Blog

Najbolje aplikacije podsjetnika za Apple Watch u 2021. godini

Često zaboravite izvršiti svoje zadatke na vrijeme? Zašto ne isprobati učinkovitu aplikaciju podsjetnika Apple Watch da biste pratili sve svoje zadatke i dobili upozorenja u stvarnom vremenu kada ih treba dovršiti. Nakon pregleda nekoliko opcija i analize njihove funkcije, zabilježio sam neke od najboljih aplikacija za podsjetnike za watchOS. Bez obzira želite li pratiti svoju potrošnju, pametno rješavati svoje zadatke ili upravljati nadolazećim događajima, ove aplikacije mogu vam pomoći da obavite svoj posao bez da se znojite.

1. Nana

Mint ima sve značajke koje vam omogućuju savršenu kontrolu nad trošenjem i uštedu više. Kada započnete, stavlja sva vaša ulaganja, bankovne račune, kreditne kartice i račune na jedno mjesto kako biste osigurali da na njima možete ugodnije držati karticu.

Provjerite što trošite i otkrijte područja na kojima možete uštedjeti više novca. Također vam omogućuje da pratite svoju kreditnu ocjenu kako biste dobili bolju perspektivu. Šalje vam podsjetnike za plaćanje računa tako da nikada ne zakasnite.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Produktivno - Tragač navika

Najbolji način da postanete produktivniji je riješiti se svih loših navika i prihvatiti one dobre. A ova aplikacija omogućuje vam upravo to.

Pomoću njega možete stvoriti dugački popis zadataka i potruditi se da ih savršeno ispunite na vrijeme. Uz prilagođene podsjetnike dobit ćete pravovremena upozorenja tako da ništa ne izostane. Osim toga, nudi i korisne savjete kako biste bili na putu ili poboljšali performanse.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Popis obveza i zadaci tvrtke Any.do

Vrijeme je da postanete proaktivniji i izvršite sve svoje zadatke savršeno i na vrijeme. Ova aplikacija iz programa "Any.Do" nudi cjelovito rješenje koje vam omogućuje da postavite onoliko podsjetnika koliko želite i lako ih pratite.

Bez obzira želite li preuzeti kontrolu nad svojim zadacima ili predstojećim događajima, ova vam aplikacija može omogućiti učinkovito upravljanje njima. Jedna značajna značajka ove aplikacije je ta da podsjetnike možete sinkronizirati s nekoliko aplikacija poput dionice aplikacije Kalendar, Google kalendara, Facebook događaja, kalendara Outlook i još mnogo toga. Dakle, pristupit ćete svojim bitnim informacijama s bilo kojeg uređaja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Todoist

"Todoist" vam može ukloniti sav stres zbog organiziranja i upravljanja zadacima. Pomoću ove aplikacije možete dodati zadatak i udobno upravljati njime.

Držite karticu svih svojih zadataka kako biste bili sigurni da se izvršavaju glatko i na vrijeme. Provjerite svoje zadatke i rasporedite ih prema tjednu ili mjesecu prema vašim potrebama. Obavezno dodijelite rokove za svoj zadatak kako biste ga obavili prije isteka roka.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Hip: Aplikacija za podsjetnik na rođendan

Što se događa kad se približi rođendan bliskih prijatelja i voljenih? Pa, želimo unaprijed planirati da im ponudimo veliko iznenađenje.

Ovom aplikacijom za podsjetnik na rođendan dobit ćete pravovremeno upozorenje o rođendanima svojih prijatelja. Dakle, možete savršeno odigrati veliki dan i obasipati svijet ljubavi prije bilo koga drugog.

Još bolje, ovu ćete aplikaciju također sinkronizirati sa svojim Facebook računom, kontaktima, pa čak i kalendarom kako biste iskoristili sve prednosti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Evernote

"Evernote" je jedna od najboljih aplikacija za bilježenje. Korištenjem visokokvalitetnih značajki možete jednostavno stvoriti popise obveza, popise za provjeru i bilježnice. Omogućuje vam izradu bilješki u više formata poput teksta, fotografija, videozapisa, zvuka, isječaka s web-a, PDF-ova i skica.

Na Apple Watchu jednostavno diktirajte bilješke i one će se brzo prepisati. Pogledajte sve svoje novostvorene i ažurirane bilješke na satu. Također možete diktirati pretraživanja. Postavite podsjetnike kako biste osigurali da ne zaboravite izvršiti važan zadatak. (Željeli biste pročitati: najbolje alternative za Evernote i najbolje aplikacije za bilježenje za iPhone i iPad.)

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Pametni osobni asistent 24me

Smatrate li da je pomalo nezgodno rješavati sve vaše zadatke? Dajte ovoj aplikaciji priliku da vam pomogne da posao obavite na vrijeme.

Bez obzira želite li učinkovito planirati predstojeće događaje, zabilježiti misli ili upravljati svojim zadacima, to može isporučiti robu. Jedna značajna značajka je ta što neometano radi s nekoliko kalendarskih aplikacija, uključujući Google Calendar, Microsoft Outlook, Microsoft Exchange, Yahoo! Kalendar i Apple Calendar kako bi vam praćenje nadolazećih događaja bilo prikladnije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Danas Tragač navika

Vrijeme je da preuzmete kontrolu nad svim svojim zadacima! Danas Habit tracker može biti od velike pomoći u usklađivanju svega što je za vas neophodno.

A s podsjetnicima u stvarnom vremenu, aplikacija osigurava da je svaki vaš zadatak na umu. Zahvaljujući alatu za prilagodbu možete održavati sve svoje zadatke u pravom redoslijedu za brzi pristup.

Dobit ćete bolji uvid koji bi mogao igrati vitalnu ulogu u poboljšanju ukupne izvedbe. Osim toga, aplikacija također nudi bedž da vas motivira da uložite 100%.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Fantastično 2

"Fantastical 2" je vjerojatno najomiljenija aplikacija za kalendar i podsjetnike za iOS. Možete odmah pregledati sve svoje događaje i podsjetnike s datumima na glavnom popisu. Moći ćete dodati podsjetnike s popisa podsjetnika ili zaslona događaja. Jednostavno podesite datume, vrijeme i zaštitne ograde (kada doći do određenog mjesta i kada napustiti).

Jednostavno dodirnite događaj ili podsjetnik da biste ih prikazali, uredili, prikazali, duplicirali, premjestili ili čak podijelili. Diktat također možete koristiti za brzo postavljanje podsjetnika. Aplikacija vam omogućuje da vidite i svoje Facebook događaje.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

10. 2Do - Podsjetnici i osobni planer

"2Do" čini izuzetno praktičnim izradu popisa obveza i upravljanje važnim zadacima. Svoju adresu e-pošte možete integrirati s njom kako biste e-poštom poslali sve zadatke koje morate izvršiti prije predviđenog vremena.

Omogućuje vam i automatizaciju poput IFTTT-a za dodavanje podsjetnika na popis. Uz svoje zadatke možete dodati bilješke, privitke i nekoliko alarma. Omogućuje vam dodjeljivanje više upozorenja bilo kojim zadacima. Upotrijebite lozinku za zaštitu bilo kojeg popisa ili cijele aplikacije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Zamotati!

Iskoristite optimalnu prednost ovih korisnih aplikacija za izvršavanje zadataka i prije roka i nikad ne zaboravite učiniti bilo što važno. Za bolje rezultate dodajte komentare i bilješke kako biste zapamtili bitne stvari. Nedostaje li na popisu neka od vaših najpopularnijih aplikacija? Obavijestite nas to u komentarima. Pročitajte još najboljih aplikacija za bilješke za Apple Watch