Blog

Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 5 i 5s 2021. godine

Torbice za novčanik iPhone 5 / 5s zapravo su super. Da, oni se razlikuju od ostalih uobičajenih polikarbonatnih futrola koje su tanke i lagane, ali jedna je posebna prednost kod ovih futrola za novčanike - ove futrole rade i s novim iPhone SE. Naravno, već smo napravili zaseban popis futrola za novčanik za iPhone SE.

1. WPCase

WPCase donosi osam živopisnih i cvjetnih dizajna u ovoj futroli novčanika. Impresivan uzorak ovog slučaja stvara neodoljiv šarm. Njegov ručno izrađen dizajn daje vam klasičan osjećaj.

Osim svoje ljepote, ovo kućište novčanika pokazuje i neke moćne funkcionalne značajke poput dva utora za kartice i džepa s novcem. Slučaj možete pretvoriti u nosač za gledanje videozapisa i filmova bez ruku. I provjerite taj magnetni poklopac kako bi vaš telefon bio zatvoren i zaštićen.

USP: Cvjetni dizajn

Pogledajte na Amazonu

2. MOLYCOOCLE

MOLLYCOOCLE nudi jedinstveni dizajn koji svojim promišljenim odabranim materijalom stvara dinamično svjetlucanje. Ljepota (istaknuta trendovskim uzorcima) ovog slučaja s vremenom ne blijedi, a to je najveća prednost MOLLYCOOCLE-a.

Da bi bio funkcionalan, MOLLYCOOCLE nudi dva utora za pohranu kreditnih / debitnih kartica i džep za pohranu gotovine. Radi sigurnosti svog iPhonea provjerite magnetsko zatvaranje koje drži kućište dobro zatvorenim.

USP: Trendi uzorci

Pogledajte na Amazonu

3. BookBook za iPhone 5 / 5s

BookBook, naravno, ne treba predstavljanje. Ovo kućište za iPhone 5 / 5s Novčanik tvrtke TwelveSouth - proizvođača nekih od najfinijih dodataka vezanih uz Apple - otprilike je ista stvar iz BookBook-a koju ovi momci već dugo proizvode.

Futrola za BookBook iPhone 5 / 5s osigurava da je vaš iPhone izuzetno siguran i da su stvari koje držite u torbici novčanika na sigurnom. Da ne zaboravimo, sam slučaj izgleda poput minijaturne knjige. Od 19. stoljeća.

USP: Ručno rađena torbica

Pogledajte na Amazonu

4. FYY

FYY je urezao nišu u modernim ženskim torbama za novčanike. Gotovo svi slučajevi novčanika dizajnirani od strane FYY privlače pažnju potrošača, a ovaj nije iznimka. Maglovita ružičasta boja ovog slučaja omiljena je među ženama uviđavnog okusa.

Kožna futrola za novčanik flip folio izrađena je od vrhunske PU kože. Ovaj slučaj možete pretvoriti u postolje za gledanje filmova, videozapisa i pregledavanje slika i weba.

USP: Moderan dizajn

Pogledajte na Amazonu

5. ProCase

Za vašu svakodnevnu upotrebu, ProCase nudi ovu futrolu za novčanik za vaš iPhone. Kućište je elegantno i funkcionalno, što je rijedak podvig koji je postigao ProCase. Njegov inteligentan dizajn služi svim vašim potrebama.

ProCase nudi vezicu koja vam omogućuje bolji zahvat prilikom nošenja iPhonea. Provjerite ta dva ugrađena utora za kartice i džep za spremanje gotovine. Za onaj zadnji trenutak dotjerivanja ovaj vam slučaj daje i zrcalo.

USP: Inteligentan dizajn

Pogledajte na Amazonu

6. Wisdompro

Wisdompro je posebno dizajnirao ovaj slučaj kako bi vaš iPhone savršeno pristao. Tvrtka je koristila izdržljivu, ali mekanu vrhunsku PU kožu i plastični oklop s tvrdom školjkom kako bi pružila bolju zaštitu od ogrebotina, udaraca i padova.

