Blog

Najbolje iPhone i iPad aplikacije za učenje klavira 2021. godine

Kad imate pravo vodstvo i idealan alat, učenje klavira postaje ne samo sasvim jednostavno već i zabavno. Ali ne može si svatko priuštiti osobnog učitelja i sve napredne instrumente. Tu u igru ​​ulaze najbolje aplikacije za učenje klavira za iPhone ili iPad. Dostupni su besplatno i nude mnoštvo pjesama za reprodukciju. Možete svladati razne instrumente poput klavirske klavijature, velikog klavira, orgulja i drugih da biste ovladali umijećem. Prilično poput osobnog učitelja, oni prate vaš napredak i nude vam potrebne povratne informacije. Stoga možete lako otkriti koja su područja u kojima trebate naporno raditi i jeste li na putu. Dosta priče, upoznajmo što još imaju ove jedinstvene aplikacije!

1. Jednostavno klavir JoyTunesa

Bez obzira jeste li profesionalac ili netko tko je tek počeo učiti klavir, ova aplikacija može biti fantastičan odabir. Ono što mi se jako sviđa u tome je velika biblioteka cool pjesama poput Imagine, Chandelier, All Of Me i Counting Stars. Tako ćete se zabaviti dok učite klavir na svom iOS uređaju.

Aplikacija sadrži tečajeve za nekoliko glazbenih ukusa i razine sviranja. Uz super praktičnu notu za čitanje naučit ćete osnove korak po korak. Osim toga, imate mogućnost usporavanja pjesama prema vlastitoj želji.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Klavir

Kada želite vježbati na probi kako biste izveli zapanjujuće performanse, aplikacija poput ove može vam biti od velike pomoći. Pomoću nje možete s lakoćom snimati glazbu. Budući da je veličina tipke u potpunosti prilagodljiva, moći ćete je fino podesiti prema svom ukusu.

Dolazi s korisnom bibliotekom u koju možete spremiti sve svoje snimke i podijeliti ih s prijateljima. To nije sve, ima i klavir-igračku s razigranim zvukovima za zabavu djece.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Klavirske pločice 2

Postoji više razloga zašto ova aplikacija zaslužuje da joj se ozbiljno pogleda. Prvo i najvažnije, sadrži mnoštvo pjesama koje osiguravaju da uvijek imate izvrsne pjesme za isprobavanje. Štoviše, postoji nekoliko vrućih božićnih ekskluzija koje će začiniti vaša svečana vremena.

Drugo, svoje pjesme možete snimati pomoću alata koji se lako nauče. A visokokvalitetnim zvukovima odmah će privući pažnju. Međutim, najbolji dio u tome je način igre koji vas tjera da date svojih 100%.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Klavir - igrajte igre Magic Tiles

Ova aplikacija može vam pomoći svladati akorde i glazbene note s najvećom lakoćom. Praktični električni simulator tipkovnice s virtualnim glazbenim instrumentima možete koristiti za sviranje klavirskih tipki na mnogo različitih načina.

Klavirska klavijatura s 88 tipki radi pouzdano i također nudi malo prilagodbe. Ljubaznošću devet različitih klavirskih klavijatura i glazbenih instrumenata kao što su klavirska klavijatura, Grand Piano, orgulje, čembalo i još mnogo toga, uživat ćete u učenju svih trikova.

Nadalje, aplikacija sadrži popularne i klasične pjesme, tako da učenje uvijek ostaje zanimljivo.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Piano aplikacija tvrtke Yokee

Kad učenje postane radosno iskustvo, poželite to učiniti iznova i iznova. A aplikacija Yokee dizajnirana je da učenje klavira učini zabavnim.

Aplikacija se može pohvaliti ogromnom bibliotekom pjesama u raznim žanrovima i temama. Stoga su velike šanse da ćete uvijek imati izvrsnu glazbu za sviranje.

