Blog

Najbolje kožne futrole za iPhone 6s Plus 2021. godine

Kožni proizvodi i dalje su korisni u prisutnosti jeftine plastike i gumiranih plastičnih materijala. Koža je pronašla svoje mjesto u modnom svijetu i elektroničkim uređajima; segment životnih stilova u velikoj se mjeri oslanja na kožarsku industriju, dok elektronička arena toplo pozdravlja kožu radi pristupanja pametnim uređajima. Naveli smo iPhone 6s Plus kožne futrole.

1. STRIJELA SERIJA OtterBox

Ako razmišljate o tome da svom phabletu pružite vrhunski osjećaj, OtterBox STRADA SERIES može biti najbolji izbor. Čak i bolje, trenutno je ovaj slučaj dostupan po cijeni od samo 14,95 USD sa 59,95 USD.

Govoreći o značajkama koje čine slučajeve STRADA SERIES boljom opcijom, konstrukcija od prave kože pojačava trajnost. Džepnog dizajna, ovo kompaktno kućište bez napora ulazi u vaš džep. Na njega se možete osloniti kako biste zaštitili iPhone od slučajnih padova i ogrebotina.

USP: Trajna konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

2. AceAbove

AceAbove predstavlja prekrasnu kožnu futrolu za iPhone 6s Plus. Uzicom pričvršćenom za ovu futrolu od PU kože pruža vam slobodu držanja mobitela jednim prstom. Telefon također možete objesiti o klin na zidu tako da djeca ne mogu često posezati za vašim iPhoneom 6s Plus.

Profesionalci mogu lako pohraniti kreditne / debitne kartice i kartice socijalnog osiguranja u četiri različita utora za kartice. Važna značajka ovog kućišta je da fotografije možete kliktati telefonom pričvršćenim na kućište, jer je izrezak kamere na tvrdom kućištu.

USP: Prava koža Cordoba

Pogledajte na Amazonu

3. Hoofur

Većina slučajeva novčanika ima magnetni poklopac. Ova futrola za novčanik za iPhone 6s Plus je drugačija. Ima preklop, ali na stražnjoj strani, što ga čini tankim i elegantnim novčanikom. Ukupno postoje tri džepa - 2 za kartice i jedan za dio novca. Što se tiče zaštite, na uglovima ima dodatni odbojnik koji štiti od udaraca i udaraca.

Magnetske tipke na stražnjoj strani savršeno se i čvrsto uklapaju, ne dopuštajući da vaše kartice ili novac padnu. Na kraju, možete odabrati između četiri različite boje koje odgovaraju vašoj osobnosti.

USP: Tanak dizajn

Pogledajte na Amazonu

4. Belemay

Idite na ovaj slučaj belemay futrole za vintage novčanik, ako se zaista divite vrhunskoj izradi. Navlaka je izrađena od visokokvalitetne kravlje kože i odlikuje se ručno izrađenim dizajnom.

Zahvaljujući teksturi kože, Belemay može dugo zadržati svoju privlačnost. S funkcijom postolja koja vam stoji na raspolaganju, pametni telefon možete poduprijeti za poboljšani medijski doživljaj.

S više utora za kartice i džepom za novac brine se o vašim osnovnim potrebama. I da, također imate neke opcije boja poput crne, plave i više.

USP: Divan ručno izrađen dizajn

Pogledajte na Amazonu

5. Jisoncase

Ako razmišljate o tome da svom iPhoneu pružite elegantnu i uredno dizajniranu kožnu futrolu, Jisoncase je pravi put. Izrezbaren je od vrhunske kože i savršeno pristaje. Izrezi i izraženi elementi na mjestu su, osiguravajući vam bol tijekom korištenja pametnog telefona.

Što se tiče zaštite, ova kožna futrola može izdržati manje kapi. Glatkom vanjskom ljuskom postižete ugodan osjećaj dok pametni telefon držite na dlanu.

