Blog

Najbolji podržani prečaci za iPhone i iPad u 2021. godini

Od prvog dana, volio sam stavljati ruke na "Siri prečace" iz nekoliko glavnih razloga. Prvo, ova značajka čini prilično jednostavnim izvođenje uobičajenih radnji. Drugo, posao se brže obavlja. Stavivši ovaj novi dodatak na dugo, sastavio sam najbolje iPhone aplikacije koje neprimjetno rade sa Siri prečacima. I siguran sam da ćete ih i vi naći na visini zadatka.

Dakle, ako često morate pratiti popularne hashtagove na Twitteru, stvorite jednostavnu frazu da biste ih trepnuli u trenu. Ako želite pomno pratiti vremenske prognoze ili zabilježiti malo jednostavnije jedrenje, odaberite aplikacije koje uredno surađuju sa Sirijem kako bi vam pomogle da prođete kroz često ponavljane zadatke. I oh, da ne spominjem glazbenu aplikaciju koja vam može pomoći da na najbolji način iskoristite Siri prečace na iPhoneu i iPadu.

Siri prečaci podržane aplikacije za iPhone i iPad

1. Pandora Music

Ako ste zaljubljeni u glazbu, sigurno ste bili svjesni "Pandora Music". Na drugom mjestu u glazbenoj kategoriji; ova glazbena aplikacija ima mnogo trikova u rukavu za zabavu vašeg glazbenog vremena.

A sposobnost savršenog rada s prečacima Siri čini Pandora Music popularnim odabirom. Možete iskoristiti prilagođene izrade fraza za reprodukciju pjesama s omiljenih postaja ili podešavanje prilagođenog popisa za reprodukciju. Osim toga, aplikacija također preporučuje stanice na temelju vaših želja kako biste poboljšali svoje iskustvo.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. MRKVA Vrijeme

Postoji vrlo malo vremenskih aplikacija za iOS koje mogu raditi jednako precizno i ​​učinkovito kao CARROT Weather. Stoga se ne biste trebali iznenaditi kad vidite ovu aplikaciju koja vrijedi spomenuti na četvrtom mjestu u vremenskoj kategoriji.

Možete stvoriti Siri prečace kako biste provjerili prognozu svog omiljenog grada i s lakoćom pratili vremenske prilike. Štoviše, aplikacija vam također može slati upozorenja o teškim vremenskim uvjetima i redovito vas obaviještavati sa dnevnim sažetkom. Budući da također podržava Apple Watch i iMessage, uživat ćete u tome!

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

3. Google vijesti

"Google News" jedna je od mojih najdražih vijesti i zaista mi je drago znati da je to jedna od najranijih usvajanja Siri prečaca. Prilagođenu frazu možete najbolje iskoristiti da biste sustigli najnovije vijesti ili priče iz određenog izvora. Također može učinkovito raditi tako što će vam omogućiti pristup trendovskim pričama.

Nadalje, aplikacija također predlaže priče na temelju vaših želja, tako da je praćenje stvari koje volite čitati prilično jednostavno. Uz podršku za nekoliko jezika, uključujući engleski, francuski, njemački, japanski i druge, aplikacija za vijesti u potpunosti vas pokriva.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. TripIt

Ne bi li bilo sjajno kada biste pomoću kratke fraze saznali očekivano vrijeme leta ili pogledali kôd za potvrdu? TripIt je dugo bio vrhunski planer putovanja, a s integracijom Siri Shortcuts postao je korisniji nego ikad prije.

Ovu aplikaciju možete koristiti za nezaboravno putovanje, a također možete otkriti parkiralište u blizini, restorane ili druga važna mjesta. Pogledajte dostupne mogućnosti prijevoza i odaberite onu koja se čini prikladnijom. Još je bolje što nudi i trenutna upozorenja o letu i omogućuje vam da saznate pravo vrijeme za polazak u zračnu luku kako nikada ne biste zakasnili.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Evernote

Što se tiče najboljih aplikacija za bilježenje za iOS, Evernote se smatra izvrsnim izborom. Ako želite stvarati bilješke i upravljati njima s više osjećaja, to bi trebalo biti na vrhu vašeg radara.

