Među njegove glavne značajke ubraja se vježbanje plesnog tempiranja u tempu, kombiniranje instrumenata po vašoj želji i odabir njihovih obrazaca, korištenje kao metronom i vježbanje vašeg utora s ansamblom.

Svoj tečaj plesa možete započeti bilo gdje pomoću ove aplikacije na iPhoneu ili iPadu. Raznolikost je začin vašeg života, a začinu u aplikaciju dodaju 20 različitih uzoraka klavira, basova i 29 uzoraka udaraljki.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

4. Džepna salsa

Salsa je prekrasna plesna forma koja zahtijeva ne samo savršeno vrijeme već i veću fleksibilnost. A ako ste ga uvidjeli, Pocket Salsa bi vam bila fantastičan vodič.

Aplikacija je spakirana s više od 100 salsa videozapisa koje možete vježbati vlastitim tempom. Objašnjene su sve suptilne stvari tako da ćete s lakoćom moći podizati poteze.

Pogledajte hladne ritam pjesme koje vam mogu uvelike pomoći u vježbanju pronalaženja takta. Treba vam inspiracija? Ne propustite društvene videozapise i podijelite svoje mišljenje o njima.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

5. STEEZY Studio

Kao ambiciozna rock zvijezda sutrašnjice, voljeli biste da vam vodič bude "STEEZY Studio". Ono što ovu aplikaciju za učenje plesa čini toliko dobrom jest da vam omogućuje da idete vlastitim tempom. Aplikacija nudi više od 120 predavanja temeljenih na različitim razinama vještina.

Možete odabrati svoj cilj i početi vježbati. Kako biste bili sigurni da ste na dobrom putu, moći ćete pratiti svoj napredak. Uz korisne upute stručnjaka, uspjet ćete se bolje snaći u plesu.

Trenutno STEEZY Studio nudi pet stilova uključujući Hip Hop i Urban Dance, popping, house dance, locking, krump.

Imati na umu; aplikacija nudi besplatno probno razdoblje od samo jednog tjedna. Nakon toga morat ćete se pretplatiti na pro verziju (19,99 USD mjesečno) da biste nastavili.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Dancy: Nauči više od 100 plesnih koraka

Želite brzo naučiti više od 100 plesnih koraka? Dancy vas je pokrio nekim najuzbudljivijim i najzanimljivijim plesnim pokretima! Aplikacija temeljena na animaciji povezala se s tri virtualna plesača 3D kako bi vas naučila kretati se na gotovo 120 vrsta stepenica.

Ovi plesni koraci podijeljeni su u razne žanrove, poput hip-hopa, jazza, salse, trbuha i mnogih drugih, kako bi odgovarali vašim širokim rasponima sklonosti. Samo slijedite akcije virtualnih plesača i svidjet će vam se uživanje u novim potezima uz neke poticajne glazbene pjesme.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Salsa ritam

Salsa je jedan od najpopularnijih plesnih oblika, a ova interaktivna aplikacija olakšava učenje. Bez obzira jeste li plesač, glazbenik ili instruktor, ovo je savršen pratilac za savladavanje vašeg vremena i tehnike.

Odaberite tempo po svom izboru, miješajte instrumente i odaberite obrasce u melodiji! Postoji 20 uzoraka klavira i basa, plus više od 29 uzoraka udaraljki. To će vašu rutinu držati uzbudljivom i avanturističkom dok tijelo premještate u blaženstvo.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

8. Trance

Što se tiče plesa, uvijek biste trebali biti spremni za eksperimentiranje kako biste naučili impresivne poteze. Uz "Trance" dobivate priliku savladati tone ubojitih poteza i priliku za inovacije.

Aplikacija nudi stotine pjesama koje će vam omogućiti da podrhtavate. Osim toga, nastavlja redovito dodavati nove kako vaša radost nikada ne bi dosadila.

Na temelju svoje vještine možete odabrati osnovne, srednje ili tvrde razine. A ako mislite da imate sposobnost pobijediti svoje prijatelje, možete im postaviti izazov. Osim toga, podijelit ćete svoje plesne pokrete, pa čak i komunicirati sa sve većom zajednicom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Plešite s Vincentom i Flavijom

Tijekom učenja plesa najvažnije je korak-po-korak vodstvo. A uz "Ples s Vincentom i Flavijom" dobivate prijeko potrebne upute kako biste bili sigurni da možete savršeno izvoditi pokrete.

Morate pogledati plesne video zapise i slijediti korake. Ako plešete s partnerom, vodit će vas kako obojica idealno možete koordinirati i korake izvoditi s više smisla.

Aplikacija ima šest plesova, uključujući Cha Cha Cha (Social Foxtrot), valcer, Jive, Salsu i Tango. Možete pročitati sve najnovije vijesti o Vincentu i Flaviji. Još bolje, dobit ćete i mrežne popuste za različite marke stjecanjem Tango žetona pomoću aplikacije.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

10. Trening plesne snage

Trening plesne snage “može biti od velike pomoći ne samo onima koji žele naučiti ples, već i onima koji žele poboljšati svoju kondiciju.

Kako se aplikacija sastoji od osnovnih poteza i naprednih vježbi, i početnici, kao i profesionalci, uživat će je koristiti. Pogledajte vruće poteze i ponovite ih što je više moguće oponašajući Miley Cyrus, Nickyja Minaja ili čak Beyonce! Slušajte upute i ispravno ih slijedite.

Stvorite prilagođene treninge kako biste se više potisnuli. Budući da aplikacija radi čak i offline, vaš trening neće imati prekida ako Internet iznenada krene u bacanje. Uz to, možete otključati više značajki poput razdvajanja, podrhtavanja kotača kroz kupnju u aplikaciji.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Koji je tvoj najdraži?

Pretpostavljam da su vam neke od ovih aplikacija za učenje plesa za iPhone i iPad već privukle pažnju i svi ste spremni isprobati ih, zar ne? Javite nam svoje vrijedne povratne informacije o njima u komentarima.

Uhvatite korak i s ovim postovima:

  • Najbolje gitarske aplikacije za iPhone i iPad
  • Karaoke aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolji program za uređivanje glazbe iPhone i iPad