Blog

Najbolje PUBG alternative za Android u 2021. godini

Idući vjetrom, čini se da je PUBG najatraktivnija igra koja postoji. Ali to ne znači da Google Play trgovini nedostaju pucačke igre koje mogu pružiti "PlayerUnknown's Battlegrounds" dugotrajnu.

Isprobao sam neke od najboljih PUBG alternativa za Android. I ja sam spreman predstaviti svoje najbolje izbore koji imaju dovoljno vatrene snage da deathmatch ostane intenzivan.

Samo u slučaju da vam se čini da je vaše vrijeme u ovoj igri malo manje uzbudljivo ili ako vaš ukus zahtijeva da se na Android uređajima igrate u nekim od najfinijih igara poput PUBG-a, ovo ste pregledali. Dakle, kružite kroz postavu da biste izabrali sjajnu igru ​​za preživljavanje, a zatim u potpunosti opremite svoj avatar za bitku bez zadržavanja!

Ljepljiva napomena: Za ljude koji ljuljaju ovu igru ​​na iOS uređajima, već sam izbacio neke od najuzbudljivijih PUBG-a poput igara za iPhone i iPad. Provjerite ih ako ih želite.

# 1. PRAVILA OPSTANKA

Jednostavno rečeno, „PRAVILA OPSTANKA“ najotmjenija je PUBG alternativa za Android. Onog trenutka kada naletite na ovu igru, smatrate je prilično sličnom PUBG-u u mnogim aspektima.

Igra nudi ogromnu HD 8 × 8 km mapu na kojoj se 300 igrača može boriti da bude zadnji koji stoji na udicu ili na prevaru. Luksuzom širokog izbora oružja možete se naoružati smrtonosnim oružjem i oružjem da biste uništili svoje suparnike.

Možete odabrati da izađete iz svega u timskom načinu rada ili da predstavite svoje ubojite poteze u solo načinu. Opremljen sa 120 borbi preživjelih, "RULES OF SURVIVAL" ima dovoljno vatrene moći da testira vašu sposobnost igranja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. Fortnite

Ako postoji igra koja PUBG-u može dati dugo vremena za vlastiti novac, to mora biti Fortnite. Bitka Royale izuzetno je izazovna i trebate biti korak ispred svojih neprijatelja da biste ostali živi. Dakle, najbolji način na koji možete uzeti svoje rivale i povećati šanse da vladate igrom je kovanje robusne momčadi.

A drugi trik koji vam može pomoći u desetkovanju neprijatelja je izgradnja jakog štita. Štoviše, nasrnite na sve resurse koji mogu osnažiti vašu oružnicu, a također sakupljajte zupčanike koji mogu stvoriti pustoš u taboru suparnika.

Budući da se novi načini rada, smrtonosno oružje i dodaci često dodaju, Fortnite ne dopušta da se dosada uvuče u igranje. Imajte na umu da ova igra nije dostupna u Trgovini Google Play pa ćete je trebati preuzeti s web stranice Epic.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Udar metka

Poznat kao jedna od najuzbudljivijih FPS igara pucanja, Bullet Strike može vrijediti pogodaka, pogotovo ako volite snajperske igre.

Ono što sam smatrao zahvalnim u ovoj igri je velika kolekcija snajperskih topova s ​​tona dodataka. Stoga možete odabrati streljivo koje vam može pomoći da dominirate u igri i postanete najtraženiji snajperski ubojica!

Na temelju onoga što vašem stilu ili ukusu više odgovara, odaberite PvP i PvE načine. Dok vam prva omogućuje borbu s drugim igračima iz cijelog svijeta, druga vam omogućuje da se upoznate s trikovima snajperskih igara.

Pazite da vaši suparnici uvijek čekaju i samo bi vas mala pogreška izbacila iz bitke. Dakle, izradite taktiku ubojica kako biste neprijatelje držali na oku i pametno se igrajte da biste vladali pločama s rezultatima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Opstanak crnaca

"Black Survival" je intenzivan i roba je postala vaša omiljena igra za preživljavanje. Omogućuje vam da krenete u sveopći rat protiv 10 ljudi na pustom otoku gdje jedino pravilo koje se ljulja - nije pravilo.

Otok je podijeljen na 22 područja poput bolnice, šume, plaže i još mnogo toga. A u PVP-ovoj pucnjavi koja traje do 20 minuta, ne morate samo pronaći sigurno utočište, već i druge igrače izbaciti iz bitke.

