Blog

Najbolje aplikacije za Apple Watch (Series 6, SE, 5, 4 i 3) u 2021. godini

Apple Watch je moćna jedinica uređaja s impresivnim značajkama zdravlja, sigurnosti i povezivanja. Bez obzira koji model imate (serije 6, 5, 4, 3 ili SE), njegovu zadanu funkcionalnost možete podići na sljedeću razinu instaliranjem aplikacija. Oni su korisni u razne svrhe, od praćenja zdravlja i kondicije do slušanja glazbe, prikladnog kretanja itd. Pogledajmo neke od osnovnih stvari s ovim najboljim Apple Watch aplikacijama.

 1. Spotify
 2. Smiriti
 3. Nike Run Club
 4. Ciklus spavanja - Tracker za spavanje
 5. Flipboard
 6. Vrijeme tamnog neba
 7. Strava: Trči, vozi, plivaj
 8. ProCam 7
 9. Putni visinomjer i nadmorska visina
 10. Zdravlje srca Qardio
 11. WaterMinder
 12. CityMapper

1. Spotify

Ako želite uživati ​​u svojim omiljenim pjesmama u pokretu, Spotify je glazbena aplikacija koju morate imati za svoj sat. Omogućuje vam pristup omiljenoj glazbi i podcastima s zapešća i upravljanje njima.

Premium verzija može se pohvaliti mnogim atraktivnim značajkama poput neprekinutog slušanja glazbe bez oglasa izvan mreže i bolje kvalitete zvuka. Dakle, bez obzira na to kakvu vrstu audio doživljaja volite, Spotify osigurava da uvijek imate na što ugoditi.

Cijena: Besplatno (Spotify Premium počinje od 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Mirno

Svi bismo mogli raditi s malo smirenosti u našem užurbanom životu. A ova prigodno nazvana zdravstvena aplikacija jedan je od najboljih načina za kultiviranje pažnje. Savršeno je za meditaciju kako za početnike tako i za napredne, uz stotine programa i sesija koje treba slijediti.

Zatim, postoje priče o snu koje su stvorene da vas uljuljaju u opušten i osvježavajući san. Postoji i puno opuštajućih prirodnih zvukova kojima se možete prilagoditi ili vođenih meditacija koje vam pomažu u bijegu od životnog ludila.

Cijena: Besplatno (pretplata na mirnu premiju već od 14,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Nike Run Club

Vaš je Apple Watch osmišljen kako bi vam pomogao poboljšati zdravlje, a ova pokrenuta aplikacija sjajan je pratilac za to. Sadrži sve alate koji su vam potrebni za pokretanje kondicije, kao što su vođeni zvuk, izazovi na udaljenosti kursora, planovi treniranja, praćenje ciljeva itd.

Istodobno će vam pružiti sve detalje koji su vam potrebni, uključujući GPS rute, tempo, udaljenost, nadmorsku visinu, puls itd. Zvučne povratne informacije čine ovo super praktičnim i održavaju vas na tragu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Ciklus spavanja - Tracker za spavanje

Evo aplikacije za alarm koja vam pomaže započeti dan osjećajući se energično. Dizajniran je da vam pomogne uspostaviti zdravu rutinu spavanja i nježno vas probuditi kada ste u najlakšoj fazi spavanja.

Dalje, dobit ćete detaljnu analizu vaših noćnih obrazaca s informacijama o hrkanju, razgovoru u snu, kašljanju i drugim zvukovima. To vam pomaže da pratite svoje zdravlje i higijenu spavanja.

Cijena: Besplatno (Premium počinje od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Flipboard

Ovo je nagrađivana vijest koja liječi najrelevantnije i najznačajnije priče u skladu s vašim interesima. Na jednom mjestu možete pratiti više tema i izvora informacija, od poslovanja, zdravstva i tehnologije do sporta, putovanja, recepata i još mnogo toga.

Dalje, možete jednostavno spremiti ili podijeliti priče na vrhu. A ako ne možete odlučiti što želite pročitati, prepustite stručnjacima da za vas prikupe šarolik spoj najvažnijih, najzanimljivijih i najzanimljivijih priča. Nabavite ovu aplikaciju Apple Watch da biste bili u toku gdje god krenuli.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Vrijeme tamnog neba

Budite spremni i nikad vas neće uhvatiti oluja s ovom vremenskom aplikacijom koja daje precizne prognoze za vaše točno mjesto. Možete dobiti ažuriranja iz minute u minutu za prognoze za sljedeći sat i sat po sat za sljedeći dan i tjedan.

