Blog

Najbolji kolaž za izradu iPhone i iPad aplikacija 2021. godine

Slike su jedan od najboljih načina za pohranu uspomena, a ove aplikacije čine sjećanja još nezaboravnijima. Kompatibilne s iPhoneom, ove su aplikacije nužne za svakog korisnika iPhonea koji njeguje slike i snimke. Zahvaljujući tim aplikacijama možete napraviti kolaže i podijeliti ih u nekoliko dodira. Uz različite izglede, obrube i više značajki, većina aplikacija je besplatna. Naveli smo pet najboljih aplikacija koje će vam pomoći da svoje slike stavite u prekrasan kolaž.

1. PicCollage

PicCollage ekspertizira u stvaranju primamljivog kolaža. Možete uvesti fotografije s fotoaparata ili omiljenih društvenih stranica poput Facebooka, Instagrama i stvoriti blistavu priču. Predlošci za otkrivanje lica, naljepnice, živopisne pozadine mogu neizmjerno osvijetliti vašu kreativnost.

Aplikacija ima posebnu opciju "Školska postavka" koja roditeljima olakšava kontrolu dijeljenja djece. Kupovinom putem aplikacije moći ćete otključati moćne značajke poput mogućnosti uklanjanja vodenog žiga, pristupa skupu naljepnica za zabave i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. InstaSize Photo Editor

Opremljen s mnoštvom naprednih alata za filtriranje fotografija i videozapisa stvorenih AVA tehnologijom, InstaSize vam omogućuje da napravite veličanstveni kolaž koji odmah upada u oči na društvenim mrežama. Lako izrežite slike kako biste se osigurali da se savršeno uklapaju i upotrijebite mrežu mreža za pametno uređivanje vaše priče.

Postoji više fontova koji vam omogućuju da dizajnirate kolaž po svom ukusu. Jednom kada pripremite nevjerojatan kolaž, lako ga podijelite na Facebooku, Instagramu i osvojite veliku zahvalnost svojih prijatelja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Kolaž

"Collageable" čini kolaž izvrsnim iskustvom. Sadrži više od 200 sjajnih predložaka i prilagodljive mogućnosti izgleda kako bi vaše fotografije imale privlačan izgled. S do 16 mjesta za fotografije moći ćete unijeti obilje slatkih uspomena u jednu fotografiju.

Da biste stvorili lijepu priču, samo odaberite raspored i ispustite slike. Ugađajte uzorke pozadine, boje, veličine, dodajte prilagođene fontove itd. Štoviše, također možete stvoriti umjetnost i dodati zanimljiv stil kako bi se priča istaknula.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. PicsArt Photo Studio

Imajući više od 300 milijuna korisnika, "PicsArt Photo Studio" je upravo ono što biste željeli napraviti zadivljujući kolaž. Obdaren s više od 1000 foto filtera, nudi vam potrebnu slobodu za ukrašavanje kvalitete vaše priče.

Pomoću više alata za uređivanje fotografija, poput izrezivanja fotografija, kombiniranja fotografija, dodavanja teksta, možete svoju fotografiju dizajnirati baš onako kako želite. Isprobajte različite predloške kolaža i odaberite onaj koji u potpunosti odgovara vašim potrebama. Dodajte li naljepnice i emojije kako biste kolaž učinili smiješnim.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Pic Jointer

"Pic Jointer" jedan je od najimpresivnijih proizvođača kolaža za iOS. Ljubaznošću više od 120 zapanjujućih izgleda, s lakoćom možete stvoriti prekrasne priče. Na raspolaganju imate preko 50 uzoraka i boja pozadine.

Postoji više od 240 naljepnica koje vašem kolažu daju drugačiji izgled. To nije sve, koristite šareni tekst kako biste svoje osjećaje prenijeli sa stilom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Mixgram

"Mixgram" možda nije bogat značajkama kao njegovi suparnici, ali vrlo je učinkovit i obavlja zadatak sa željenom učinkovitošću. Ima više od 200 kolažnih okvira i nekoliko hladnih filtara.

Mnogo je fontova za ukrašavanje vašeg teksta. Iskoristite fantastične teksture kako biste svom kolažu dali drski izgled. Odaberite prikladnu naljepnicu iz velike kolekcije kako biste slici dodali više šarma i podijelili svoju priču s prijateljima putem društvenih mreža.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Foto rešetka

Photo Grid može odabrati između četiri različite vrste načina rada: način mreže, video način rada, pojedinačni način rada, način rada šiva. Fotografije možete kombinirati u bilo kojem od načina za jednostavan izgled ili verziju pričanja priča.

Aplikacija ima više od 300 izgleda koji pomažu u uljepšavanju vašeg kolaža. Dobivate i mogućnost stvaranja fotografija s zamućenom pozadinom. Pogledajte te super naljepnice kako biste svoj kolaž učinili još privlačnijim.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Diptični

Diptic ima izvrsnu kolekciju od preko 194 izgleda koji oživljavaju vaše fotografije. Odaberite neke od svojih posebnih fotografija i videozapisa i pretvorite ih u zapanjujući kolaž. Ako niste zadovoljni ponudom, možete prilagoditi izgled i spremiti ga za kasnije korištenje.

Imate mogućnost kombiniranja s 9 fotografija i videozapisa u rasporedu. Dodajte filtre i natpise kako biste ukrasili svoju priču. Obavezno upotrijebite obrube u boji i teksturu kako biste dodali više privlačnosti svom remek-djelu.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

9. LiveCollage Pro

Volio ga je više od 100 milijuna korisnika, "LiveCollage Pro" je lako najbolji kad je u pitanju izrada kolaža. S više od 5000 atraktivnih izgleda, imate što za istražiti i dati svojim fotografijama blistav izgled. Lijepo dizajnirani predlošci za rođendan, obitelj, ljubav, Božić, praznike transformiraju kvalitetu vašeg kolaža.

U jednom okviru možete remiksirati do 16 fotografija. Koristite naljepnice za pokretanje kako biste donijeli puno zabave nije predstava. Štoviše, postoji nekoliko pozadinskih uzoraka i boja za prilagodbu vaših priča. Iskoristite vrhunske filtere kako biste poboljšali izgled svog kolaža.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

10. PhotoVideoCollage

PhotoVideoCollage stvoren je za one koji vole dijeljenje medija na društvenim mjestima. Možete složiti neke od najfinijih slika i videozapisa kako biste napravili prekrasan kolaž. Također, dodajte pozadinsku glazbu iz vaše iTunes biblioteke i odaberite mjesto na kojem će se pjesma reproducirati.

Dijeljenje stvorenih stavki na Facebooku, Instagramu ili e-pošti prilično je jednostavno s ovom aplikacijom. Kupnjama putem aplikacije možete otključati mnoge značajke poput boja, izgleda i tekstura.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Završavati!

Nadamo se da više nećete imati poteškoća u stvaranju očaravajućih kolaža. Sretna sam što ste uživali u mom društvu i dobro se zabavili vagajući kvalitete ovih proizvođača kolaža.

Želio bih vam preporučiti da pročitate neke jednako zanimljive popise aplikacija poput najboljih aplikacija za uređivanje glazbe, najboljih aplikacija za ručne kamere za iPhone i iPad.

Nedostaje li na ovom popisu jedan od vaših omiljenih proizvođača kolaža za iOS? Obavijestite me u odjeljku za komentare.