Blog

Najbolje iPhone aplikacije za praćenje spavanja u 2021

Najbolje postavljanje praćenja spavanja je ono koje uključuje nosivu i popratnu iOS aplikaciju. (iako najbolje postavljanje praćenja spavanja nije postavljanje ako pitate orijentalca.) Postoji nekoliko vrlo dobrih, visokokvalitetnih aplikacija za praćenje spavanja koje vam omogućuju praćenje ne samo vašeg sna već i drugih vitalnih stvari poput hrkanja, otkucaja srca i još mnogo toga . Krenimo k otkrivanju najboljih aplikacija za praćenje spavanja za iPhone i iPad.

 1. Budilica ciklusa spavanja
 2. Sleep Watch by Bodymatter
 3. Fitbit
 4. Jastuk
 5. AutoSleep Track Sleep na satu
 6. Pospano
 7. SleepScore
 8. Spavaj ++
 9. Vrijeme za spavanje
 10. Tracker spavanja + životni stil

1. Budilica ciklusa spavanja

Možda je najopsežniji, minimalni i najpristupačniji od svih uređaja za praćenje spavanja ciklus spavanja. Ne koristi nikakvu dodatnu nosivost; samo iPhone pored vaše postelje (kako bi mogao pratiti vaše kretnje dok spavate) dovoljan je da aplikacija prikuplja podatke tijekom vašeg ciklusa spavanja.

Korištenje napredne tehnologije zvuka ili akcelerometra; aplikacija nadgleda vaš san. S vremenom vam daje uvid u vaš ciklus spavanja uz zanimljiva mjerenja koja kvantificiraju koliko ste dobro spavali.

Možete pregledati detaljnu statistiku i dnevne grafikone da biste utvrdili stvarno zdravlje vašeg sna. Štoviše, također ćete koristiti ugrađenu kameru za precizno mjerenje pulsa.

Cijena: Besplatno (premium - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Watch Sleep tvrtke Bodymatter

Bodymatter je cjeloviti alat za praćenje spavanja koji bez problema radi s vašim iPhoneom i Apple Watchom. Aplikacija sadrži sustav praćenja ritma spavanja kako bi zadržao tabelu s procjenom vašeg načina spavanja. A s trodnevnim praćenjem cilja spavanja, pokazuje nakupljate li dugove u snu ili idete glatko.

Još jedna značajka koju vrijedi uzeti u obzir je mogućnost automatskog bilježenja bitnih podataka poput vremena spavanja, prosj. uspavani puls, pad otkucaja srca, ukupno vrijeme odmora, prosj. spavajući HRV i još mnogo toga. Stoga ne morate ručno bilježiti ove bitne parametre.

Štoviše, Bodymatter nudi i personalizirane uvide koji će vam pomoći da se riješite nedostataka i poboljšate naviku spavanja. Iako je ova potpuno opremljena aplikacija za praćenje spavanja za iPhone dostupna besplatno, za otključavanje naprednih značajki poput pametnih podsjetnika za spavanje i usporedne tablice morat ćete nadograditi na premium verziju aplikacije.

Cijena: Besplatno (Premium članstvo 29,99 USD godišnje)

preuzimanje datoteka

3. Fitbit

Ako koristite uređaje "Fitbit", ova aplikacija može biti izvrstan odabir za vas. Pomoću njega možete pratiti vaše spavanje, udaljenost, težinu i još mnogo toga.

Za bolje rezultate postavite cilj i upotrijebite aplikaciju da pratite svoj napredak. Usput iskoristite korisne savjete kako biste ostali motivirani za postizanje cilja.

Osim praćenja aktivnosti, aplikacija vam omogućuje brže prijavljivanje hrane pomoću skenera crtičnog koda. Provjerite povijest obroka i također dobivajte vitalne nutricionističke savjete.

Čak i bolje, Fitbit radi s više od 200 uređaja tako da možete fleksibilnije pratiti svoj rezultat.

Cijena: Besplatno (Fitbit Premium mjesečno - 7,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Jastuk

Jastuk je vrhunski tragač za snom za iOS. Aplikacija pruža napredni algoritam analize spavanja prema najnovijim znanstvenim saznanjima.

Možete birati iz opsežne biblioteke zvukova za buđenje. Ako vam se ne sviđaju dostupne opcije, imate slobodu postaviti pjesmu kao alarm iz vlastite iTunes biblioteke.

Prati kretanje kao i zvučne obrasce vašeg sna te vas odmah budi. Dakle, ustajete osvježeni um i obnovljena energija.

Možete pratiti svoje raspoloženje kad se probudite i dodati prikladnu napomenu nakon svake sesije. Nadalje, Jastuk nudi i personalizirane savjete kako biste mogli uživati ​​u snovima kao nikada prije.

Cijena: Besplatno (jastuk Premium - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. AutoSleep Track Sleep na satu

Automatski tragač za spavanjem i monitor jedna su od rijetkih aplikacija koja radi i na Apple Watchu i iPhoneu. To je aplikacija koja se plaća i za Apple Watch i za iPhone. Programeri ove aplikacije koriste naprednu tehnologiju Heuristics AutoSleep koja izračunava koliko ste dugo spavali. Ako ovu aplikaciju preuzmete na Apple Watch i nosite je u krevetu, ne biste trebali ništa poduzimati jer će aplikacija pratiti vaše spavanje tijekom noći.

