Blog

Kako onemogućiti haptične povratne informacije na iPhoneu 7 i iPhone 7 Plus

Upravo sam stavio u ruke potpuno novi iPhone 7 Plus. Brzina munje i snažna dvostruka kamera zaista su me osvojili.

Novi iPhone opremljen je robusnim Taptic Engineom koji proizvodi vibracije. Apple je programerima omogućio pristup novom API-ju. Kao rezultat, dodali su prilagođene vibracijske povratne informacije i za svoje aplikacije. Što ako vam se ne sviđa ova vibracijska povratna informacija? Postoji način da isključite haptike za kontrole sustava, kao i za druge interakcije. Evo kako to funkcionira!

Kako onemogućiti haptične povratne informacije na iPhoneu 7 i 7 Plus

  • Čak i ako onemogućite haptike, vibracije za 3D Touch, kao ni dolazni telefonski pozivi, neće biti onemogućene
  • Ako želite upravljati vibracijskim povratnim informacijama za telefonske pozive na iPhoneu 7, jednostavno otvorite Postavke → Zvukovi i haptici i postavite ga po želji

Korak 1. Prvo, morate pokrenuti Postavke na vašem iPhoneu 7 ili iPhone 7 Plus.

Korak 2. Zatim se pomaknite prema dolje i dodirnite Zvukovi i haptici.

Korak # 3. Pomaknite se prema dolje i isključite prekidač pored System Haptics.

To je to!

Kasnije, ako ste se predomislili i želite omogućiti vibracijske povratne informacije, jednostavno slijedite gore spomenute korake i uključite prekidač pored System Haptics.

Uvođenjem gumba Home osjetljivog na pritisak na iPhoneu 7, promijenilo se nekoliko stvari poput prisilnog ponovnog pokretanja uređaja ili stavljanja u DFU način rada ili čak snimanja zaslona.

Za razliku od prije, 5,5-inčni phablet dobro je nadmašio 4,7-inčni model. Ono što je bilo najveći vrhunac ultra velikog phableta je dual-system kamera.

Tražite li nove futrole za vaš iPhone 7/7 Plus? Pokrili smo vas širokim ekskluzivnim kolekcijama slučajevi, branike, zaštitnici od kaljenog stakla, novčanike, kućišta za baterije i premium kožne futrole. Svakako ih istražite kako biste odabrali svog favorita.

Copyright calisportfest.com 2022