Blog

Najbolje joga aplikacije za iPhone i iPad u 2021. godini

Prednosti joge su višestruke. To je opća praksa koja održava kondiciju i uravnoteženost i tijela i uma. Bez obzira jeste li početnika zainteresiranog za nježne asane ili napredniji yogi koji traži zahtjevne rutine, postoji mnogo aplikacija koje će vas voditi u praksi. Pružaju bogatstvo informacija, motivacije i vodiča za povratak na strunjaču. Stoga duboko udahnite i pogledajte ove najbolje joga aplikacije za iPhone.

 1. Joga | Doli pas
 2. Dnevna joga: vježbanje i fitnes
 3. Joga za početnike
 4. Asana Rebel
 5. Glo - Joga i meditacija
 6. Joga Studio
 7. Džepna joga
 8. Jednostavno joga
 9. Lotos
 10. Jogaja

1. Joga | Doli pas

Nabavite nove vježbe joge svaki dan kad god postavite joga prostirku. Ima više od 30 000 različitih konfiguracija, što vam omogućuje da napravite savršen raspored joge koji odgovara vašoj udobnosti. Aplikacija započinje s početničkom verzijom, dajući trodnevni uvod u jogu. Omogućit će vašem tijelu prilagodbu praksi.

Postepeno prelazite na viši nivo treninga, sve u vašem domu i u vaše prikladno vrijeme. Nema više opravdanja za snijeg ili kišu, bavite se jogom bilo kad i bilo gdje. S obzirom na značajke koje aplikacija nudi, zasigurno nije besplatna. Možete ga preuzeti besplatno, ali morat ćete se pretplatiti da biste otključali ostale značajke.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i iPod touch

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Dnevna joga: vježbanje i fitnes

Daily Yoga već je dugo jedna od najpopularnijih joga aplikacija za iPhone i iPad. Ono što ovu aplikaciju dobro stoji jest jednostavna uputa. Pomoću nje možete se u prva dva tjedna dobro upoznati sa svim osnovama joge.

Sadrži više od 500 asana i više od 200 satova s ​​vodičem, a to je kompletan paket za učenje i svladavanje joge. Aplikacija nudi više od 50 planiranih planova usredotočenih na nekoliko važnih stvari poput kontrole težine, kipara tijela, sjajne kože, snage i fleksibilnosti i još mnogo toga. Osim toga, možete sudjelovati u radionicama vrhunskih trenera kako biste upoznali sve ključne stvari.

Kompatibilnost: iPhone, iPad, iPhone touch, Apple TV, Apple Watch

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Joga za početnike | Um + tijelo

Čim ga otvorite, ravno započinjete s poslom. Predstavljate vam poduži popis kategorija. Prva je Joga za početnike. Pomaknite se prema dolje i vidjet ćete razne druge vrste kao što su Butt Toner, Core Blast, Fat Burner, Inner Peace, Pozdrav suncu, Yoga za ABS i još mnogo toga.

Za svaku kategoriju možete vidjeti vrijeme koje je potrebno i broj kalorija. Videozapisi se brzo učitavaju jer se reproduciraju putem YouTubea. Postoji i kalendar koji sve prati. Sve u svemu, ova je besplatna aplikacija jednostavna i jednostavna. Morate probati za početnike.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i iPod touch

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Asana Rebel: Uđite u oblik

Od treninga, meditacije do melodija koje vam pomažu u snu, ove su joga aplikacije za iPhone kombinacija svega. Programi nadahnuti jogom prilagođeni su vašem životnom stilu.

Budite svoj vlastiti teretani i hvatajte treninge tijekom pauza za ručak, u hotelskim sobama ili kasno navečer. Imaju čak i varijacije u formatima treninga, od 5-minutnih do onih visokog intenziteta.

Kao poticaj, aplikacija postavlja dnevne izazove i nudi zabavne kvizove.

Kompatibilnost: iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, Apple Watch

Cijena: Besplatno (Rebel Pro - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Glo - Joga i meditacija

Dizajniran za ljubitelje joge koji mogu ili ne moraju imati vremena. Bilo da putujete ili ste zauzeti poslovima ili trebate malo opuštanja prije spavanja.

Glo ima kod kuće udžbenik koji su kustosirali neki od najboljih svjetskih učitelja joge. Što je sjajno, pohađate satove koji zadovoljavaju bilo koju razinu iskustva, životnu fazu, potrebe i težnje.