Još jedna značajna značajka je ta što vam omogućuje da odaberete razinu težine po svom izboru. Bez obzira jeste li početnik, srednji ili napredni čovjek, možete vježbati akorde i stvarati lijepu glazbu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Yousician gitara, klavir i bas

Tražite ličnog glazbenog učitelja koji će vas voditi kroz? Preporučio bih vam da isprobate Yousician gitaru.

Pomoću ove aplikacije moći ćete učiti ne samo klavir, već i gitaru, pjevanje i ukulele. Pruža realne instrumente za svladavanje tisuća pjesama.

Aplikacija pomno prati kako svirate pjesme i nudi trenutne povratne informacije. Štoviše, gledate detaljne video upute kako biste saznali kako možete usavršiti svoje vještine.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Čarobni klavir Smulea

Smuleova klavirska aplikacija u potpunosti je opremljena i mora biti za ljude koji žele imati nepreglednu biblioteku pjesama. Prepuna biblioteke s preko 50 000 pjesama, bez napora može udovoljiti bilo kojem ukusu.

Osim toga, aplikacija često redovito dodaje pjesme s vijestima, tako da uvijek možete isprobati vruće pjesme. Pomoću ugrađenog skladatelja možete stvarati cool glazbu. Štoviše, također imate priliku emitirati svoje izvedbe kako biste svima znali vaše umijeće.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Piano 3D - Real AR Piano App

Osim što je lijepa aplikacija za učenje klavira za iOS, ova je ujedno i super kul alat za otkrivanje glazbe. Aplikacija vam omogućuje odabir između nekoliko klavirskih instrumenata. A s velikom bibliotekom pjesama možete pustiti svoje omiljene pjesme po svom ukusu.

Ima elegantni glazbeni skladatelj koji vam omogućuje izradu jedinstvenih pjesama. Iskoristite multi-touch tipkovnicu s 88 tipki, stvaranje pjesama je radosno iskustvo. Povrh svega, efekti proširene stvarnosti unose puno zabave u kombinaciju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Klavir s pjesmama

Smatram da je ova iOS klavirska aplikacija prilično dobra. Jedna od stvari koja mi se jako sviđa kod nje je izuzetno intuitivno sučelje. Osim toga, u svom katalogu ima tisuće pjesama. Dakle, imate slobodu svirati pjesme brojnih poznatih umjetnika poput Adele, Katy Perry, Eda Sheerana, Brune Marsa, Lady Gage, Eltona Johna, Shawna Mendesa i mnogih drugih.

Aplikacija vam omogućuje odabir između pet instrumenata kao što su Grand Piano, Čembalo, Električna tipkovnica, Orgulje i Glockenspiel. Osim toga, ima i 88 tipki s pedalom i metronomom za oživljavanje vašeg glazbenog vremena.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Klavir - jednostavno igraća tipkovnica

Ono zbog čega želim ovu aplikaciju je prilično uredno sučelje koje sviranje i učenje pjesama čini nevjerojatno jednostavnim. Aplikacija tvrdi da u svojoj knjižnici ima tisuće pjesama. I nakon što sam ga dugo okrenuo, moram reći da njegova kolekcija ima raznolikost da vas osvoji.

Osim tona skladbi, ima sedam različitih klavijatura, kao i glazbene instrumente Harpu, Električni klavir, Ksilofon, Crkvene orgulje, Veliki klavir, Vintage klavir i Čembalo. Uz to, ima i tipkovnicu s dvostrukim pomicanjem koja vam oživljava vrijeme klavira!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je poprilično to!

Koji je vaš odabir?

Pod pretpostavkom da ste na kraju otkrili vrhunsku klavirsku aplikaciju za svoj iOS uređaj. Tako mi je drago što vam mogu pomoći da pronađete dragulj za vas. Dakle, samo naprijed i savladajte sve trikove kako biste postali preslatki pijanist.

Možda ćete voljeti istražiti i ove postove:

  • Najbolje gitarske aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolje glazbene aplikacije za iPhone i iPad
  • DJ aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za uređivanje glazbe za iPhone i iPad

Usput, mogu li znati ime aplikacije koja vas je osvojila? Kako biste bili sigurni da ćete bez napora pratiti naše najnovije pregledanje aplikacija.