Blog

Najbolji slučajevi bežičnog punjenja za iPhone 6 / 6s Plus u 2021. godini

Život postavlja bezbroj izazova. Jedna od njih je naša bespomoćnost da pronađemo utičnicu i utikač za punjenje naših komunikacijskih uređaja. Naš svakodnevni život precizan u žicama da ne možemo razmišljati o svom postojanju bez žica. No, moramo se suočiti s nekim neočekivanim i neprijatnim događajima u kojima ne nalazimo ništa što bi napunilo pametne telefone i druge uređaje. Iako se iPhoni mogu pohvaliti boljim kapacitetom baterije od ostalih pametnih telefona u kategoriji, punjenje im je potrebno s obzirom na upotrebu aplikacija, Apple glazbe i videozapisa. Proizvođači dodatne opreme pronašli su načine za rješavanje situacija slabe baterije. Korisnicima iPhonea dostupne su dvije mogućnosti: ili nose glomazne banke energije ili dobivaju futrole za bežično punjenje za iPhone 6 Plus i iPhone 6s Plus.

1. BEZALEL

Želite li uključiti iPhone dok ispijate kavu u Starbucksu? Ovdje je za vas spremljena elegantna, ali elegantna futrola za bežično punjenje. Ova pametna Bezalelova futrola za punjenje može biti dobar pratilac za vaš uređaj. Čini se da je futrola čvrsta i laka za nošenje.

Ovaj snažni ugrađeni konektor za gromobranski kabel omogućuje vam učinkovito punjenje uređaja. Zemljopisna širina lako pristaje na vaš uređaj baš poput rukavice i kad držite ovaj kofer, osjeća se sjajno. Bezalel kućište za bežično punjenje dostupno je u crno-bijeloj boji.

USP: Sigurno punjenje

Pogledajte na Amazonu

2. Antye

Antye nudi kompletan paket za bežično punjenje vašeg iPhone 6 / 6s Plus. Dolazi s jastučićem za punjenje, a također i kućištem. Jastučić za punjenje ima LED svjetla koja se isključuju kada iPhone stavite na punjenje. Osim toga, ugrađene sigurnosne značajke štite vaš iPhone od prekomjernog punjenja, prekomjernog strujanja i pregrijavanja.

Kućište je minimalnog dizajna, a tanko je i elegantno što mu daje elegantan izgled. Na kraju, za kućište nema izbora boja, dok su za podlogu za punjenje dostupne dvije opcije boja.

USP: Spavanje ugodno

Pogledajte na Amazonu

3. Uređaji za gorilu

Gorilla Gadgets nudi elegantan prijamnik bežičnog punjenja za kompatibilnost s Qi bežičnim punjenjem. Naoružan tankim dizajnom, ovaj kućište dodaje ljepotu vašem iPhoneu 6s plus.

Nadalje, futrola nudi potpunu zaštitu vašeg pametnog telefona. Možete postići bržu brzinu punjenja s najvećom učinkovitošću. TPU okvir pomaže mu da podnese neravnine, a također osigurava sigurno držanje. Osim zaštite, ovaj kućište možete odabrati u tri boje poput crne, srebrne i ružičastog zlata.

USP: TPU okvir

Pogledajte na Amazonu

4. MobilePal

Ova elegantna, ali visoko zaštitna futrola za bežično punjenje MobilePal sadrži kristalno jasni odbojnik, učvršćene kutove i podignute rubove. Dizajniran za pružanje krajnje praktičnosti, ovaj vam kućište omogućuje brzo punjenje uređaja uz potrebnu sigurnost.

Kutija za punjenje MobilePal dopunjuje vaš iPhone. Podržava i bežično i žično punjenje; dobivate fleksibilnost za punjenje uređaja. TI čipset integriran je kako bi ovaj slučaj bio u potpunosti kompatibilan sa WPC Qi 1.0 / 1.1 standardima.

Na kraju, MobilePal dostupan je u dvije boje poput crne i zlatne.

USP: Kristalno prozirni branik

Pogledajte na Amazonu

5. Nillkin

Opremljen upijajućim materijalom na poleđini, Nillkin kućište za bežično punjenje omogućit će vam brže uključivanje iPhonea. Daje izvrstan dodir i omogućuje vam glatki pristup svim tipkama.