Također možete lako pretraživati ​​predavanja, označiti ih ili ih preuzeti za kasnije. Povrh toga, aplikacija joge integrira se s iPhoneom ili Apple Watchom kako bi pratila vaše aktivnosti tijekom sesija.

Kompatibilnost: iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, Apple Watch

Cijena: Besplatno (mjesečno članstvo - 22,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Joga studio: Um i tijelo

Među najpopularnijim programima za vježbanje joge i meditacije. Postoji plan za zdravo upravljanje težinom, jačanje jezgre, bolove u leđima, mentalno zdravlje, prenatalno, plodnost i još mnogo toga.

Da bi se to postiglo, aplikacija nudi lijepo podučene satove HD video joge za početnike, srednje i napredne razine. Također ste upoznati s vođenim audio meditacijama i besplatnim referencama za poziranje.

Osim gotovih tečajeva, Yoga Studio pruža vam priliku da pokažete svoj talent. Zahvaljujući tehnologiji video šavova možete jednostavno stvoriti cjelovite, tekuće HD video klase unutar aplikacije.

Kompatibilnost: iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, iMessage

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Džepna joga

“Pocket Yogu” vrlo visoko ocjenjujem kao izuzetno korisnu zdravstvenu aplikaciju. Pruža osnovne glasovne i vizualne upute koje osiguravaju pravilno provođenje treninga.

Pogledajte brojne slike 200 poza i potrudite se besprijekorno pratiti svako držanje. Tu je i rječnik poza s opisima i prednostima svake poze.

Kako je aplikacija integrirana s aplikacijom Health, možete pratiti svoje treninge, puls i potrošene kalorije.

Kompatibilnost: iPhone, iPad, Apple Watch

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

8. Jednostavno joga - kućni instruktor

"Jednostavno joga" je prilično poanta. Aplikacija nudi širok raspon treninga koje možete odabrati na temelju svog cilja ili rutine. Videozapisi pokazuju kako pravilno izvesti svaku pozu.

Sa zvučnim uputama za cijelu sesiju, nikad vam ne dopušta da se maknete s puta. Možete stvoriti prilagođene rutine prema vašim specifičnim zahtjevima. Jedna značajna značajka ove aplikacije je podrška za nekoliko jezika, uključujući engleski, arapski, katalonski, hrvatski, češki, danski, nizozemski, finski, francuski i druge.

Kompatibilnost: iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch, Apple TV

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Lotus | Joga i meditacija

Ako ste početnik, preporučio bih vam da ne propustite “Lotus”. Ova se aplikacija može pohvaliti najvećim izvorom joge koji je dizajniran za sve razine. Možete sudjelovati u preko 100 sati joge i meditacije.

Osim toga, omogućuje vam i planiranje nastave u kalendaru i dobiva podsjetnik da to nikada ne zaboravite obaviti. Pregledajte 450 poza s jasnim uputama i naučite kako ih raditi. Također pokazuje korist i oprez za svaku pozu.

Kompatibilnost: iPhone, iPad, iPod touch, iMessage

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 18,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Jogaia: Joga i meditacija

Ako se ozbiljno bavite jogom i spremni ste plaćati mjesečnu pretplatu, Yogaia je prava aplikacija za vas. Nudi 24/7 pristup snimljenim tečajevima joge koje možete pogledati i vježbati kod kuće. Uz to možete rezervirati i predavanja, uključiti kameru i dobiti osobne smjernice.

Također, možete se pridružiti tečajevima joge uživo, u udobnosti vlastitog doma. Osim joge, možete birati i pilates, meditaciju, HIIT i još mnogo toga. Dostupno je besplatno probno razdoblje, ali tada možete razmotriti pretplatu na različite dostupne opcije.

Kompatibilnost: iPhone, iPad, iPad touch, Apple TV

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 19,99 USD)

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Koji je tvoj najdraži?

Dakle, koju ste od gore navedenih aplikacija odabrali da biste se riješili stresa i postigli apsolutni mir? Bilo bi sjajno znati svoj odabir u komentarima u nastavku.

Možda biste htjeli zaviriti i u ove postove:

 • Najbolje aplikacije za meditaciju za iPhone i iPad
 • Najbolje trkačke aplikacije za iPhone i iPad
 • Najbolje aplikacije za mršavljenje za iPhone i iPad