Blog

Najbolji zaštitnici zaslona za 9,7-inčni iPad [izdanje 2021]

Zaslon osjetljiv na dodir najosjetljiviji je dio vašeg iPada i zato mu se mora pružiti najveća pažnja i zaštita kako bi ostao u najvišoj brzini. Robusna zaštita zaslona ono je što trebate odabrati kako bi zaslon bio zaštićen od ogrebotina i udara. Osim toga, zaštitnik zaslona ne dopušta nakupljanje prašine i ulja na ekranu; a time ga dugo zadržati netaknutim. Dajući zaštiti krajnji prioritet, sastavili smo najbolje 9,7-inčne iPad zaštitne zaslone od kaljenog stakla.

1. Anker

Jednostavno rečeno, Anker je jedan od najboljih čuvara zaslona za iPad. Napravljen od visokokvalitetnog kaljenog stakla, ima 9H tvrdoće da se oduprije i gadnim ogrebotinama. S oleofobnim premazom, također sprječava da otisci prstiju i mrlje unište osjetljivost.

96% prozirnosti osigurava vam izvrsno iskustvo gledanja. Precizni izrezi pomažu mu da se savršeno instalira. Štoviše, zaštitnik zaslona Anker podržan je doživotnim jamstvom.

USP: Kaljeno staklo visoke kvalitete

Pogledajte na Amazonu

2. GARUNK

GARUNK dolazi s istinskom osjetljivošću na dodir za poboljšanje vašeg 3D Touch iskustva. Sljedeća značajna kvaliteta ovog štitnika zaslona je sposobnost pružanja jasnoće do 99%. To znači da ćete imati poboljšani doživljaj gledanja.

Osnažen industrijskom standardnom tvrdoćom, štitnik zaslona može se boriti čak i s oštrim ogrebotinama. Zahvaljujući preciznom laserskom rezanju i zaobljenim rubovima, bez napora ga možete instalirati na zaslon osjetljiv na dodir. Osim toga, također apsorbira plavo svjetlo kako bi zaštitio vaše oči.

USP: Prava osjetljivost na dodir

Pogledajte na Amazonu

3. JETech

Što se tiče pružanja maksimalne zaštite od abrazije, JETech je bez premca. Vrhunsko kaljeno staklo ojačano je tvrdoćom od 9H kako bi se zaslon osjetljiv na dodir obranio od struganja. Visokom prozirnošću poboljšava vaše iskustvo gledanja.

Vrlo reagira na dodir i pritisak, omogućuje vam upotrebu uređaja bez ikakvog štucanja. Kako bi osigurao da osjetljivost dugo ostane netaknuta, zadržava otiske prstiju i mrlje na priličnoj udaljenosti. Štoviše, JETech dolazi u dvostrukom pakiranju po samo jednoj cijeni!

USP: Visoka prozirnost

Pogledajte na Amazonu

4. Ailun

Ailun je fino zaštitno staklo za zastakljeno staklo koje nudi osnovni štit zaslonu osjetljivom na dodir vašeg iPad-a. Kvaliteta koja ga čini pouzdanim braniteljem zaslona je sposobnost borbe protiv čak i oštrih ogrebotina. Stoga nećete morati brinuti hoće li zaslon oštetiti ružno struganje.

Potpuno je bez mjehurića. Stoga vam neće biti bolno dok instalirate zaštitu zaslona na zaslon. Oleofobni premaz osigurava prašinu i prljavštinu da ostanu na okupu; čime se osjetljivost dodira održava dugo u životu. Još bolje, Ailun je dostupan u dva pakiranja.

USP: Otisak prsta

Pogledajte na Amazonu

5. Supershieldz

Zaštitite svoj iPad ovim filmom protiv odsjaja (mat) dizajniranim za smanjenje odsjaja i otisaka prstiju. Napravljen je od visokokvalitetnog japanskog PET filma za jednostavnu ugradnju i ne ostavlja ostatke kada se ukloni.

Nadalje, nudi originalnu osjetljivost na dodir za prirodan osjećaj koji pruža besprijekornu točnost zaslona osjetljivog na dodir. To ga čini idealnom opcijom za zaštitu zaslona od svakodnevnih ogrebotina, prašine i ogrebotina.