Nillkin kućište je prilično fleksibilno jer lako možete odvojiti priključak za osvjetljenje. Kućište je dostupno u crnoj i zlatnoj boji.

USP: Ugrađeni magneti

Pogledajte na Amazonu

6. Hanende

Hanende također nudi jastučić za punjenje, kao i bežično kućište za punjenje za iPhone 6 / 6s Plus. S 2A izlazom može brzo napuniti iPhone u usporedbi s ostalim bežičnim punjačima. Osim toga, fleksibilni gromobranski konektor može se lako odvojiti za punjenje iPhonea pomoću kabla za munje.

Jastučić za punjenje izrađen je od izdržljivog akrila, a njegov izgled će dodati ljepotu vašem stolu. Na kraju, također štiti vaš uređaj od uobičajenih električnih problema poput prekomjerne struje i pregrijavanja.

USP: Izrađena od ABS čvrste materije i akrila

Pogledajte na Amazonu

7. ANTYE

Tijekom prvih nekoliko dana svježih verzija iOS-a, mnogi korisnici imaju poteškoće s pražnjenjem baterije na svom iPhoneu 6 / 6s Plus. Rješenje je ANTYE kućište za bežično punjenje. Prestanite sada nalaziti dodatak za punjenje iPhonea.

Ovaj komplet Qi bežičnog punjača naj futuristički je način punjenja vašeg iPhone6 ​​/ 6s Plus; punjač brzo puni vaš iPhone, štiteći uređaj od ogrebotina i kapi.

Pogledajte jastučić za punjenje koji dolazi s LED indikatorom, a koji će emitirati plavo svjetlo dok punite. Punjač ima 75% visoku učinkovitost bežičnog punjenja.

USP: Zaštita od kratkog spoja

Pogledajte na Amazonu

8. Angeliox

Angeliox torbica za bežično punjenje za iPhone 6 / 6s Plus savršena je za svakodnevnu upotrebu. To je zato što je izgledom sličan standardnom kućištu. Ima tanko tijelo, ali istovremeno pruža dovoljnu zaštitu od redovitih padova i neravnina. Osim toga, ako ikad poželite svoj iPhone napuniti kabelom, ne morate ukloniti kućište.

Što se tiče sigurnosnih značajki, ovaj slučaj ima FCC, CE i ROHS certifikat, pružajući potpunu zaštitu za vaš uređaj. I na kraju, nema dostupnih izbora boja osim crne.

USP: FCC, CE, ROHS certificirano

Pogledajte na Amazonu

9. Meewoo

Pronašao sam Meewoo pristojno kućište za bežično punjenje za iPhone 6 Plus. Zahvaljujući tankom faktoru oblika, on se dolikuje iPhoneu. Iako poklopac možda neće izgledati izdržljivo, može se oduprijeti utjecaju male glasnoće.

Gumirana vanjska strana čini se prilično udobnom, a također nudi pojačano držanje. Poklopac možete lako instalirati i ukloniti. Precizni izrezi omogućuju vam pristup priključcima, zvučniku i priključku za slušalice.

USP: Gumirana vanjska strana

Pogledajte na Amazonu

10. Mophie

Mophieova bežična futrola za punjenje omogućuje vam brže punjenje iPhonea 6s plus. Kućište također sprječava prekomjerno punjenje i pregrijavanje. Ima magnetske nosače koji čvrsto drže vaš iPhone.

Također, uređaj možete montirati pod različitim kutovima kako biste imali bolji pregled. Njegovi ublaženi kutovi pružaju vašem iPhoneu solidnu zaštitu od jakih udara. Koristeći kućište baterije od 1.560 mAh, možete uživati ​​u glazbi, gledati filmove, igrati igrice i mirno istraživati ​​Internet.

USP: Bežična tehnologija Charge Force

Pogledajte na Amazonu

To je to!

Koji je tvoj najdraži?

Koji će se od gore navedenih slučajeva upariti s vašim iPhoneom? Javite nam svoj odabir i osobine koje su vas privukle u njemu?

Ne propustite:

  • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 6 Plus / 6s Plus
  • Najbolji tanki futrole za iPhone 6 Plus / 6s Plus
  • Lenmarova torbica za baterije Maven iPhone 6
  • Najbolji slučajevi baterija za iPhone 6 Plus / 6s Plus