Blog

Kako izbrisati fotografije uvezene na iPhone s računala / Maca

Pametni telefon poput iPhonea očito vas mami da snimite mnoge fotografije svojih najmilijih. Ali postoje trenuci kada želite prenijeti fotografije s osobnog računala ili Maca na iPhone ili iPad. Pa u čemu je problem? Pa, očito nema nijednog osim što ne možete izbrisati fotografije uvezene na iPhone / iPad s računala ili Maca. (Sad vidim tvoje crveno lice.)

Mnogi korisnici iPhonea o tome su se rangirali i ljutito pisali žalbe zbog toga. Ali vjerojatno plaćate cijenu korištenja iPhonea. Ili su možda željeli da iTunes iskoristite na najbolji mogući način. I dalje ostaje činjenica da ne možete (da, jednostavno ne možete) izbrisati svoje fotografije s iPhonea ako ste uvezli te prekrasne slike sa svog računala ili Maca.

To, naravno, zauzima puno prostora na vašem iPhoneu ako koristite komad od 16 GB. Sigurno se pitate je li to nemoguće, onda nema smisla pisati uputstva o ovom pitanju.

Pa, postoji izlaz. Fotografije možete izbrisati pomoću iTunesa s kojim ste uvezli fotografije. U stvari, postoji još jedno rješenje, zaobilazak kojeg možete reći, za brisanje fotografija s iPhonea. Ali prvo, u nastavku sam naveo nekoliko koraka nakon kojih možete izbrisati fotografije s iPhonea.

Kako izbrisati fotografije uvezene na iPhone s računala i Maca

Korak 1. Povežite iPhone s računalom USB kabelom.

Korak 2. Pokrenite iTunes na računalu.

Korak # 3. Kliknite ikonu iPhonea.

Korak # 4. Sada kliknite na Fotografije.

(Potvrdit će se okvir Sinkronizacija fotografija jer ste već prenijeli fotografije na svoj iPhone / iPad.)

Korak # 5. Poništite okvir Sinkroniziraj fotografije.

Korak # 6. Skočni prozor od vas će zatražiti bilo što Uklonite fotografije ili Zadrži fotografije.

Korak # 7. Kliknite Ukloni fotografije.

Korak # 8. Na kraju kliknite gumb Primijeni u donjem desnom kutu.

Ovo će izbrisati cijelu mapu s fotografijama koju ste ranije prenijeli na svoj iPhone / iPad.

Kao što je gore spomenuto, postoji još jedan način na koji možete u potpunosti zaobići ovu metodu, a to je spremanje fotografija u Dropbox s weba i spremanje na iPhone pomoću aplikacije Dropbox.

Jednom kada preuzmete fotografije na svoj iPhone, iste možete izbrisati iz mape Dropbox kako biste napravili mjesta na računu. Fotografije preuzete s Dropboxa ponašat će se poput vaših iPhone fotografija. Možete isto uređivati ​​i brisati bez gnjavaže.

Ovu aplikaciju možete pametno koristiti jer vam pruža dovoljno prostora za spremanje dokumenata, fotografija i videozapisa. Sve što trebaš.

To je sve za sada!

Možda biste voljeli pogledati i:

  • Uvezite fotografije s digitalnog fotoaparata na iPhone i iPad