Blog

Kako preuzeti fotografije s Dropboxa na iPhone

Što se tiče pohrane u oblaku, Dropbox mi pada na pamet svojim impresivnim značajkama i slobodnim prostorom. Sučelje je vrlo jednostavno za prijenos i preuzimanje fotografija, datoteka, videozapisa i ostalih sadržaja. Međutim, kada moram ispisati bilo koji dokument ili fotografiju, trebam prenijeti podatke sa svog Dropboxa na iOS uređaje. Želite li to učiniti? Pogledajte ovaj kratki savjet za preuzimanje fotografija s Dropboxa na iPhone, iPad ili Mac.

Dropbox vam daje 5 GB slobodnog prostora, a zatim se morate pretplatiti na njegove različite planove. Web verziji, kao i aplikaciji, lako je pristupiti s jednim ID-om. Najbolja stvar kod Dropboxa je što mi pomaže osloboditi prostor na uređaju. Svoje fotografije iz Dropboxa poslat ćemo na iOS uređaje, tj. IPhone i iPad.

Kako spremiti fotografije s Dropboxa na iPhone ili iPad

Korak 1. Otvoren Dropbox aplikacija na vašem iPhoneu ili iPadu. Aplikacija može tražiti od vas da se prijavite ako je već dugo niste potpisali.

Korak 2. Sada dodirnite Opcija Fotografije iz izbornika na dnu uređaja.

Ovo će vam pokazati sve fotografije koje ste pohranili u Dropbox.

Korak # 3. Dodirnite fotografija koju želite prenijeti ili uvesti.

Korak # 4. Kad se fotografija otvori, dodirnite i zadržite tu fotografiju, na zaslonu uređaja pojavit će se traka s opcijama.

Korak # 5. Zatim dodirnite Spremi u fotoaparat opcija.

Vaša će se fotografija izvesti u fotoaparat. Imajte na umu da Dropbox može zatražiti vaše dopuštenje za pristup vašoj aplikaciji Fotografije.

U slučaju da želite snimiti svoje Dropbox fotografije na svom Macu; postupak je prilično jednostavan.

Kako spremiti DropBox fotografije na Mac ili Windows PC

Korak 1. Otvorite www.dropbox.com na računalu Mac ili Windows i prijavite se na svoj račun.

Korak 2. Tamo su četiri opcije u gornjem lijevom kutu: Početna, Datoteke, Papir i Izlog. Morate kliknuti na Datoteke.

Korak # 3. Sada kliknite na Fotografije. (Imajte na umu da se mapa Fotografije pojavljuje kada ste sinkronizirali biblioteku s aplikacijom Dropbox na iOS uređaju. Štoviše, vaš odabir ovisi o tome koliko ste mapa stvorili za pohranu fotografija i drugih datoteka.)

Kada kliknete na opciju Fotografije, vidjet ćete sve fotografije koje ste spremili na Dropbox.

Korak # 4. Zatim kliknite tri točke (Elipsis).

Korak # 5. Kliknite gumb "Preuzmi".

To su svi prijatelji!

Sumirati

Zapamtite, Dropbox se brzo puni ako nastavite prenositi svoje medijske datoteke. Postoji samo 5 GB slobodnog prostora koji također dobivate na svom iCloud računu. Tako vam je na raspolaganju ukupno 10 GB slobodnog prostora. Razumno iskoristite svoj prostor na drugom uređaju i maksimalno iskoristite svoje Dropbox i iCloud račune.

Možda biste se željeli pozvati na:

  • Vratite izbrisane datoteke ili mape u DropBox
  • Kako dodati Dropbox u aplikaciju Files
  • Kako očistiti predmemoriju Dropbox-a
  • Onemogućite Dropbox Automatsko slanje kamere na iPhone

Koristite li Dropbox za pohranu fotografija, videozapisa i dokumenata? Podijelite svoje povratne informacije s nama u komentaru u nastavku.