Blog

Najbolji slučajevi iPhonea Xs iz 2021. godine

Apple je nadogradio svoj iPhone X, koji je objavljen prošle godine. U svom novom avataru iPhone Xs dostupan je s naprednim značajkama poput bržeg Face ID-a, proboj s dvostrukom kamerom i prilagođenim OLED zaslonom. Kako bismo zaštitili vaš luksuzni iPhone, sastavili smo popis visokokvalitetnih prozirnih futrola za iPhone Xs. Htjeli biste se razmetati svojim ponosnim posjedovanjem i pozvati zavidne oči. Jasno kućište za vaš iPhone pokazuje prave boje i stvarnu ljepotu vašeg uređaja. Na ovom popisu nalazi se nekoliko lijepih jasnih kućišta koje su proizvele vodeće marke.

# 1. iBlason Halo

Kao netko tko jako voli uredan proziran dizajn, voljeli biste imati iBlason Halo za svoj iPhone Xs. Nevjerojatno je fleksibilan i besprijekorno se obavija oko uređaja.

Budući da je vrlo mekan, nudi i bolje prianjanje što smanjuje mogućnost proklizavanja. Zakošeni rub ne dopušta dodir zaslona, ​​osiguravajući da ogrebotine ostanu na poštenoj udaljenosti. Štoviše, izdvojit ćete Halo prozirne futrole u tonama hladnih boja.

Ovaj slučaj možete kupiti za 10% popusta. Jednostavno primijenite promotivni kôd: štreber10

USP: Izdržljiv dizajn

Pogledajte na i-Blasonu

# 2. DODATAK

Supcase je vodeća marka dodatne opreme za iPhone koja proizvodi visokokvalitetne proizvode za iPhone i iPad. Ovo prozirno kućište tvrtke Supcase prikladnog je oblika i minimalističkog dizajna s prozirnim leđima. Ovo tanko kućište izgleda privlačnije s definiranim rubovima i glatkom završnom obradom.

Možete pristupiti svim tipkama sa željenom osjetljivošću jer je kućište izrađeno od visokokvalitetnih TPU i PC materijala. Ne propustite povišeni okvir koji pruža dodatnu zaštitu zaslonu vašeg telefona.

Primijeni promotivni kôd: štreber10 kupiti ovaj slučaj za 10% popusta.

USP: Minimalistički dizajn

Pogledajte na i-Blasonu

# 3. OtterBox

OtterBox je poznat po svojim robusnim kutijama za teške uvjete. Međutim, njegova SYMMETRY serija predstavlja lagane i tanke prozirne futrole za vaše iPhone uređaje. Ovo je izdržljivo kućište tanko, elegantno, elegantno i prilagođeno džepovima.

Vaš je iPhone dobro zaštićen od padova, udaraca i drugih ozljeda. Jednodijelni dizajn podigao je i iskošio rub kako bi zaštitio zaslon osjetljiv na dodir vašeg telefona.

USP: Jednodijelni dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 4. ESR

ESR je jedna od renomiranih marki koja proizvodi futrole i navlake za iPhone odlične kvalitete. Ova tanka i lagana prozirna futrola namijenjena je vašim iPhoneima Xs. Sa samo 1 mm debljine, ovo prozirno kućište pokazuje originalni stil vašeg iPhonea.

Provjerite njegov mekani TPU, koji pruža bolju zaštitu od tvrdog računala za staklo vašeg iPhone stakla. Futrola štiti zaslon osjetljiv na dodir i kameru vašeg telefona s podignutim rubom zaslona.

USP: Uzorak mikrotočaka

Pogledajte na Amazonu

# 5. FlexGear

FlexGear drži okrugle bočne strane na svom prozirnom kućištu koje dolazi sa zaštitnikom zaslona od kaljenog stakla. Ovo tanko i zaštitno jednodijelno kućište ima TPU odbojnik koji apsorbira udarce. Štoviše, njegova kristalno čista tvrda maska ​​štiti telefon od ogrebotina.

Imajte na umu da zaobljeni dizajn iPhone zaslona ne dopušta da staklena zaštita zaslona pokriva cijelo područje zaslona.