Na temelju svojih potreba možete stvoriti bilježnice, popise, pa čak i zadatke pomoću alata jednostavnih za upotrebu. Omogućuje vam izradu bilješki u nekoliko različitih formata, poput snimaka zaslona, ​​zvuka, isječaka s weba, skica, teksta i još mnogo toga. I da, podsjetnike možete postaviti i tako da svoj posao nikad ne uspijete obaviti na vrijeme.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Twitter

Kako volim koristiti Twitter kako bih ostao sinkroniziran s onim što lomi Internet, pronašao sam integraciju Twittera sa Siri Shortcuts dobro tempiranu za moj ukus. Nevjerojatno je jednostavno pratiti najnovija događanja.

Bilo da će se uživo povezivati ​​s obožavateljima ili provjeriti koji hashtagovi u trendu, implementacija će vam biti besprijekorna. Osim toga, pristupit ćete i privatnim popisima kako biste istražili vijesti, pogledali najnovije vijesti ili pogledali zabavne videozapise koji privlače svima oči!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Ključna riječ

Znam da su mnogi od vas to čekali, zar ne? Keynote je nesumnjivo jedna od najboljih prezentacijskih aplikacija za iOS. A ako se često morate baviti prezentacijama, uživat ćete maksimalno iskoristiti Siri prečace kako biste u trenu izveli nekoliko stvari.

Keynote dolazi s nekoliko profesionalno dizajniranih tema za poboljšanje vaših prezentacija. Odaberite prikladnije opcije teksta, iskoristite više od 700 oblika koji se mogu uređivati ​​i dodajte atraktivne fotografije da se istaknu.

Štoviše, surađivat ćete i sa svojim suigračima kako biste osmislili svoj rad po svom ukusu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Scanbot

Morate li skenirati dokumente češće nego ne? Ako je odgovor da, Scanbot možda vrijedi dati priliku.

Uvijek sam ga smatrao vrlo učinkovitim skenerom dokumenata. A s kompatibilnošću Siri prečaca postalo je još bolje. Pomoću njega možete preciznije skenirati PDF i JPG datoteke zahvaljujući vrhunskom otkrivanju rubova.

Također ćete primijeniti boje za poboljšanje kvalitete skeniranja. Još bolje, Scanbot radi s mnogim uslugama u oblaku, kao što su iCloud Drive, Dropbox, Google Drive, kako bi vam pomogao da vaši dokumenti budu sigurni i dostupni s različitih uređaja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Oblačno

Volite li sustizati svoje omiljene podkastove? Ako je odgovor da, Overcast mora biti vaša must have aplikacija.

Poznat kao pametan uređaj za reprodukciju podcasta, osigurava uživanje u slušanju svojih epizoda zahvaljujući većoj prilagodbi i jednostavnim značajkama. Pametne filtre možete najbolje iskoristiti za stvaranje prilagođenih popisa za reprodukciju.

Uz mogućnost preuzimanja podcasta moći ćete sustizati svoje programe čak i kada nema internetske veze. Čim stignu nove epizode, Overcast vam šalje obavijesti kako ih ne biste propustili.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Stvari 3

Nijedan popis najpopularnijih aplikacija za upravljanje zadacima za iPhone i iPad ne bi bio potpun bez "Stvari 3." Ako želite biti na vrhu svojih zadataka i upravljati njima kao profesionalac, ne biste smjeli propustiti ovu vrlo zapaženu aplikaciju. Ne uzalud, ocijenjena je kao druga najomiljenija aplikacija u kategoriji Produktivnost.

S velikim brojem praktičnih alata na raspolaganju moći ćete učinkovitije stvarati zadatke. A sa Siri koja je uvijek tu da vas riješi, smatrat ćete da je kretanje super povoljno. Dakle, planirajte svoje zadatke do savršenstva tako da uvijek budete ispred paketa!

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

I to je to, prijatelji! Pretpostavljam da ste pronašli moju kolekciju do te mjere ...

Što je s vašim odabirima?

Sad kad znate moje izbore, ne propustite podijeliti imena svojih omiljenih aplikacija koje elegantno rade sa Siri prečacima. Štoviše, ako u gornjoj postavi postoje neki zamjenski znakovi koje vrijedi spomenuti, recite nam i o njima.

Možda ćete htjeti uputiti se na zaokruživanje aplikacija u nastavku:

  • Najbolje kalendarske aplikacije za iPhone
  • Aplikacija Contact Manager za iPhone i iPad
  • Najbolje ERP aplikacije za iPhone
  • Najbolji voditelji projekata za iPhone i iPad

Vaš stav o Siri prečacima i što ga čini pametnom značajkom? Slobodno izbacite svoje stavove.