Black Survival omogućuje vam odabir između do 35 znakova kao što su liječnik, haker, policija, mačevalac i još mnogo toga. Iako igra nudi samo sedam vrsta oružja, možete otkriti skrivene predmete kako biste izradili do 600 vrsta oružja i smrtonosnog alata.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 5. ScarFall: Borba Royalea

ScarFall sadrži iznimnu 3D grafiku, koja odražava stvarne živote i ratne situacije. Igra se može pohvaliti masivnom akcijom, prepunom širokog spektra oružja i brojnih likova.

Ima nevjerojatan klasični način igre koji će poboljšati vaše igračko iskustvo, za razliku od bilo kojih drugih FPS i igara na bojištu. Možete ga igrati i u mrežnom i izvanmrežnom načinu rada i svakodnevno osvajati uzbudljive nagrade.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 6. Grand Battle Royale: Pixel FPS

Volite li vojne igrice s blok pikselima? Ako je odgovor da, Grand Battle Royale može aplombom osvijetliti vašu emisiju.

U ovoj igri dobivate priliku za bitku kao ludi blok lik. Ako želite izgledati istaknuto, kupite prevlake za uklanjanje piksela kako biste ukrasili svoj avatar.

Opremljen mnogim vrhunskim oružjem, uključujući pušku, pikselsku pušku, smg, puške, omogućuje vam odabir imovine koja vam može biti savršen partner u zločinu. Uz veliki otok radijacije i škakljiv gameplay u kojem se ništa ne može podrazumijevati, Grand Battle Royale može biti vrući dodatak vašem popisu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. Garena Free Fire

Pripremite se za jednu od najomiljenijih igara za preživljavanje za Android. Sviđa mi se njegova 10-minutna igra u kojoj se borite protiv 49 drugih igrača na udaljenom otoku.

A jedini način da sve ostale srušite je puhanjem. Imajte na umu da su svi vaši protivnici potpuno opremljeni pa ćete ih morati nadmudriti glavnim potezima.

Jedini trik koji vam može spasiti dan je pametno odabrati polaznu točku i najranije pronaći sigurnu zonu. Planirajte metu i napadnite svoje neprijatelje kad se čine ranjivima. I ne zaboravite opljačkati sve njihove dragocjenosti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. Noževi van

"Noževi van" znače posao. Ova igra čini do 100 igrača koji se bore za krajnji ponos. I na kraju, onaj koji uspije eliminirati sve ostale pojavljuje se kao pobjednik.

Nudi veliko bojno polje vezano za brojne izazove. Baš kao i većina njegovih kolega, Knives Out također vam omogućuje sastavljanje, ali uz malo pomaka.

Možete se udružiti sa svojim pouzdanim prijateljima u duo, squad i fireteam načinu rada. A s lako dostupnim glasovnim chatom, moći ćete ostati u sinkronizaciji sa suigračima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 9. Kreativno uništavanje

"Kreativno uništavanje" malo se razlikuje od svojih kolega spomenutih u ovom postu. U ovoj igri preživljavanja u pješčaniku sletjet ćete padobranom na masivno bojište od 16 000 000 četvornih metara.

Bojno polje ima čak 13 fascinantnih mjesta koja ćete istražiti dok se igrate. Upotrijebite svoj destruktor besprijekorno da biste preuzeli kontrolu nad igrom i ujedno dokrajčili svoje suparnike.

Ima lijep sustav radionica koji vam može pomoći u stvaranju čvrstih bastiona. I u potpunosti iskoristite svoje naslovnice da presudite deathmatch po svom ukusu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 10. Ogromno preživljavanje

I na kraju, ali ne najmanje važno, Vast Survival može izvući maksimum iz vas i kao hardcore igrača i kao stratega. U ovoj igri opstanka za više igrača zaključano je do 26 igrača kako bi postigli željni cilj.

Možete stvoriti vojne baze i stvoriti moćan savez kako biste ojačali svoju snagu. Znajući da vas jedan set pravila neće nikamo odvesti, morate uvijek biti u potrazi za svakom pojedinom prilikom da igru ​​okrenete u svoju korist.

Dakle, odaberite vojnu opremu koja vas može zaštititi od metaka. Također, opljačkajte sve što vam može povećati šansu. Usput koristite funkciju chata da biste pratili svoje prijatelje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Izvoli! Napokon, sve moje najbolje slike nalaze se na vašem radaru ...

Koji je tvoj najdraži?

Ne odlazite prije nego što prosute malo graha o svojim favoritima. Ako su na mjestu, možemo ih dodati u ovaj post. Osim toga, podijelite i neke vrijedne podatke o gore navedenom pregledu.

Uhvatite korak i sa sljedećim člancima:

  • Najbolje FPS igre za iPhone i iPad
  • Trkaće igre za iPhone i iPad
  • Najbolje svemirske igre za iPhone i iPad
  • Najbolje akcijske igre za iPhone i iPad