Blog

Najbolji slučajevi tipkovnica za iPad Pro u 2021. godini

Iako 12,9-inčni iPad Pro još uvijek možda nije ubica za laptop, tablet je dovoljno dobar da isporuči robu. Dakle, u slučaju da ne želite pristati na Appleovu malo skuplju pametnu tipkovnicu i ako ste voljni istražiti neke od najboljih iPad Pro Bluetooth futrola za tipkovnice trećih strana, u potpunosti smo vas pokrili. Naveli smo i neke od najdelikatnijih bežičnih tipkovnica za iPad Pro koje se trenutno uparuju s vašim tabletom kako bi osigurale prirodno tipkanje.

1. IVSO

Potpuno opremljena futrola za tipkovnicu tvrtke IVSO pruža vam udobnost tipkanja na iPadu Pro. Izrezbarena kvalitetnom PU kožom, vrlo je zaštitna navlaka. Unutrašnjost je od mekanih vlakana koja štiti vaš tablet od nule.

Ugrađena punjiva baterija omogućuje do tri sata trajanja baterije jednim punjenjem. Precizni izrezi nude jednostavan pristup svim priključcima, zvučnicima i senzorima vašeg tableta. Ovo klasično kućište tipkovnice dostupno je u šest živopisnih boja.

USP: Improvizirano iskustvo tipkanja

Pogledajte na Amazonu

2. Valkit

Valkit predstavlja praktičnije kućište tipkovnice za iPad Pro 12,9-inčni. Futrola za folio ima robustan dizajn koji pruža osnovnu zaštitu iPadu.

Kombinacija čvrstog računala i mekog TPU-a osnažila je poklopac da apsorbira šok. Kako se tipkovnica može odvojiti, moći ćete smanjiti količinu da biste tablet ugodnije nosili.

Govoreći o tipkama, prilično su taktilni i tipkanje čine glatkim. Dugo trajanje baterije (u pripravnom stanju od 90 dana) i solidno postolje čine ga cjelovitim dobrom za vaš 12,9-inčni iPad Pro.

USP: Robusna konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

3. ProCase

Kad ovim slučajem pokrijete svoj iPad, nitko ne može pretpostaviti da je to vaš iPad. Postaje mapa s kojom se lako može rukovati. IPad možete jednostavno staviti u putnu torbu nakon što instalirate ProCase na svoj uređaj.

Bluetooth tipkovnica s prostranim tipkama tipke omogućuje brzo i precizno tipkanje. Osim toga, tanak se profil teško osjeća glomazno dok ga nosite u rukama. Na kraju, nema dostupnih izbora boja.

USP: Prostrana chiclet tipkovnica

Pogledajte na Amazonu

4. Brydge

Tanka tipkovnica tvrtke Brydge pomaže vam u suptilnoj stilizaciji radnog stola. Zapravo, tipkovnica će vaš iPad Pro pretvoriti u moderan laptop. Ova tipkovnica ima tipke s pozadinskim osvjetljenjem u 3 razine i to čini razliku za svakog korisnika.

Osim tipki s pozadinskim osvjetljenjem, futrola također učinkovito štiti vaš uređaj od prašine, prljavštine i manjih udaraca. Izrađen je od visokokvalitetnog aluminija, lagan je i izgleda slično MacBooku. I na kraju, dostupan je u tri opcije boja.

USP: Prozirna tipkovnica

Pogledajte na Amazonu

5. Logitech CREATE

Futrola za tipkovnicu Logitech CREATE je remek-djelo. Najbolja stvar kod ove napredne tipkovnice je ta što se izravno povezuje s vašim tabletom pomoću pametnog konektora iPad Pro. Struktura od anodiziranog aluminija ne samo da joj daje impresivan profil, već je čini i dovoljno čvrstom da se odupre udarcima.

Sadrži dodatni red prečaca koji vam omogućuju brzi pristup uobičajenim funkcijama. Tipkovnica ima pozadinsko osvjetljenje što olakšava tipkanje pri slabom osvjetljenju. Funkcijom automatskog spavanja / buđenja čuva bateriju. Dva kuta gledanja idealno zadovoljavaju vaše potrebe za tipkanjem i gledanjem medija.

