Blog

Najbolji iPad Mini 5 rukavi 2021. godine

Otkad su korisnici iOS-a svoja prijenosna računala zamijenili pametnim tabletima, porastao je zahtjev za kućištima, maskama i rukavima. Zahvaljujući vrhunskoj funkcionalnosti i praktičnoj upotrebi, rukavi su popularni među vlasnicima iPada, koji zajedno s iPadom mogu pohranjivati ​​i druge stvari. Za nedavno objavljeni iPad mini 5, možete provjeriti ovu kolekciju visokokvalitetnih rukava.

  1. TomToc
  2. MoKo (čahura za nošenje)
  3. MoKo (torba s rukavima)
  4. inShang
  5. UNIDOPRO
  6. MoKo (rukavčić od poliesterske vrećice)

# 1. Tomtoc

Ukrasite savršen izvršni izgled s ovom sofisticirano dizajniranom torbom za rukave za vaš mini iPad iz 2019. Tomtoc je osmislio dvije varijante za vaš korporativni profil i dvije za laganiji i mladalački izgled. U uredu možete koristiti crne i sive rukave, a za fakultet zgrabite zeleno i blistavo travu.

Maksimalno iskoristite džepove s priborom spremajući razne predmete. Za zaštitu vašeg iPad mini, Tomtoc je premazao tri sloja: poliestersku površinu otpornu na prolijevanje, spužvu otpornu na udarce i mekane materijale za obloge.

USP: Troslojna zaštita

Pogledajte na Amazonu

# 2. MoKo čahura za nošenje

MoKo je jedna od renomiranih marki u iOS dodacima. Ova torba s rukavima dizajnirana je za žene razboritog ukusa. Dizajn i boje ovaj rukav proglašavaju ženskom torbom za nošenje. Rukav s naramenicama dostupan je u četiri žive boje: indigo, ljubičasta, zelena i magenta.

Zbog sigurnosti vašeg uređaja, MoKo je upotrijebio trajni neopren koji može apsorbirati udarce i zadržati prskanja. Za brzi pristup iPadu mini 5 možete upotrijebiti dvostruko zatvaranje zatvaračem.

USP: Neoprenska vanjska strana

Pogledajte na Amazonu

# 3. Torba s rukavima MoKo

To je čisti gospodski izbor! MoKo je ciljao na klasu ljudi koji su posesivni prema svojim iPad mini tabletima. Ova tamno siva torba s rukavima stvara moćan dojam držača. Dizajn ovog rukava s dva džepa značajna je značajka; svoj iPad mini možete pohraniti u jedan džep, a potrepštine poput iPhonea, plastičnog novca i novčanica držati u drugom džepu.

Ovaj rukav od filca ima zatvarač od kuke i petlje od sintetičke kože koji štiti vaš iPad. Štoviše, njegov vrhunski filc apsorbira udarce i pruža sveobuhvatnu zaštitu vašem tabletu.

USP: Vrhunski filc

Pogledajte na Amazonu

# 4. inShang

Vodootporni rukav najbolji je pratitelj vašeg mini tableta u svim godišnjim dobima. inShang je ovaj rukav dizajnirao upravo tako da vaš iPad mini može udobno sjediti u torbici. Vanjski materijal ove čahure otporan je na vodu i štiti vaš uređaj od slučajnog izlijevanja.

Unutar čahure inShang je upotrijebio podstavni sloj od poliesterske pjene i mekanu dlaku koja štiti vaš tablet od ogrebotina. Možete brzo nadograditi iPad mini u futrolu i prikladno ga izvaditi.

USP: Vanjski dio otporan na vodu

Pogledajte na Amazonu

# 5. UNIDOPRO

UNIDOPRO je ovaj rukav protiv pare izradio od vodonepropusne platnene tkanine koja sprječava da voda ošteti vaš iPad mini 2019. Klasični stil na platnu od tkanine čini rukav modernim. Njegova lepršava podstava od tkanine zadržava prašinu.

Da biste kućištu dodali više uslužnih programa, postoje dodatni džepovi za pohranu iPhonea, prijenosnog računala, kreditnih / debitnih kartica, USB kabela, slušalica, miša, Apple olovke, posjetnica, power banke i druge dodatne opreme.

USP: Otporan na pare

Pogledajte na Amazonu

# 6. MoKo rukavčić od poliestera

Tanak i prijenosni rukav najdraži mi je svih vremena. MoKo donosi svoje dugogodišnje iskustvo u izradi ovog prekrasnog rukava za vaš novi iPad mini. Ovaj elegantni rukav možete ponijeti bilo gdje. Lagani profil ovog rukava čini ga prijenosnim jer ga možete staviti u putnu torbu.

Od MoKo-a možete očekivati ​​vrhunski materijal i izvrstan dizajn. Ovaj slučaj odgovara onoj izvrsnosti koja je povezana s MoKo-om jer je marka koristila visokokvalitetni poliesterski materijal i paperjastu oblogu visoke gustoće. Vaš iPad mini potpuno je siguran od abrazije, prašine i prskanja.

USP: Gusta spužvasta podloga

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Završavati!

Jedna od najboljih stvari oko rukava je da svoj iPad možete staviti s instaliranom futrolom. Bez obzira koristite li kožnu futrolu, prozirnu futrolu, futrolu na nosaču, futrolu za folio ili futrolu za tipkovnicu za iPad mini, svoj uređaj možete staviti u rukav.

Povezane objave:

  • Najbolje zaštitne maske od kaljenog stakla iPad Mini 5
  • Uočite razliku u iPhone i iPad igrama
  • Najbolje pucačke igre od prve osobe za iPad
  • Kako koristiti Ethernet na iPadu za pregledavanje weba bez ometanja