Blog

Najbolji USB-C ispravljači za iPhone 12 Pro i 12 Pro Max 2021. godine

Zapanjujući novi iPhone 12 Pro i 12 Pro Max opremljeni su nevjerojatnim značajkama koje dodaju vrijednost vašem životu. No, istodobno je Apple najavio da se iPhone više neće isporučivati ​​s adapterima za napajanje u kutiji. Tvrtka je kao razlog tome navela održivost i ekološku prihvatljivost, jer mnogi korisnici možda već posjeduju odgovarajući adapter. Ali u slučaju da to ne učinite, mi smo ovdje da vam pomognemo. Izaberite između ovih najboljih USB-C ispravljača za iPhone 12 Pro i 12 Pro Max.

 1. Apple adapter snage 18W USB-C
 2. RAVPower 30W 2-portni adapter
 3. Belkin 68W USB-C napajanje
 4. Kompaktni adapter Anker 20W PIQ 3.0
 5. AUKEY Omnia 20W USB C adapter
 6. UGREEN 18W PD adapter za punjenje
 7. PowerArc 20W GaN adapter za punjenje
 8. DiHines adapter snage 20W
 9. WEMISS adapter za punjenje u 2 paketa
 10. JSAUX PD tip C adapter

1. Apple 18W USB-C adapter za napajanje

Za vrhunsko pouzdano iskustvo trebali biste se odlučiti za originalni Appleov adapter snage 18W USB C za brzo i učinkovito punjenje kod kuće, u uredu ili u pokretu. Kompaktan je i jednostavan za nošenje sa sobom.

Zbog toga vaš iPhone 12 Pro ili 12 Pro Max mora biti uključen i spreman za upotrebu kad god i gdje god. Štoviše, radit će i s drugim uređajima poput iPada.

Cijena: $29.00

Pogledajte na Amazonu

2. RAVPower 30-strujni adapter za napajanje od 2 W

Uživajte u 3x bržoj brzini punjenja s ovim adapterom koji je opremljen USB-C priključkom za isporuku napajanja i opterećen s 18 W izlazne snage. Vašim najnovijim iPhoneima može se uzeti od 0 do 50% u samo 30 minuta.

Nadalje, također ima 12W USB-A priključka tako da možete istovremeno puniti dva uređaja. Zaštita od više punjenja štiti vaš uređaj od prenaponskog pregrijavanja i kratkog spoja.

Cijena: $15.99

Pogledajte na Amazonu

3. Belkin 68W USB-C napajanje

Evo adaptera za napajanje s tehnologijom Gallium Nitride (GaN) sljedeće generacije koja omogućuje punjenje visokih performansi u laganom, kompaktnom dizajnu. To ga čini izvrsnim izborom bez obzira na vaš životni stil i potrebe.

Vaš iPhone može brzo napuniti do 50% u 30 minuta. Istodobno, inteligentna tehnologija dijeljenja energije prepoznaje i sigurno isporučuje najučinkovitije punjenje svakom uređaju.

Cijena: $54.99

Pogledajte na Amazonu

4. Kompaktni adapter Anker 20W PIQ 3.0

Ovaj adapter za napajanje za iPhone 12 Pro i Pro Max nudi do 3 puta brže punjenje od originalnog punjača od 5 W. Također dolazi s jamstvom od 18 mjeseci.

Nadalje, također je 50% manji od standardnog iPhone punjača od 18 W, tako da je savršen za putovanja i pruža više energije štedeći prostor u torbi ili uključen u zidnu utičnicu.

Cijena: $34.39

Pogledajte na Amazonu

5. AUKEY Omnia Mini 20W USB C punjač

Pogledajte ultra prijenosni, kompaktni i putopisni dizajn ovog adaptera za napajanje. Savršen je za ponošenje sa sobom kamo god krenuli i pomoći će vam da svoj iPhone napunite lakoćom i učinkovitošću.

UL je certificiran s ugrađenim zaštitnim mjerama za zaštitu uređaja od prekomjerne struje, pregrijavanja i prekomjernog punjenja. To ga čini učinkovitim i prikladnim izborom.

Cijena: $14.99

Pogledajte na Amazonu

6. UGREEN 18W PD adapter za punjenje

Evo adaptera koji ima inteligentni čip koji automatski odgovara potrebama vašeg uređaja za napajanjem. Omogućuje 18 W snage i 2,5 puta brže iskustvo punjenja.

Štoviše, vaš uređaj također ostaje zaštićen od prekomjerne struje, prenapona i kratkog spoja kako bi osigurao sigurnost, čak i tijekom punjenja preko noći. Lagan i kompaktan dizajn također osiguravaju maksimalnu prenosivost.

Cijena: $12.99

Pogledajte na Amazonu

7. PowerArc 20W GaN adapter za punjenje

Ovaj adapter za napajanje iPhone 12 Pro može se pohvaliti GaN tehnologijom koja zamjenjuje silikonski čipset galij nitridom. To omogućuje ArcStation Pro-u da radi s većom učinkovitošću i generira manje topline od vašeg standardnog zidnog punjača.

Nadalje, ima sklopive nazubljenike koji se preklapaju i postaju jedan od najmanjih punjača od 20 W na tržištu! Idealno je za putovanja i svakodnevnu upotrebu. Također ima standard IntelligentSafety koji osigurava sigurnost korisnika.

Cijena: $19.99

Pogledajte na Amazonu

8. DiHines adapter snage 20W

Evo još jednog laganog i kompaktnog adaptera za napajanje koji je vrlo prikladan za upotrebu tijekom putovanja, na poslu ili kod kuće. Ulaz ovog USB C adaptera za napajanje idealan je za svjetsku upotrebu.

S inteligentnim čipom u unutrašnjosti, USB C zidni punjač odgovara struji koja je potrebna vašem uređaju, istovremeno štiteći od prekomjerne struje, prenapona i kratkog spoja, čak i tijekom punjenja preko noći.

Cijena: $11.99

Pogledajte na Amazonu

9. WEMISS mini punjač u 2 paketa

Ovaj mali, ali snažni zidni punjač nudi vam brzo, učinkovito i praktično iskustvo punjenja. Ima niz zaštitnih mjera da zaštiti i vaš uređaj. Dobivate i dva dva punjača, pa zašto ih ne biste stavili na različita mjesta.

Štoviše, Power Delivery 3.0 podržava više protokola punjenja kako bi osigurao savršenu kompatibilnost i optimiziranu maksimalnu brzinu punjenja za vaše vrhunske uređaje.

Cijena: $21.99

Pogledajte na Amazonu

10. JSAUX mini PD tip C brzi punjač

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji slaganja, ovaj zidni punjač ima male veličine, a istovremeno trostruko povećava odvođenje topline. Opskrbljuje snagom od 20 W i nadzire izlaz prema potrebama vašeg iPhonea.

PI pametni upravljački čip također štiti od prekomjernog punjenja uređaja. Također, ultra mali dizajn bez napora stane u bilo koju torbicu, torbu ili džep za svakodnevnu praktičnost.

Cijena: $16.99

Pogledajte na Amazonu

Sumirati

Dakle, jeste li već pronašli savršeni adapter za napajanje za iPhone 12 Pro ili Pro Max? Podijelite svoj odabir s nama u komentarima u nastavku.

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Branični kućišta za iPhone 12 i 12 Pro
 • Futrole za novčanik za iPhone 12 Pro Max
 • Otklonite slučajeve za iPhone 12 i 12 Pro
 • Najbolji slučajevi kopča za remen za iPhone 12 i 12 Pro