Blog

Najbolje izvanmrežne aplikacije za karte za iPhone i iPad u 2021. godini

Aplikacije za mape postale su neizostavni dio našeg života jer olakšavaju otkrivanje novih zanimljivih mjesta ili pronalaženje najbolje moguće rute za svakodnevna putovanja i putovanja. Praktični su kad posjetite nove regije u svojoj zemlji ili u inozemstvu. Međutim, bitno je imati izvanmrežni pristup kartama koje su vam potrebne kako vas problemi s povezivanjem ne bi ostavili na cjedilu. Izaberite između ovih najboljih aplikacija za izvanmrežne mape za iPhone i iPad.

 1. Google Maps
 2. Sygic GPS navigacija i karte
 3. Maps.me
 4. CityMaps2Go
 5. TrailLink
 6. OVDJE WeGo City Navigation
 7. Karte OsmAnd
 8. Guru karte
 9. Džepne zemaljske karte
 10. Magic Earth Navigacija i karte

1. Google Maps

Google Maps je daleko najpopularnija navigacijska aplikacija na svijetu. S najtočnijim podacima pomaže vam u udobnoj navigaciji bilo gdje u svijetu. Možete vidjeti ETA-e u stvarnom vremenu i prometne uvjete kako biste se odlučili za najbolje rute. Štoviše, podržava različite načine prijevoza, uključujući šetnju, dijeljenje vožnje i javne autobusne i željezničke usluge.

Dalje, možete spremiti izvanmrežne karte bilo kojeg grada da biste se kretali bez internetske veze. Google pruža točne karte u preko 220 zemalja i teritorija. Također podržava nekoliko jezika, uključujući engleski, arapski, katalonski, kineski (Hong Kong), hrvatski, češki, danski, nizozemski, finski, francuski, njemački itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Sygic GPS navigacija i karte

Doživite izuzetno iskustvo navigacije s ovom izvanmrežnom aplikacijom GPS karte. Ima jednostavno sučelje i nudi značajke poput 3D izvanmrežnih karata, glasovne navigacije i CarPlay povezivosti koje će vam pomoći da dođete do odredišta.

Tu su i upute za hodanje i turističke atrakcije za pomoć putnicima. Nadalje, može nadzirati ograničenja brzine i približavati se kamerama za brzinu kako bi osigurao da budete u skladu sa zakonom. Napredne sigurnosne značajke osiguravaju da s pouzdanjem možete voziti i na nepoznatim teritorijima.

Cijena:Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Maps.me

Idite kamo želite s ovom besplatnom izvanmrežnom aplikacijom za mape koja je brza, detaljna i koju milijuni putnika širom svijeta vjeruju. Nudi potpuno offline vožnju, hodanje i biciklističku navigaciju širom svijeta.

Istodobno, to je i izvrsna aplikacija za putovanja jer nudi detaljne informacije o stotinama odredišta širom svijeta. To vam pomaže uštedjeti vrijeme prilikom planiranja putovanja i osigurava da nikad ne propustite vidjeti poznati prizor.

Cijena:Besplatno (Tjedno uklanjanje oglasa - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. CityMaps2Go

Pustolovi na otvorenom svidjet će se ovoj aplikaciji jer sadrži detaljne mape udaljenih područja i nacionalnih parkova. Štoviše, za razliku od drugih sličnih aplikacija, CityMaps2Go uključuje fotografije, kao i savjete za putovanja za milijune mjesta.

Možete pretraživati ​​mjesto, spremiti upute, rezervirati hotele i još mnogo toga, sve iz aplikacije. Trenutno podržava više od 150 zemalja, 60000 odredišta i 50 milijuna mjesta, tako da ga mora imati svaka putnička nakaza.

Cijena:Besplatno (premium značajke - 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. TrailLink

TrailLink poznat je kao ultimativna aplikacija za traženje tragova za iOS. S više od 30 000 milja višenamjenskih staza i tisućama opisa staza, aplikacija je ključna imovina za planinare, bicikliste i ljubitelje vanjskih aktivnosti.