Možete učinkovito koristiti svoj iPhone kada je futrola instalirana na uređaj. Ljepota Wisdompro slučaja je u tome što pruža ručni zglob za vašu udobnost i brz pristup vašem iPhoneu dok ste u pokretu.

USP: Izdržljiva PU koža

Pogledajte na Amazonu

7. Distilunion Wally Stick-On

Wally zapravo nije punopravni slučaj. Umjesto toga, to je stick-on koji želi pojednostaviti vaš život. Žuriti do trgovina živežnim namirnicama? Ne morate odabrati novčanik i iPhone. Kad je Wally uključen, možete držati nekoliko kartica i računa u Wally torbici koja se lijepi na stražnju stranu iPhonea. Izrađena od visokokvalitetne talijanske kože.

USP: Zalijepljena torbica

Pogledajte na Amazonu

8. TUCCH

Dizajn futrole za novčanik ponekad preplavi korisnike i oni se pitaju kako mogu pristupiti bitnim značajkama svog telefona. Pa, TUCCH je uklonio sve vaše sumnje izradivši jednostavan, ali moćan dizajn za vaš iPhone.

U torbicu novčanika staje sve što biste spremili u svoj pozamašni novčanik. Možete pohraniti gotovinu, kreditne / debitne kartice i još mnogo toga. Sada ne morate tražiti novčanik prije odlaska u ured.

USP: Magnetsko zatvaranje

Pogledajte na Amazonu

9. Svila

Ako vam traperice, kožne ili folio futrole nisu najdraže, onda je ovo pametna torbica Silk za novčanik. Kućište je izdržljive konstrukcije i ima utor na stražnjoj strani za smještaj više kartica i gotovine.

Polikarbonatna ljuska štiti vaš iPhone od udaraca. Osim toga, nudi i pouzdanu obranu zaslona osjetljivog na dodir čuvajući ogrebotine. I na kraju, u trenutku pisanja ovog teksta dostupno je pet različitih boja.

USP: Utor za skrivene kartice

Pogledajte na Amazonu

10. iPhox

Futrola iz iPhoxa prilično je elegantnog izgleda i savršena za ljude koji traže pristojnu futrolu za novčanik za svoj iPhone 5, 5s ili iPhone SE. Izrađena je od vrhunske PU kože s funkcijom novčanika za nošenje tri vaše kartice i nešto novca. Polikarbonatna školjka štiti telefon od normalnih padova. I na kraju, kućište također nudi gledanje videozapisa, slika ili čitanje e-knjiga u pejzažnom načinu korištenja opcije Kickstand.

USP: Zaštita cijelog tijela

Pogledajte na Amazonu

11. Vofolen

Za razliku od tradicionalnih futrola za novčanike, Vofolen je kombinirao značajke futrola za novčanike i futrola za branik. Marka je preuzela dizajn kućišta branika i funkcionalnost futrola novčanika. Uklanjanjem folije, Vofolen je napravio kompaktnu futrolu za novčanik koju možete lako staviti u džep.

Kućište je zaštićeno otpornim na udarce tvrdom poklopcu računala, što također dodaje glatku i modernu draž kućištu. Za zaštitu zaslona vašeg telefona ovaj je slučaj podigao usne.

USP: Kompaktna torbica za novčanik

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Sumirati…

Futrole za novčanik su mi uvijek najdraže. Oni su elegantni, jaki i funkcionalni. Za vaše iPhone 5 i 5s ne može biti drugog boljeg izbora. Samo kreni!

Možda biste željeli istražiti još dodataka za iPhone SE, 5s ili iPhone 5:

  • Trendi iPhone SE, 5s i iPhone 5 futrole
  • Najbolji iPhone SE, 5 i 5 kućišta ispod 20 USD

Koju futrolu za novčanik želite kupiti za iPhone 5s ili iPhone 5? Podijelite svoje povratne informacije s nama u okviru za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found