Blog

Najbolji iPad Mini 5 teški koferi 2021. godine

IPad Mini 5. generacije sportskog karaktera Apple A12 s neuronskim motorom i nevjerojatnim 7,9-inčnim zaslonom lansiran je tiho! I nadogradnja koju je iPad Mini dobio, rekavši da će podržavati Apple olovku, privukla mi je pažnju. S uređajem, s toliko stvari na koje treba paziti, treba rukovati pažljivo. Bilo da je to fakultet, ured, igralište itd., Gdje god nosite svoj dragocjeni iPad Mini 5, morate ga zaštititi teškom futrolom!

1. Owkey

Preferirana od strane većine korisnika poput vas, Owkey stoji sam kada su u pitanju robusni koferi za iPad Mini 5. Ovaj se kovčeg može pohvaliti držačem olovke, okretnim postoljem za 360 stupnjeva, remenom za ruku, naramenicom i što već ne! Rukohvat rukom je prilagodljiv pa ga je lako nositi u pokretu! Materijal koji se koristi u njemu je izdržljiv i otporan je na udarce.

Troslojna zaštita s preciznim izrezima čini ga savršenim odabirom. Štoviše, tvrde da pružaju 12 mjeseci besplatne zamjene ili 45 dana jamstva za povrat novca. Danas teško možete pronaći takva jamstva u slučajevima danas. Potpuni je paket ako tražite iPad za mini iPad 5 za teške slučajeve.

USP: Neusporedivo jamstvo vrhunske kvalitete

Pogledajte na Amazonu

2. Seymac

Baš kao i slučaj Owkey, i Seymac pruža sve u jednom zaštitom. Uz ovo vam možda neće trebati zasebna futrola za postolje za iPad Mini 5 jer je rotacijski stalak za 360 stupnjeva već dostupan na Seymacu. To je najbolja stvar kada putujete na velike udaljenosti i želite svoj iPad mini koristiti slobodno.

Otporan na pad i udarce koji vašem iPadu Mini 5 pruža zaštitu do kraja! Kućište je izrađeno od visokokvalitetnog termoplasta i silikona protiv klizanja. Štoviše, ima ugrađeni zaštitnik zaslona koji pruža vrhunsku zaštitu u cjelini.

USP: Prijenosni remen za rame

Pogledajte na Amazonu

3. SXTech

Ovaj je slučaj gotovo sličan onome što smo do sada vidjeli u gornja dva slučaja. Ono što se izdvaja je široka paleta boja dostupna u SXTech-ovom iPad Mini 5 teškom kućištu. S postoljem od 360 stupnjeva i sličnijim zvijeri, ovaj je slučaj još jedan konkurent u utrci.

Remen za rame je podesiv i može se ukloniti kad god je to potrebno. To je troslojna futrola za branik za teške uvjete rada koja vašem iPadu Mini daje solidnu zaštitu. Futrola je dostupna u crnoj + crnoj, crnoj + maskirnoj, crnoj + narančastoj, plavoj + crnoj, zelenoj + crnoj i ruži + crnoj! Ovo su neke od najboljih kombinacija boja koje sam ikad vidio u kućištu iPad Mini 5.

USP: Troslojna zaštita za teške uvjete

Pogledajte na Amazonu

4. Bentoben

Napravljeno od mekog silikona i tvrde plastike, ovo je kućište sigurno izdržljivo. Otporan je na udarce, a značajka protiv ogrebotina čini ga još boljim. Bentobenov iPad Mini 5 robusni kofer najfinija je kombinacija elegancije i čvrstoće.

Precizan izrez olakšava pristup tipkama, zvučnicima, mikrofonu, kameri i svim priključcima. Ova zvijer je dostupna u 3 boje, sivoj, tamnoplavoj i sivoj te tamnoplavoj i zelenoj. Ne isporučuje se sa zaštitnikom zaslona kao što se isporučuju svi gore navedeni slučajevi.

USP: Precizni izrezi

Pogledajte na Amazonu

5. Supfive

Ako tražite potpunu zaštitu i želite zadržati kristalno jasan izgled svog iPada Mini 5, pruža potpornu futrolu ako želite! Torbica dolazi s držačem za olovke, podesivom naramenicom za lako nošenje bilo gdje, rotirajućim postoljem za 360 stupnjeva za oslobađanje ruku, podesivom trakom za ruke za važne sastanke i još mnogo toga!

Ovo robusno kućište jedinstveno je po svemu jer ima prozirno kućište s maksimalnom zaštitom. Osim toga, kućište je dostupno u crnoj + crvenoj, plavoj + crnoj, zelenoj, žutoj ružičastoj, prozirnoj + ružičastoj, crnoj, tamnoplavoj + sivoj boji. Kućište dolazi s 12-mjesečnim jamstvom.

