Blog

Najbolji kontrolori igara za iPad Pro 2021. godine

Opremljen robusnim naočalama, "iPad Pro" je apsolutna zvijer. Osim što je vrhunski uređaj za medijsku potrošnju, tablet se također ističe i pružanjem izvrsnog igračkog iskustva. Neke igre prepune akcije zahtijevaju prilagodljivije i taktilnije kontrole od onih koje nudi zaslon osjetljiv na dodir. I tu se pojavljuju najbolji kontrolori igara za iPad Pro. Ovi gamepadovi imaju gumbe osjetljive na pritisak kako biste mogli preciznije podudarati sa zlom brzinom vašeg super automobila ili pucati u teroriste. Zaronite pravo kako biste otkrili što još nude!

1. SteelSeries Nimbus

SteelSeriesov „Nimbus“ pruža najfiniji kontroler igara za iPad Pro. Najbolji dio u tome je ergonomski dizajn koji olakšava držanje potpune kontrole tijekom igranja akcijskih igara.

Pomoću gumba osjetljivih na pritisak možete bez napora zapovijedati svojim igrama. Tu je i vrlo zgodan gumb izbornika koji navigaciju čini prilično jednostavnom.

Zahvaljujući više od 40 sati trajanja baterije, osigurava da vaše intenzivno igranje dugo ostane u najboljem letu. Osim toga, pomoću Nimbus popratne aplikacije možete dobiti ljestvice najboljih besplatnih i plaćenih igara s omogućenim kontrolerom.

USP: Ergonomski dizajn s tipkama osjetljivim na pritisak

Pogledajte na Amazonu

2. Mad Catz Micro C.T.R.L.i

Veliki sam obožavatelj "Mad Catz Micro C.T.R.L.i." Ovaj kontroler igre izgleda modno i ima izuzetno odzivne tipke. Osim toga, bokovi glatke teksture čine ga ugodnijim za držanje.

Pruža bolje kontrolere i nudi podršku za više igrača. To znači da se do 4 Micro C.T.R.L.i kontrolera mogu neprimjetno povezati s istim iPadom.

Tako ćete uživati ​​u igranju igara poput Skylanders: Trap Team, FIFA 15, Real Racing 3 sa svojim prijateljima.

Još bolje, dolazi s AAA baterijama velikog kapaciteta koje mogu raditi i do 40 sati s jednim punjenjem.

USP: Podrška za više igrača

Pogledajte na Amazonu

3. GameSir M2

Ono što se ističe za “GameSir M2” je stilski dizajn. Metalni dizajn u kombinaciji s protukliznom teksturom daje mu lijep izgled.

Ovaj gamepad s certificiranim MFi-jem ima granuliranu gumu s obje strane, što ga čini protukliznim. Osim toga, ima gumbe osjetljive na pritisak koji pružaju brže povratne informacije.

Ljubaznošću LED gumba; nećete imati problema doći u vrh svojih igara čak i noću. Na kraju, ovaj joypad dolazi s solidnom litijevom baterijom od 800 mAh koja pruža produženo vrijeme reprodukcije.

USP: Elegantan profil s protukliznom teksturom

Pogledajte na Amazonu

4. KINGAR

Jednostavno rečeno, "KINGAR" je pristupačan (42,99 USD) kontroler gamepada. Jednostavnog je dizajna i odzivne tipke, omogućujući vam besprijekorno igranje bilo kojih snažnih igara.

Protuklizne strane osiguravaju da palcu bude ugodno držati navigacijsku palicu. Kako je kontroler igre lagan, moći ćete ga lako nositi bilo gdje.

Zahvaljujući visokokvalitetnoj Li-bateriji, KINGAR je potpuno opremljen za pružanje do 20 sati reprodukcije. U većini slučajeva 20 sati trajanja baterije može biti dovoljno.

USP: Pristupačna, ali prilično dobra opcija

Pogledajte na Amazonu

5. Vanpower

Ako ste u potrazi za jeftinim, ali pristojnim gamepadom za svoj iPad Pro, pokušajte "Vanpower".

Ima lijep dizajn, sadrži klikove gumbe. Zahvaljujući uglavnom teksturiranoj gumi, ugodno ćete je držati. Tako možete ubrzati hiper automobile ili eliminirati čudovišta sa željenim štihom.

Jedna od značajnih značajki ovog pristupačnog joypad-a je baterija od 400 mAh koja omogućuje do 40 sati reprodukcije.

USP: 40 sati igranja

Pogledajte na Amazonu

6. HANDRENA

Kad je riječ o osvjetljavanju vašeg igraćeg showa, "HANDRENA" je na visini zadatka. Ono što mi je zapelo za oko u ovom joypadu je kompaktan dizajn s protukliznim stranama. Ljubaznošću vrlo osjetljivih gumba; nudi preciznu kontrolu nad vašim igrama.

Gamepad HANDRENA dolazi s visokokvalitetnom baterijom od 450mAh koja pruža do 12 sati neprekidnog vremena igranja. Usporedno, čini se da je vijek trajanja baterije nešto kraći. I na kraju, ovaj kontroler gamepada podržava iOS i Android uređaje.

USP: Gumbi s visokim odzivom

Pogledajte na Amazonu

7. TNP PXN

Čini se da je “TNP PXN” solidan kontroler igara i obećava pružanje doživljaja igranja na razini konzole. MFi certifikat čini ga potpuno kompatibilnim za rad s vašim iPadom. Laganog je dizajna i sportskih glatkih stranica kako bi se spriječilo klizanje.

Osjetljivi gumbi nude poboljšani odgovor pa će vam upravljanje igrama podržanim na gamepadu biti vrlo jednostavno. Iskoristite dual analogne palice, analogne okidače i akcijske gumbe kodirane bojom da biste imali željenu kontrolu nad svojim igrama.

USP: Akcijski gumbi u boji

Pogledajte na Amazonu

8. SEMSA

"SEMSA" je potpuno opremljen da začini vaše visokooktansko igračko iskustvo. Vrhunac ovog gamepada su vrhunski taktilni gumbi koji vam omogućavaju da na najbolji način iskoristite svoje igre.

Joypad je dobro građen i s lakoćom podnosi neravnine. Sa stranama protiv klizanja osjećate se ugodnije dok držite gamepad. Još bolje, spakiran je u pristojnu litij-polimernu bateriju od 450 mAh koja vam omogućuje igranje igara do 12 sati.

USP: Dobro građen dizajn

Pogledajte na Amazonu

To je poprilično to! Pod pretpostavkom, pronašli ste moje omiljene kontrolere igara.

Koja je vaša najbolja oklada?

Sad kad imate super zgodan kontroler za žestoku borbu s rivalima. I pametno napredujte kroz vrh ploče s rezultatima. Usput sudjelujte i u posebnim događajima i dovršite sve misije kako biste osvojili obilje željenih nagrada!

Voljeli biste pogledati i ove postove:

  • Najbolji kontrolori igara za Mac
  • Trutovi za kameru: Snimite ljepotu s neba
  • Najbolje Bluetooth tipkovnice za Apple TV
  • Najbolje 12,9-inčne tipkovnice iPad Pro 2018