USP: Trenutna veza

Pogledajte na Amazonu

6. Zagg tanka knjiga

ZAGG Slim Book zasigurno je jedno od najfinijih kućišta za tipkovnicu. To je ultratanak profil koji odmah upada u oči. Tipkama u otočnom stilu pruža prirodno iskustvo tipkanja. Druga vrlo važna značajka je vrlo prilagodljiva šarka koja nudi kut gledanja od 135 stupnjeva.

Ovisno o vašoj potrebi, možete odvojiti futrolu kako biste u igru ​​unijeli više praktičnosti. Osim toga, dolazi s tipkama s pozadinskim osvjetljenjem za pružanje potrebnog svjetla prilikom tipkanja u slabo osvijetljenim okruženjima.

USP: Tipke u otočnom stilu

Pogledajte na Amazonu

7. Lenrich

S četiri zvjezdice od više od 250 recenzija kupaca, futrola za tipkovnice Lenrich jedna je od najboljih na tržištu. Sviđa mi se tanak i estetski dizajn koji se dobro podudara s profesionalnim životom.

Ono što mi je privuklo pažnju u ovom slučaju tipkovnice je rotacija od 360 stupnjeva koja nudi veću fleksibilnost. Proizvođač je upotrijebio vrhunski ABS materijal za izradu poklopca folije koji apsorbira udarce.

Što se tiče tipki, prilično su taktilne i odgovaraju. Zahvaljujući savršenim izrezima, pristup priključcima, tipkama i zvučnicima bit će ugodno iskustvo.

USP: Rotirajući stalak za 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

8. Vivefox

Za razliku od ostalih kućišta tipkovnice, Vivefox daje značajku koja je vrlo funkcionalna: značajka automatskog spavanja / buđenja. To vam omogućuje da svoj iPad Pro prebacite u stanje mirovanja čim zatvorite poklopac kućišta. Kad otvorite poklopac, zaslon iPad Pro se budi.

Tipkovnica je odvojiva i stoga možete jednostavno ukloniti iPad Pro kada ne trebate ništa tipkati. Budući da se kućište Bluetooth tipkovnice može odvojiti, može se koristiti kao zaštitni poklopac na iPadu.

USP: Automatski značajka buđenja / spavanja

Pogledajte na Amazonu

9. POWERADD

Dvije su upadljive značajke futrole za tipkovnicu Poweradd za iPad Pro. Prvo, to je kožna maska ​​koja pruža potpunu zaštitu uređaju. Drugo, tipkovnica se odvoji od kožnog poklopca. Kad ne želite pokriti svoj iPad, jednostavno možete odvojiti Bluetooth tipkovnicu i povezati je s drugim Appleovim proizvodom.

Zadivit će vas 14 optimiziranih tipki visokih performansi i bežična udaljenost od 33 metra za ugodno iskustvo tipkanja.

USP: Bežična udaljenost od 33 metra

Pogledajte na Amazonu

10. Snugg

Nemojte samo okretati iPad Pro u jednom smjeru; zakrenite ga za 360 stupnjeva kako biste utažili vidnu glad. Ova torbica za tipkovnicu tvrtke Snugg pretvara vaš iPad u rotirajuće prijenosno računalo za 360 stupnjeva. Za razliku od većine futrola za tipkovnicu, ova ima malo debelu tipkovnicu, što vam daje tradicionalni osjećaj tipkanja.

Kvaliteta izrade je izdržljiva i zaštitna, bez gubitka ljepote iPada Pro. Tipkovnica koristi Bluetooth sučelje za povezivanje i može se pohvaliti dugim vijekom trajanja baterije. Na kraju, dostupne su tri opcije živih boja.