Možete čitati recenzije, pregledavati fotografije i provjeravati detaljne karte. Ostale značajke uključuju vidjeti vaše mjesto na stazi, generirati upute za vožnju i pronaći sadržaje poput vježbališta, zahoda, tunela i fontana za piće.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. OVDJE WeGo City Navigation

OVDJE WeGo se specijalizirao za preporuku svega kako doći do odredišta. Usporedite različite opcije i odaberite ono što je najbolje za vas. Omogućuje vam i pregled cijena i cijena javnog prijevoza i taksija.

Dalje, možete ga koristiti za pronalaženje parkirališta u vašoj blizini i obavještavanje o svim kašnjenjima u prometu. Također možete rezervirati taksi ili zakazati buduću vožnju. To je sveobuhvatna aplikacija koja nudi izvanmrežne karte za više od 100 zemalja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. OsmAnd Maps

Pristupite besplatnim svjetskim visokokvalitetnim podacima OpenStreetMap (OSM) s ovom izvanmrežnom aplikacijom za mapu za iOS. Svi se podaci mogu pohraniti na vaš uređaj tako da im možete pristupiti bez internetske veze. Postoje i različiti načini prikaza za bicikliste i pješake.

Možete sačuvati svoja najvažnija mjesta kao Favoriti i razgledati različita zanimljiva mjesta oko sebe. Štoviše, zanimljiv aspekt ove aplikacije je taj što možete odabrati prikazivanje naziva mjesta na engleskom, lokalnom ili fonetskom pravopisu.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Guru karte

Evo još jedne aplikacije s nevjerojatno detaljnim kartama koje pokrivaju cijeli svijet. Možete preuzeti bilo koju kartu koju želite, a zatim joj pristupiti izvan mreže bez ikakvih ograničenja. Nudi detaljna uputstva za vožnju i glasovne upute na 9 popularnih jezika.

Izvanmrežno pretraživanje radi brzo i podržava više jezika odjednom. Nadalje, možete snimati svoja putovanja čak i kada aplikacija radi u pozadini. Pratite brzinu, udaljenost, prijeđeno vrijeme i nadmorsku visinu u stvarnom vremenu za bilo koje putovanje.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Džepne zemaljske karte

Učinite svoje putovanje bez stresa pomoću aplikacije Pocket Earth. Pruža vam lijepe i brze interaktivne karte Retina-kvalitete za više od 100 000 mjesta. Štoviše, karte možete prilagoditi tako da prikazuju željene informacije.

Putnici mogu saznati mnoštvo zanimljivih mjesta i spremiti višestruke itinerere za izvanmrežnu glasovnu navigaciju. Što je najvažnije, to je jedina izvanmrežna aplikacija koja vam omogućuje preuzimanje mapa velikih područja, uključujući cijele zemlje.

Cijena:Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Čarobna zemaljska navigacija i karte

Ako vam je privatnost prioritet, ova aplikacija za izvanmrežnu navigaciju za iOS vas uopće ne prati i ne profilira. Nudi 2D, 3D i satelitske prikaze za karte 233 zemlje i regije. Preuzmite ih s lakoćom za brzi pristup izvan mreže.

Nadalje, možete ga povezati s Apple CarPlayom kako biste uživali u besprijekornom iskustvu navigacije. Značajno je da besplatna značajka Head-up Display (HUD) projicira najkritičnije navigacijske informacije na vjetrobransko staklo vašeg automobila radi sigurnije plovidbe.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Sumirati!

Ako volite biti vani i vani, sigurni smo da će ove izvanmrežne aplikacije za mape biti ključne na vašem iPhoneu. Javite nam svoje favorite u komentarima ispod.

Možda biste htjeli zaviriti u:

 • MOS Blackpack: Savršeni pratitelj putovanja
 • Packing Pro za iPhone i iPad aplikaciju
 • Izmjerite udaljenost na Google kartama na iPhoneu i iPadu
 • Ispustite pribadaču u Google Maps na iPhoneu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found