Blog

Kako snimiti selfie, fotografije, videozapise u Snapchatu na iPhoneu

Ako čitate ovaj post, to znači da ste novi korisnik Snapchata i pitate se kako stvari funkcioniraju u ovom novom svijetu. Pa, prilično je jednostavno snimati fotografije, selfieje i videozapise u Snapchatu sa svog iPhonea ili iPada. Najvažnije što biste trebali raditi je samo izgledati sjajno.

U svakom slučaju, pokrili smo detaljne priručnike koji su razvrstani u različite odjeljke radi lakšeg razumijevanja. Stoga slobodno kružite oko vodiča i tada možete početi Snap čavrljati kao profesionalac.

Kako fotografirati i selfie u Snapchatu na iPhoneu ili iPadu

Korak 1. Otvori Snapchat s vašeg iPhone / iPad početnog zaslona.

Korak 2. Ako se niste prijavili, prijavite se na svoj Snapchat račun.

Korak # 3. Prema zadanim postavkama, kamera bi se uključila. Da biste snimili selfie, dodirnite "Fotoaparat”U gornjem desnom kutu. Ako vam je dobro sa stražnjom kamerom, nastavite čitati.

Korak # 4. Nakon što postavite ekspoziciju i fokus, jednostavno dodirnite Zatvarač ikona u sredini na dnu za snimanje slike.

Korak # 5. Natpis možete dodati tako da dodirnete bilo gdje na slici, a zatim upišete tekst. Natpis također možete povući gore ili dolje kako ne bi izgledao napadno na slici. Upotrijebite neke emojije kako biste ih učinili privlačnijim i izražajnijim.

Korak # 6. Kada završite s otmjenim stvarima, jednostavno dodirnite "Strijela"U donjem desnom kutu. Odaberite kontakt i pošaljite.

To je to; sada provjerimo kako poslati video sa Snapchata.

Kako snimati videozapise u Snapchatu na iPhoneu ili iPadu

Korak 1. Otvori Snapchat ako to već niste učinili. Prijavite se na svoj račun i otvorite zaslon kamere.

Korak 2. Kao i kod fotografiranja, možete promijeniti pogled prednje ili stražnje kamere dodirivanjem ikone "Kamera" u gornjem desnom kutu.

Korak # 3. Kada završite s odabirom načina fotoaparata, pritisniteidržite the Zatvarač ikona. Započet će snimanje i krug će se početi popunjavati crveno.

Korak # 4. SnapChat omogućuje videozapis od 10 sekundi, pa kad je krug potpuno ispunjen, vaš je video spreman.

Korak # 5. Isto kao fotografije i selfieji, možete i dodatinaslov i Emoji i na videozapise. Stoga dotjerajte svoj video s prilagođenom porukom i dodirnite "Strelica" u donjem desnom kutu da biste ga poslali prijateljima.

Voila! To je bilo prilično jednostavno, zar ne? Sada počnite slati svoje slike i videozapise svojoj obitelji i prijateljima pomoću SnapChata.

Pazite kako snimati selfieje, fotografije i videozapise u Snapchatu na iPhoneu:

Imate li što dodati ovom vodiču? Bacite ih u odjeljak za komentare.

Ne propustite ove jednako vrijedne postove:

  • Kako preuzeti Instagram video zapise s iPhonea i iPada
  • GAVI - iPhone Chat Video Visual Video Chat
  • Kako skinuti videozapise s Facebooka na iPhone i iPad
  • Kako dodati glazbu u svoje Snapchat priče na iPhoneu