USP: Rotirajuća značajka za 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

Nadamo se da će se gore spomenuti slučajevi tipkovnice morati prilagoditi zadatku u vašem testu. Za svaki slučaj, tražite potpuno opremljenu bežičnu tipkovnicu za svoj iPad Pro, pogledajte ove vrijedne kandidate. Iznimno su tanki i tipkanje čine glatko iskustvo. Štoviše, ove Bluetooth tipkovnice vrlo su izdržljive i imaju dizajn niskog profila.

iPad Pro Bluetooth tipkovnice

11. SPARIN

SPARIN tipkovnica blagoslovljena je ergonomskim dizajnom koji nudi veličanstveno iskustvo tipkanja. Izgled QWERTY-a zajedno s funkcijskim tipkama omogućuje vam prirodno tipkanje potrebnim protokom. Dolazi s prekidačem ON / OFF za uštedu energije. Kako je vrlo tanak i lagan, moći ćete ga nositi bez napora. Dolazi samo u bijeloj boji.

USP: Tanak dizajn

Pogledajte na Amazonu

12. OMOTON

OMOTON Bluetooth tipkovnica upravo je ono što biste trebali koristiti za poboljšanje tipkanja. Niskoprofilni dizajn u kombinaciji s glatkim tipkama najveći su naglasci ove tipkovnice. QWERTY raspored zajedno s internetskim tipkama omogućuje vam da ne samo puno brže tipkate, već i lako kontrolirate neke od najčešće korištenih funkcija. Dugo trajanje baterije (do 30 dana neprekidne upotrebe) čini je vrlo praktičnom.

USP: Duži vijek trajanja baterije

Pogledajte na Amazonu

13. Arteck

Arteck je apsolutna klasa. Ova Bluetooth tipkovnica od nehrđajućeg čelika može značajno poboljšati vaše tipkanje. Kompaktan dizajn čini ovu bežičnu tipkovnicu izuzetno prijenosnom. Iznad svega, njegova punjiva litijeva baterija omogućuje do 6 mjeseci jednim punjenjem. Ako želite elegantnu i izdržljivu bežičnu tipkovnicu za svoj iPad, ova bi bila sigurna opklada.

USP: Struktura od nehrđajućeg čelika

Pogledajte na Amazonu

14. Anker

Ono što čini Anker Bluetooth tipkovnicu vrhunskim izborom je lagan dizajn. Budući da je 30% manja od ostalih tradicionalnih tipkovnica, napravljena je da bude ultra prijenosna. Trenutno se uparuje s vašim uređajem radi glatkog tipkanja.

Druga značajna značajka ove bežične tipkovnice su tipke niskog profila koje su vrlo osjetljive na dodir. Sadrži tipke prečaca i kompatibilan je s iOS-om, Androidom i Windowsom.

USP: Izuzetno prenosiv

Pogledajte na Amazonu

15. Nulaxy

Nulaxy predstavlja Bluetooth tipkovnicu koja je kompatibilna ne samo s vašim iPadom već i s vašim iPhoneom i ostalim Android / Windows telefonima. Ova je tipkovnica izuzetno tanka i prenosiva tako da tipkovnicu možete nositi u svojoj putnoj torbi kamo god krenuli.

Kada tipkate u svojoj spavaćoj sobi, supružnika nikada neće uznemiravati jer ova tipkovnica nudi udobne tipke za tiho tipkanje. Ako tipkovnicu ostavite netaknutu petnaest minuta, ona prelazi u stanje mirovanja i štedi energiju.

USP: Automatski prelazi u stanje mirovanja

Pogledajte na Amazonu

Odjava

Dakle, koje ste kućište ili tipkovnicu Bluetooth tipkovnice odabrali za svoj iPad Pro? Obavijestite nas o kvaliteti koja vam je zapela za oko. Sviđaju mi ​​se sva ova kućišta bežične tipkovnice za izuzetno veliki tablet: ultratanak dizajn i taktilne tipke koje pružaju brzo i poboljšano iskustvo tipkanja. Osim toga, nude optimalne kutove gledanja i vrlo su zaštitni. Što se tiče Bluetooth tipkovnica, one su izvrsne za glatko tipkanje.

Možda biste trebali baciti pogled na:

  • Najbolji iPad Pro slučajevi
  • iPad Pro kožne futrole
  • Najbolji slučajevi za iPad Pro Folio
  • Zagg Rugged Book Go - futrola za tipkovnicu za iPad Pro