Blog

Najbolje vremenske aplikacije za Apple Watch u 2021. godini

Vremenske aplikacije igraju nepobjedivu ulogu u našem životu. Iako vaši iPhone, iPad i Mac za to imaju namjenske widgete, još uvijek vam je praktičnija opcija nesumnjivo lakša. Ako me pitaju, mučno mi je iznijeti iPhone da provjerim vremensku prognozu. Priznajući da sve aplikacije ne podržavaju Apple Watch, to me na kraju natjeralo da potražim vremensku aplikaciju za svoj Apple Watch. Ne mislite li da će to biti relativno zgodna opcija? Ako je odgovor da, nastavite listati kako biste pronašli neke od najboljih vremenskih aplikacija za Apple Watch.

 1. Vrijeme - vremenski kanal
 2. AccuWeather
 3. WeatherBug - vremenska prognoza
 4. MyRadar vremenski radar
 5. Vrijeme tamnog neba
 6. Olujni štit
 7. MRKVA Vrijeme
 8. Surfline
 9. RadarScope

1. Vrijeme - vremenski kanal

Ovo je još jedna aplikacija koja je na vrhu popisa App Store. Dolazi s značajkom Feels Like koja vam omogućuje prognoze po satu / danu i upozorenja o kiši u stvarnom vremenu. Također se možete ušuljati u lokalni radar, vremenska upozorenja u vašem području i prognozirati u sljedeća 3 sata. To vam na kraju može pomoći da isplanirate dan, a da pritom ne budete pogođeni ili ometani. I ne samo to, aplikacija vam šalje i upozorenje o potresima i drugim prirodnim nepogodama kako bi osigurala da vi i vaši najmiliji uvijek budete na sigurnom.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počevši od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. AccuWeather: Meteorološki radar

Aplikacija se može pohvaliti intuitivnim sučeljem koje dijeli vijesti o detaljnim prognozama, najnovija ažuriranja, vremenska upozorenja i još mnogo toga. Ne samo vaše mjesto; redovito vas ažurira s globalnim vremenskim prognozama. Također možete prilagoditi svoje iskustvo na temelju svoje lokacije i imati prognozu za 45 dana unaprijed.

Osim toga, možete pristupiti hiper-lokaliziranim slojevima za mapiranje, radaru za tropsku oluju i karti konture temperature s UV indeksom, oborinama, alergijom, indeksom kvalitete zraka, rosištem itd.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počevši od 8,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. WeatherBug - vremenska prognoza

Prije nego što prijeđemo na značajke ove aplikacije, želio bih vas obavijestiti da je na 5. mjestu u vremenskoj kategoriji App Storea. Sada dolazi do pogodnosti, ima jednostavno korisničko sučelje koje nudi precizne prognoze u stvarnom vremenu, poboljšane interaktivne karte, prognoze načina života, widgete za vrijeme, upozorenja i još mnogo toga.

Omogućuje vam praćenje bilo kojeg stanja, uključujući upozorenja na osvjetljenje iskrama, zimsko vrijeme, požarni centar, sjevernoamerički doplerski radar, itd. Osim toga, sve NOAA i NWS satove i upozorenja možete imati direktno na vašem Apple Watchu.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počevši od 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. MyRadar vremenski radar

S više od 50 milijuna preuzimanja, aplikacija je među najsnažnijim i jednostavnim za korištenje vremenskim aplikacijama za sat s jabukama. Aplikacija vam može pružiti napredna upozorenja o kiši. Možda je među najtočnijim aplikacijama koje pružaju predviđanja kiše.

Također može slati upozorenja o okolišu i vremenu, uključujući upozorenja za tornado i jake vremenske prilike sa NWS-a. Pomoću njegove nadograđene verzije možete pratiti uragane u stvarnom vremenu i imati dodatne podatke koji se odnose na druga vremenska ažuriranja.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počevši od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Vrijeme tamnog neba

Ovo je najpovoljnija i najpouzdanija vremenska aplikacija, svrstana na prvo mjesto u App Storeu. Dostavlja prognozu iz minute u minutu na temelju vašeg točnog mjesta. Ima zanimljivo sučelje koje vam pruža lijepe obavijesti o vremenu putem animacija.

Također, napredni sustavi za obavještavanje nadopunjuju iskustvo redovitim ažuriranjem u stvarnom vremenu. Osim toga, značajka vremenskog stroja omogućuje vam istraživanje u prošlosti ili budućnosti.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

6. Olujni štit - dobijte upozorenja o tornadu u stvarnom vremenu

Aplikacija je zaslužila brojna priznanja za svoja ažuriranja. Jedan korisnik po imenu Robyn citirao je: "Olujni štit upozorio je našu obitelj na Slomljenu strijelu, OK tornado, brže od TV-a i sirena tornada." Nije jedini; imaju popis lojalnih korisnika koji se uglavnom oslanjaju na značajke i usluge aplikacije. Uz Storm Shield na Apple Watchu, dodirnete zapešće nakon upozorenja da ga ne propustite.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počevši od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. MRKVA Vrijeme

Na drugom mjestu u vremenskoj kategoriji, aplikacija CARROT Weather dobitnik je Appleove nagrade Editor's Choice na Macu, a predstavljena je u Good Morning America, The New York Times, Wired, CNN i mnogim drugim.

Aplikacija je dizajnirana da vas informira o svemu, od sablasne magle do jakih pljuskova. Korisnici uglavnom vjeruju njegovom radaru. Također, možete loviti preko 60 lokacija ulica, s nizom mogućnosti prilagođavanja.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

8. Surfline - Pratitelj surfanja

Kao što i samo ime govori, aplikacija je dizajnirana za surfere svih razina vještina i pouzdano je ime u prognoziranju morskog vremena od 1985. Pruža vam pristup najvećoj globalnoj mreži izvještaja o surfanju u stvarnom vremenu, kamerama za surfanje uživo, vremenskim prognozama, i analizu bubrenja na daljinu. Osim ovih, uz pretplatu na premium verziju, možete imati pristup više od 600 streaming HD kamera za surfanje uživo, izvješća o surfanju bez oglasa i puno više.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počevši od 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. RadarScope

Aplikacija se nalazi na 3. mjestu u vremenskoj kategoriji App Storea. Prikazuje jake grmljavinske oluje, tornade, poplave, upozorenja na kišu od snijega i posebna morska upozorenja koja izdaje američka nacionalna vremenska služba.

Intuitivno sučelje aplikacije omogućuje vam spajanje i dobivanje transparentnijih i točnijih informacija. Nakon ovih rečenica, aplikacija vam sigurno može pravovremeno dati upozorenje o vremenu i pomoći vam u planiranju dana ili pametnom poduzimanju mjera predostrožnosti.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

Evo naših najboljih 9 vremenskih aplikacija za vaš Apple Watch

Dugo koristim AccuWeather; međutim, mislio sam pokušati s novom aplikacijom. Stoga sam odlučio instalirati aplikaciju CARROT Weather. U početku se aplikacija osjeća dobro, iako ću pokušati podijeliti povratne informacije nakon mjesec dana upotrebe. Do tada, ako ste iskusili aplikaciju, podijelite je u odjeljku za komentare.

Možete pogledati i povezane postove:

 • Savjeti i trikovi za Apple Watch
 • Najbolje glazbene aplikacije za Apple Watch
 • Najbolje alarme za Apple Watch
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found