USP: Prozirna torbica s vrhunskom zaštitom

Pogledajte na Amazonu

6. Seymac

Znam da sam već nabrojao Seymac gore, ali vjerujte mi, ovaj je najbolji od oba, barem za mene. Naravno, nema postolje od 360 stupnjeva i držač za olovke, ali ovaj još uvijek volim samo zbog dizajna i izreza.

Elegantan dizajn i kožni materijal koji se koristi u ovom slučaju doista daju vrhunski izgled vašem iPadu Mini 5! Dostupan je u 4 varijante boja.

USP: Držač za olovku Apple

Pogledajte na Amazonu

7. Hocase

Hocaseova teška futrola za iPad Mini izdvaja se različito od svih zahvaljujući jedinstvenom dizajnu leđa. Kućište je lako za prihvat, jer je izrađeno od silikonske gume, a na izrezima se koristi plastični materijal. Hocaseovo kućište iPad Mini 5 savršena je mješavina silikona i plastike koja pruža zaštitu od udaraca, padova i udaraca!

Hocase sportski dvoslojni dizajn s sposobnošću apsorpcije udaraca. Podignuti rubovi pružaju savršenu leću kamere i zaštitu zaslona. Ovo iPad iPad kućište dostupno je u 7 varijanti boja i to je puno opcija koje možete odabrati. Zar ne?

USP: Podignuti rubovi

Pogledajte na Amazonu

8. Grifovi

Ovaj slučaj je više nalik postolju pomiješanom sa savršenim kućištem za teške uvjete. Sva su četiri ugla zaštićena s lakoćom jer ima troslojnu TPU zaštitu koja apsorbira udarce. Lako ga je nositi u pokretu, jer nije toliko glomazan. Ali nemojte to uzimati zdravo za gotovo, iako je lagan, može zaštititi vaš iPad Mini 5 baš kao i drugi robusni kućište.

Jednostavno je pristupiti tipkama, kameri, zvučnicima itd. Jer ima precizne izreze na savršenom mjestu. Torbica Grifobes dostupna je u 4 varijante boja. Ako se radujete kupnji lagane teške futrole za iPad Mini 5, Grifobes je vaš put!

USP: Lagana

Pogledajte na Amazonu

9. Elegantan izbor

Da, riječ Choise je u pravu; to je ipak ime marke. Suočen s jakom konkurencijom zvijeri, Elegant Choise i dalje ostaje jedinstven u pogledu dizajna kućišta iPad Mini 5. Izrezi na stražnjoj strani ploče, zajedno s kućištem za nosače koji se mogu prilagoditi prema gledanju, čine ga savršenim izborom i pristupačnom opcijom.

Kućište je izrađeno od silikona i plastičnog materijala. Ovo je kućište za 5 mm veće od iPada Mini 5 jer štiti objektiv kamere i zaslon. Savršen je odabir za slučajni pad jer je troslojna robusna zaštitna futrola. Ovaj je kućište dostupan u plavoj, crvenoj i žutoj boji.

USP: Tvrda plastična unutarnja ljuska i mekana vanjska koža

Pogledajte na Amazonu

10. Sevrok

Nemojte ići s dizajnom, ponavljam, nemojte gledati vitkost kućišta. Puno je jači nego što mislite da izgleda. Naravno, radi se o dvoslojnom zaštitnom kućištu; značajka otpornosti na udarce čini je boljom opcijom. Uživajte u čitanju, gledanju filmova i igranju nekih igara s lakoćom jer je Kickstand u ovom slučaju dostupan.

Jednostavan je za nošenje, a ako se radujete kupnji za iPad vašeg djeteta, ovo bi bio savršen izbor. Kućište je dostupno u crnoj, tamnoplavoj, plavoj i boji nane.

USP: Super čvrst i lak za nošenje

Pogledajte na Amazonu

11. Cwnothhy

Ovo je jedini slučaj na popisu koji smatram savršenim izborom za djevojku ili ženu. Jednostavno volim roze zlatne boje ovog iPad Mini 5 teškog kućišta. Elegantnost, boja i zaštita, sve u jednom! Udobno ga je držati jer je tanji u usporedbi s drugim slučajevima.

Značajka otporna na ogrebotine osigurava da vaš iPad Mini ne izgleda ružno. Daje troslojnu zaštitu od iznenadnih udara i slučajnih padova. Proizvod je dostupan u četiri varijacije boja.

USP: Materijal prilagođen djeci

Pogledajte na Amazonu

To je sve za taj dan!

Možda ti se također svidi:

  • Najbolje kožne futrole za iPad Mini 5
  • Futrole za tipkovnicu za iPad Mini 5
  • Najbolji iPad Mini 5 rukavi

Završavati…

Obavijestite nas u odjeljku za komentare o svom omiljenom iPhone Mini 5 teškom kućištu. Ako pronađete bilo koji drugi slučaj koji je impresivan i nije gore naveden, javite nam u komentarima.