Blog

Pretraživanje reflektora ne radi na iPhoneu i iPadu - kako popraviti?

Spotlight Search je zgodna značajka koja vam omogućuje da pretražite sve, od iPhonea, iPada, App Storea, iTunesa do svijeta i još puno učinkovitije od samog početnog zaslona. Međutim, utvrđeno je da mnogi korisnici kasnog pretraživanja Spotlight-a na iPhoneu ili iPadu ne rade ispravno.

Mnogi korisnici izvještavaju da Spotlight ne prikazuje rezultate pretraživanja kada pokušate nešto potražiti na njemu. Ako se suočavate s ovim, evo kako možete jednostavno popraviti ovu pogrešku.

Pokušajmo prvo najjednostavnije rješenje problema! Po svoj prilici to može lako riješiti. Ako se ne dogodi, onda možemo odabrati drugu mogućnost.

Pretraživanje reflektora ne radi na iPhoneu ili iPadu: Savjeti za njegovo rješavanje

Korak 1. Pokreni Postavke → Dodirnite Siri & Search.

Korak 2. Dodirnite bilo koju aplikaciju.

Korak # 3. Skretanje Isključeno prekidač pored Prikaži u pretraživanju, Predloži prečace i Prikaži prijedloge Siri i okreni ga Na opet.

Korak # 4. Sada se vratite na početni zaslon i prijeđite prstom od sredine početnog zaslona.

To je sve. Nadamo se da će vam Spotlight Search raditi.

U slučaju da greška još uvijek nije ispravljena, možete isprobati još jedan trik. Iako ne postoji jamstvo vodi li do cjelovitog rješenja, to bi moglo pomoći u rješavanju problema.

Korak 1. Pokreni Postavke → Dodirnite Općenito.

Korak 2. Dodirnite Jezik i regija → Dodirnite iPhone / iPad jezik.

Korak # 3. Odaberite željeni jezik → Dodirnite Promijeni u

To je sve! Ovo bi vam moglo pomoći. Razlog zašto ovo rješenje može funkcionirati je taj što Spotlight Search radi s određenim jezicima kako je Apple odredio na svojoj službenoj web stranici. Ako ste pronašli neko drugo rješenje problema, javite nam u komentaru ispod.

PROČITAJTE DALJE:

  • Kako se koristi Spotlight na vašem Macu

Copyright calisportfest.com 2023