USP: TPU koji apsorbira udarce

Pogledajte na Amazonu

# 6. Spigen

Spigen je jedna od najpopularnijih marki u priboru za pametne telefone. Ovaj prozirni kofer Spigen ima hibridni dizajn izrađen od krutih leđa i fleksibilnog odbojnika. Hibridna struktura ovog kućišta izrađena je od odbojnika koji apsorbira udarce.

Kristalno jasna leđa dizajnirana su da sačuvaju izvorni izgled vašeg iPhonea Xs. Eklatantna značajka ovog jasnog slučaja je da s vremenom ne požuti.

USP: Mil-Grade zaštita

Pogledajte na Amazonu

# 7. Trianij

Clarium serija Trianium uključuje jasne futrole za iPhone. Ovaj jasni kućište iPhone Xs ima prozirno kućište koje otkriva i poboljšava novo dizajniranu staklenu podlogu vašeg vrhunskog iPhonea. Ova jasna futrola u potpunosti je kompatibilna s novom značajkom bežičnog punjenja iPhonea.

Ova premium hibridna zaštitna futrola omogućuje vam pristup svim bitnim priključcima, tipkama i kontrolama na vašem iPhoneu. Torbica je precizno izrezana i zato ćete uživati ​​u jednostavnosti pristupa.

USP: Jednostavnost pristupa

Pogledajte na Amazonu

# 8. MoKo

Za ljubitelje minimalizma, MoKo donosi jednostavan, ali učinkovit dizajn. Kućište je tanko i tanko, dizajnirano da istakne njegovu tankoću bez ugrožavanja sigurnosti telefona.

MoKo je napravio ovaj jasni slučaj s ojačanim kutovima i podignutim rubovima kako bi zaslon osjetljiv na dodir vašeg telefona bio zaštićen. MoKo koristi vrhunski materijal koji je fleksibilan i mekan.

USP: Ojačani uglovi

Pogledajte na Amazonu

# 9. Mkeke

Mkeke je uspješno kombinirao najbolje značajke TPU-a i tvrdog računala za proizvodnju ovog mekog i tankog prozirnog kućišta za vaš iPhone Xs. Ovo kućište nudi dodatnu zaštitu vašem iPhoneu koji je sada zaštićen od ogrebotina.

Jastuk zračnog prostora značajna je značajka ovog prozirnog kućišta koje štiti vaš telefon od naglih padova i udaraca.

USP: Jastuk zračnog prostora

Pogledajte na Amazonu

# 10. Kazamat

Prozirno kućište Case-Mate nije samo lijepe već i robusne prirode. Marka je ovaj slučaj testirala kapljicama ispuštajući ga (umotanog u telefon) s visine od 12 stopa. Njegovih pet slojeva zaštite pruža punu sigurnost vašem iPhoneu.

Kućište je kompatibilno s bežičnim punjenjem. Osim zaštite, futrola vašem iPhoneu dodaje ljepotu jer je ubojit modni dodatak.

USP: Blistav uzorak

Pogledajte na Amazonu

BONUS

Kazamat

Još jedan jasan slučaj tvrtke Case-Mate, ali ovaj put to je manje stila i više sadržaja. Case-Mate to naziva TOUGH futrolom za vaše 5,8-inčne iPhone X-e. Kućište je testirano na padu s visine od deset stopa. Uživat ćete u poboljšanom prianjanju koje pružaju fleksibilne stranice.

Ovaj je slučaj nadahnut najnovijim trendom, pa se stoga ne može isključiti element stila. Futrola je dostupna u živim bojama poput ljubičaste neonske, iridescentne, zelene neonske i drugih.

USP: Težak slučaj

Pogledajte na Amazonu

Sumirati…

Sve dok vaš najnoviji iPhone Xs održava svježinu, možete pokušati pokazati ovaj luksuzni uređaj svojim prijateljima, kolegama i članovima obitelji. Jasni slučajevi imaju kvalitetu koja otkriva šarm i karizmu vašeg iPhonea. Za svoj iPhone Xs možete kupiti jedan ili više jasnih etuija.

Možda biste željeli istražiti još dodataka:

  • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone Xs
  • Najbolji slučajevi baterija za iPhone Xs
  • Štitnici za leće fotoaparata iPhone X i iPhone Xs
  • Najbolji iPhone X slučajevi

Copyright calisportfest.com 2022