Čak i ako sat ne nosite u krevetu, jednostavno dodirnite iPhone ili ga nosite ujutro. Aplikacija će znati da ste dovršili san. Osim praćenja vašeg sna, aplikacija na vašem satu analizira i vašu kvalitetu spavanja.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

6. Pospano

Ono što sam smatrao divljenjem u "Sleepzy" su prilično impresivno korisničko sučelje i uredno prilagođavanje. Aplikacija učinkovito djeluje u praćenju obrazaca spavanja i otkrivanju tajne nevjerojatnih snova.

Pomoću korisnih savjeta možete napraviti potrebne promjene u svom svakodnevnom životu kako biste što bolje spavali. Izaberite iz širokog spektra opuštajućih zvukova da biste zaspali.

Štoviše, aplikacija nudi i vremensku prognozu kako biste mogli savršeno planirati dan. I na kraju, nakon tjedan dana besplatnog probnog razdoblja, morat ćete nadograditi na Sleepzy premium.

Cijena: Besplatno (Sleepzy Premium 1 mjesec - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. SleepScore

SleepScore je prvi put spomenut na popisu Wirecutterove najbolje aplikacije za praćenje spavanja, vaš je najbolji izbor. Ova aplikacija koristi najnapredniji svjetski sustav praćenja spavanja, pa prema tome možete poboljšati san od prvog dana. Možete se osloniti na savjet utemeljen na znanosti za poboljšanje sna.

Nakon sedam noći korištenja, algoritmi SleepScore korisnicima će dati savjete i uvide. Spavanje za spavanje značajna je značajka koja mjeri i optimizira svjetlost i zvuk vaše spavaće sobe.

Cijena: Besplatno (SleepScore Premium mjesečno - 5,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Spavaj ++

Ako tražite automatsku aplikaciju za praćenje spavanja, vrijedi isprobati Sleep ++. Aplikacija koristi vaš Apple Watch za praćenje trajanja i kvalitete vašeg spavanja. Svakog jutra predstavlja vam analizu koja vam pomaže da napravite potrebne promjene u svojoj rutini i navikama spavanja.

Štoviše, aplikacija također sinkronizira podatke s aplikacijom Health, čineći sve zdravstvene podatke lako dostupnima kad god vam zatreba. Najbolji dio aplikacije je što je potpuno besplatna za preuzimanje i korištenje. Međutim, u besplatnoj verziji postoje oglasi koje možete ukloniti kupnjom putem aplikacije.

Cijena: Besplatno (Uklonite oglase - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Vrijeme spavanja

Bilo da vam pomaže da bolje spavate ili vas motivira da ostvarite svoj cilj, ova vas aplikacija u potpunosti pokriva. Nudi do 20 ugrađenih alarma i omogućuje vam odabir između tona visokokvalitetnih zvukova. Za spavanje ćete upotrijebiti i svoj omiljeni mirni zvuk.

Aplikacija sadrži sveobuhvatan laboratorij za spavanje u kojem možete saznati stvarno stanje vašeg sna. Uvidni tjedni i mjesečni grafikoni prikazuju stvarnu sliku i pomažu vam da poboljšate svoje performanse.

Aplikacija dolazi s trenutnom integracijom otkucaja srca koja vam omogućuje provjeru pulsa. Osim toga, možete izraditi sigurnosnu kopiju podataka u oblaku i vratiti ih u željeno vrijeme.

Cijena: Besplatno (premium - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Tragač za snom + životni stil

Sleep Tracker + izuzetno je svestran i zaista je zabavan za upotrebu. Pomoću nje možete pratiti ne samo svoj san već i hranu, kalorije, troškove, vrijeme, težinu, popise obveza i još mnogo toga. Također ćete ga koristiti da svoje loše navike stavite pod mikroleće i riješite ih se.

Automatski izrađuje sigurnosnu kopiju svih vaših podataka na Google pogon i sinkronizira se s iCloudom. Tako ćete mu moći pristupiti s bilo kojeg vašeg uređaja.

Ova super praktična aplikacija ima podršku za više jezika kao što su engleski, francuski, njemački, japanski i drugi. Dakle, moći ćete ga koristiti na svom omiljenom jeziku.

Cijena: Besplatno (Lumen Trails - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Poanta

Upotrijebite ove tragače za spavanje da poboljšate svoj san i javite nam koja se od ovih aplikacija suprotstavila vašim ocjenama. Također, javite nam ako na popisu nedostaje jedna od vaših omiljenih aplikacija.

Možda biste se željeli pozvati i na:

 • Najbolji uređaji za praćenje spavanja i monitori
 • Zdravstvene aplikacije za iPhone i iPad
 • Aplikacije za brojač kalorija za iPhone i iPad
 • Najbolje joga aplikacije za iPhone i iPad