USP: Film protiv odsjaja (mat)

Pogledajte na Amazonu

6. TANTEK

TANTEK nudi prijeko potrebnu zaštitu zaslona osjetljivog na dodir od razbijanja. Kao rezultat, zaslon osjetljiv na dodir doći će neozlijeđen čak i od gadnog pada. Ako imate leptire, upravo je to ono što biste željeli ostati na sigurnijoj strani potoka.

Što se tiče osjetljivosti, pronašao sam štitnik zaslona do oznake. Također pruža poboljšanu jasnoću i blokira plavo svjetlo te štiti vaše oči. O da, dobivate u dva pakiranja.

USP: Protiv odsjaja

Pogledajte na Amazonu

7. amFilm

Kada je riječ o proizvodnji vrhunskih zaštitnika zaslona, ​​"amFilm" je pouzdano ime. Ono što ovaj branitelj zaslona čini boljom opcijom je dizajn otporan na udarce.

Debljina 0,33 zajedno s više slojeva zaštite čini vrlo pouzdanu zaštitu. Budući da također zadržava mrlje i prljavštinu, uvijek ćete ih pronaći glatke i osjetljive. Osim toga, vrhunsko kaljeno staklo nudi maksimalnu prozirnost, a također odbija odsjaj kako bi poboljšalo vaše gledanje.

USP: Višestruki slojevi zaštite

Pogledajte na Amazonu

8. OMOTON

Dobivši četiri i pol zvjezdice od više od 1000 recenzija kupaca, OMOTON ima presudne kvalitete. Sa svih aspekata, ravnopravan je s najboljima. Značajka koja mi je zapela za oko u ovom štitniku zaslona je jasnoća visoke rezolucije koja je izuzetno poboljšala gledanje.

Hidrofobni oleofobni zaslon pruža beskompromisni štit protiv znoja i ostataka ulja. Stoga zaslon osjetljiv na dodir ne gubi osjetljivost. Uz to, OMOTON je podržano doživotno jamstvo koje dodatno povećava faktor pouzdanosti.

USP: Otporan na ogrebotine

Pogledajte na Amazonu

9. SMAPP

Blagoslovljen 2.5D okruglim rubovima, SMAPP pruža zaštitu od ruba do ruba zaslonu osjetljivom na dodir. Preciznim izrezima savršeno pristaje na zaslon, a da pritom ne predstavlja prepreku za prednju kameru. Iako je debljine samo 0,3 mm, on ima snagu srušiti brutalni razaranje i oduprijeti se struganju.

Pruža jasnoću do oznake i također reagira na svaki vaš pritisak, dodirivanje i glatko klizanje. Sposobnost uklanjanja prljavštine i ostataka ulja čini ga idealnim zaštitnikom za svaki zaslon. Nadalje, na SMAPP dobivate doživotno jamstvo.

USP: 2,5D okrugli rubovi

Pogledajte na Amazonu

10. SPARIN

SPARIN je jedna od vodećih marki zaštitnika zaslona za iPhone i iPad. Ovaj zaštitnik zaslona od kaljenog stakla napravljen je za iPad 9.7. Kompatibilan s Apple Pencil, ovaj zaštitnik zaslona visoke razlučivosti štiti vaš iPad zaslon od ogrebotina. Osim ogrebotina, vaš iPad dodirni zaslon zaštićen je od prljavštine i prljavštine.

Sparinov štitnik zaslona ima debljinu 0,3 mm; ovo zadržava osjetljivost Apple Pencil-a netaknutom i možete pisati s većom preciznošću i odzivom. Sparin je upotrijebio ljepilo koje odvodi zrak kako bi olakšalo instalaciju jer se staklo automatski pričvršćuje na zaslon.

USP: Trajnije

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Koji vam je najdraži branič?

Sada je vrijeme da nas obavijestite o zaštitniku zaslona koji je uspješno prošao vaš test. I da, ne zaboravite nam reći o zaslužnom čuvaru kojeg smo propustili uvrstiti na ovaj popis.

Željeli biste zaviriti i u ove postove:

  • Najbolji 9,7-inčni iPad uređaji
  • Kuglice za tipkovnicu za iPad od 9,7 inča
  • Najbolje futrole za iPad Folio od 9,7 inča
  • Najbolje 9,7-inčne iPad kožne futrole