Blog

Najbolje aplikacije za računalo Apple Watch u 2021. godini

Zbog male veličine zaslona, ​​računanje zasigurno nije zgodan zadatak na Apple Watchu. Ali to ne znači, možete pustiti računanje na satu koji se smatra ikonskim uređajem za nošenje. Budući da vam sat ostaje na zapešću, svakako biste željeli nastaviti s matematikom čak i u pokretu. Nepotrebno je vaditi iPhone iz džepa, ako možete ubrzati izračun iz udobnosti zapešća! Kako bi bilo da probate neke od najboljih aplikacija za kalkulator za Apple Watch?

1. Kalkulator besplatan

Kombinirajući standardni i znanstveni kalkulator, osmišljen je kako bi vaš izračun bio brz. Svi se izračuni automatski spremaju kako biste im kasnije mogli pristupiti. Ovisno o vašoj potrebi, možete jednostavno kopirati i prosljeđivati ​​izračune.

Postoji mogućnost sakrivanja izračuna za veću privatnost. Također sadrži ugrađeni pretvarač valuta. S više od 50 atraktivnih tema na raspolaganju, moći ćete prilagoditi i njegov izgled.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Kalkulator%

Kalkulator% nije bogat značajkama kao neki od njegovih konkurenata. Međutim, što se tiče pružanja brzog računanja, to je bez premca.

Elegantnim korisničkim sučeljem poboljšava brzinu izračuna i čini ga praktičnijim. Nećete imati problema s postavljanjem matematike na maleni zaslon sata s njegovom najnaprednijom funkcionalnošću.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Calbot 2

Calbot 2 prilično je pametna aplikacija za izračunavanje i pretvaranje jedinica. Izračune možete pretvoriti u preko 500 jedinica u 22 različite kategorije.

Vaš se izračun automatski sprema na povijesnu traku kojoj možete pristupiti kasnije. Označite izračun omiljenim da biste putem tipke Favoriti dobili brzi pristup njegovom rezultatu. Također nudi trenutni pristup znanstvenim konstantama kao što su Pi, atomska masa itd. Prilagođena animacija i zvučni efekti malo začinju stvari za ugodno iskustvo.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Kalkulator HD ++

Evo jednostavnog, jednostavnog za upotrebu i dobro dizajniranog kalkulatora s visoko preciznim motorom. Može se nositi s mnogim složenim matematičkim funkcijama, a rezultat se prikazuje tijekom tipkanja. Nadalje, prikazuje vam cijeli tok izračuna koji ste izvršili. Povijest možete dijeliti e-poštom, pa čak i ispisivati ​​pomoću AirPrinta.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Kalkulator inflacije

Jeste li ikad pomislili koliki bi mogao biti ukupan trošak bilo koje palače napravljene prije nekoliko godina ili bilo koje druge stvari iz prošlosti - ako se napravi ili kupi danas? Ako je odgovor da, isprobajte aplikaciju Kalkulator inflacije da biste to odmah saznali. Omogućuje vam izračunavanje vrijednosti dolara od 1800. do 2017. Podržava 18 međunarodnih valuta, uključujući američki dolar, britansku funtu, japanski jen, euro i više

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

6. PCalc

PCalc je daleko najsnažnija aplikacija za računanje, ne samo za Apple Watch, već i za iPhone. Zahvaljujući svojoj hvalevrijednoj funkcionalnosti, smatra se omiljenim izborom inženjera, studenata i znanstvenika.

Važne značajke kao što je prikaz više linija i višestruko poništavanje i ponavljanje pojednostavljuju zadatak izračuna. Osim toga, podržava heksadecimalne, oktalne i binarne izračune. Također radi kao visoko kompetentni pretvarač jedinica.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

7. CALC Smart

"CALC Smart" je ono što biste trebali koristiti kako biste svoj izračun učinili bez muke. Možete odmah pristupiti više od 60 matematičkih funkcija, konstanti i simbola samo povlačenjem prsta ulijevo ili udesno. Osim toga, omogućuje vam stvaranje vlastitih matematičkih funkcija.

Aplikacije kalkulatora automatski spremaju vaše izračune kako biste ih kasnije mogli uputiti. Rezultat možete pretvoriti u više od 21 kategorije, uključujući valutu. Puno je tema koje će vam omogućiti da u igru ​​unesete malo zabave.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

8. Xmart kalkulator

"Xmart Calculator" prilično je jednostavan kalkulator za vaš Apple Watch. Sadrži nekoliko znanstvenih funkcija koje ga čine vrlo korisnim za studente. Sprema sve vaše izračune koje kasnije možete ponovno upotrijebiti. Osim toga, povijest pretraživanja možete pretraživati ​​putem Spotlight-a, pa čak i moći podijeliti rezultat sa svojim prijateljima putem Facebooka i Twittera.

Cijena: $5.99

preuzimanje datoteka

9. Kalkulator HD + Pro

Na temelju značajki prilagođenih korisniku, "Kalkulator HD + Pro" može biti vaša najbolja oklada za brzo izvršavanje matematike. Podržava višestruko poništavanje kako biste mogli računati s potrebnom slobodom.

Postoji način rada desnicom ili ljevorukom koja posao izračunavanja čini nevjerojatno jednostavnim. Možete se brzo prebacivati ​​između razmaka. Omogućuje vam ispis putem AirPrint-a. Još bolje, podržava i Bluetooth tipkovnicu.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

10. DayCalc - Kalkulator bilješki

DayCalc sadrži i znanstvene i standardne kalkulatore. Čist raspored olakšava postupak izračuna. Postoji više od 30 znanstvenih operacija, što ga čini vrlo praktičnim za inženjere.

Možete dodati bilješke u povijest da biste se lako sjećali važnih stvari. S 20 dostupnih tema lijepog izgleda, moći ćete mu odmah dati face lifting.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Donja linija

Dogovoreno, izračunavanje na malenom ekranu sata nije tako ugodno kao na iPhoneu. Međutim, ove vam kalkulacijske aplikacije u velikoj mjeri pomažu zaobići tu neugodnost.

Koja od ovih aplikacija za kalkulator ima mjesto na vašem Apple Watchu? Obavijestite nas to u komentarima.