Nadalje, primat ćete obavijesti o jakim vremenskim upozorenjima za olujne oluje, poplave, uragane itd. Također možete stvoriti vlastite prilagođene obavijesti koja pokrivaju sljedeća 24 sata za stvari poput temperature, vjetra, oborina i još mnogo toga.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

7. Strava: Trči, vozi, plivaj

Ova aplikacija za fitnes krajnji je pratilac za praćenje svih vaših aktivnosti na tjelesnom treningu. Bez obzira pripremate li se za maraton ili formirate biciklističku naviku, ova vam aplikacija pomaže u ispunjavanju svih vaših atletskih ciljeva.

Možete dobiti ključnu statistiku, mapirati rute i boriti se za mjesečne izazove ili natjecatelje s drugima. Možete čak i uspoređivati ​​svoje trčanje, biciklizam ili plivanje s vremenom da biste zabilježili svoj napredak.

Cijena: Besplatno (pretplata na Strava Premium počinje od 7,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. ProCam 7

Trebate praktični samookidač ili daljinski okidač za upravljanje vašom iPhone kamerom? Tada morate nabaviti ovu aplikaciju za kameru Apple Watch, koja je produžetak pune iOS kolege. Najznačajnija prednost koju nudi je funkcionalnost ručnog fotoaparata.

To znači da možete kontrolirati ekspoziciju, fokus, brzinu zatvarača, balans bijele itd. Kako biste snimili fotografije koje se ističu i izgledaju profesionalno.

Cijena: $8.99

preuzimanje datoteka

9. Putni visinomjer i nadmorska visina

Vaš je Apple Watch najbolji uređaj koji imate u putovanju ili avanturama. A ova aplikacija visinomjera važan je alat za prikaz nadmorske visine ili nadmorske visine pomoću zapanjujućih pejzažnih prikaza koji se prilagođavaju dobu dana.

Nadalje, barometar vam omogućuje praćenje promjena visine na temelju promjene tlaka. Morate ga imati za planinarenje, penjanje na stijene i druge aktivnosti. Postoji čak i kompas koji pokazuje vašu orijentaciju.

Cijena: Besplatno (uklonite oglase po cijeni od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Zdravlje srca Qardio

Praćenje zdravlja vašeg srca jedna je od najimpresivnijih značajki vašeg sata, a ovu aplikaciju za mjerenje otkucaja srca vrijedi imati u tu svrhu. Olakšava upravljanje zdravljem srca, bilježenje vitalnih vrijednosti itd.

Možete čak pratiti krvni tlak, nepravilan rad srca, BMI tjelesne građe i težinu. Štoviše, svoj napredak možete pratiti pomoću pametnih karata, statistika i trendova, postaviti ciljeve i naučiti kako vaš način života utječe na vaše zdravlje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

11. WaterMinder

Vodite računa o svom zdravlju održavajući hidrataciju zahvaljujući ovoj aplikaciji za podsjetnik na vodu. Omogućuje vam praćenje koliko vode pijete, a istovremeno je jednostavno i intuitivno za korištenje sa samo nekoliko dodira.

Pokazuje vam trenutno punjenje vode vizualno i u postocima, tako da ćete odmah znati koliko ste dobro hidratizirani! Štoviše, možete ga koristiti i za praćenje drugih pića poput čaja, kave, soka, pa čak i repe.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

12. CityMapper

Evo izvrsne putničke aplikacije koja vam može pomoći u sigurnoj i efikasnoj navigaciji bilo kojim gradom. Daje vam detaljne upute za šetnju, biciklizam, javni prijevoz i još mnogo toga, tako da možete doći do odredišta na najprikladniji način.

Možete planirati putovanja, uspoređivati ​​cijene i termine i uvijek ostati u skladu s rasporedom čekanja i ETA-om. Podržava niz gradova širom svijeta, a svoje putovanje uživo možete podijeliti s prijateljima i obitelji kako biste ostali sigurni i povezani.

Cijena: Besplatno (Citymapper CLUB kreće se od 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

Sumirati!

Koju ste od ovih najboljih aplikacija Apple Watch već isprobali? Koji su po vama najkorisniji. Javite nam u komentarima ispod. I ne zaboravite pogledati najbolje igre za Apple Watch.

Možda biste htjeli zaviriti u:

 • Zdravstvene aplikacije za Apple Watch
 • Glazbene aplikacije za Apple Watch
 • Kako koristiti aplikaciju za kisik u krvi na Apple Watchu
 • Najbolje aplikacije Apple Watch za studente da ostanu organizirani