USP: Tanak profil

Pogledajte na Amazonu

6. Torro

Torro donosi jednostavan izgled, a opet stilski kožnu futrolu od kravlje kože. Bilo koji ljubitelj iPhonea cijenio bi minimalni vanjski i unutarnji dizajn.

Pogledajte tri utora za pohranu kartica i jedan unutarnji utor za valutu; također imajte na umu odvojivu tvrdu magnetsku futrolu koja se može pričvrstiti natrag na poklopac folije.

Uživajte u videozapisima, fotografijama, e-knjigama i na internetu koristeći nosač kožne torbice Torro iPhone 6s. Pristupite svim priključcima, tipkama, zvučnicima, senzorima i kamerama bez ikakvih muka.

USP: Vrhunska koža od kravlje kože

Pogledajte na Amazonu

7. LUPA

Ocjena od četiri i pol zvjezdice od gotovo 1800 pregleda kupaca pokazuje da je torbica za novčanik LUPA kvalitetna kao odijelo za iPhone 6s Plus. Postoje tri utora za kartice i veliki pretinac za odlaganje gotovine.

Magnetsko zatvaranje igra pouzdanu ulogu omogućujući vam da sve svoje dragocjenosti sigurno držite unutra. A kada tijekom razgovora FaceTime poželite bez ruku, iskoristite sve prednosti funkcije postolja. Štoviše, LUPA je dostupan u šest varijanti boja, uključujući crnu, smeđu i bordo.

USP: Mekana PU koža

Pogledajte na Amazonu

8. Debin

Debin predstavlja futrolu za vaš iPhone 6s Plus. Ali prije nego što ovo posjedujete, provjerite je li vaš iPhone već omotan drugim oklopom jer je futrola prevelika za nepokriveni iPhone.

Torbica je opremljena s tri kopče za remen što je čini uistinu muževnom; iako dame s različitim ukusima ovu torbicu uvijek mogu koristiti kao spojnicu za svoj iPhone 6s Plus. Ova nova futrola za torbu štiti vaš iPhone od pukotina i ogrebotina mekom unutarnjom oblogom.

USP: Dodatne petlje remena

Pogledajte na Amazonu

9. Serija WenBelle Blazers

S WenBelle Blazers serijom gledate jednostavnu futrolu za novčanik koja idealno ispunjava vaše osnovne zahtjeve. Izrađen je od visokokvalitetne umjetne kože i dolazi s više utora za kartice. Uz to, postoji mali džep za čuvanje nešto novca.

Prednja maska ​​također ima ulogu stalka za gledanje videozapisa. A unutrašnjost otporna na udarce omogućuje joj da izdrži padove. Osim toga, naslovnice serije Blazers dolaze u tri lijepe boje poput plave, smeđe i sive.

USP: Vrhunska umjetna koža

Pogledajte na Amazonu

10. ZVE iPhone 6s Plus kožne futrole

Ako vam je na pameti pronalaženje minimalističkog slučaja novčanika, pružite ZVE priliku da vas impresionira. Kućište ima prilično kompaktan dizajn s TPU odbojnikom i mekanom vanjskom kožom. Zbog branika koji apsorbira udarce, u potpunosti je u stanju pružiti potrebnu zaštitu iPhoneu 6s Plus.

Sadrži utor na stražnjoj strani u koji možete spremiti do tri kartice, a također i neke novčanice u dolarima. Zahvaljujući gumbu za otpuštanje, brzo ćete pristupiti svojim karticama i gotovini. Osim toga, prednja usna djeluje kao pouzdana zaštita zaslona.

USP: Utor za kartice na stražnjoj strani

Pogledajte na Amazonu

I to je to, ljudi!

Vaša omiljena kožna torbica?

Sad kad ste istražili čitav pregled; recite nam o svojim omiljenim kožnim futrolama za iPhone 6s Plus. Osim toga, ako pronađete bilo koju drugu naslovnicu vrijednu ozbiljnog razmatranja, javite nam o tome.

Ne propustite:

  • Najbolji slučajevi za iPhone 6s Plus
  • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s Plus tanki kućišta
  • Najbolje narukvice za iPhone 6s Plus