Blog

Najbolje igre zasnovane na strategiji za iPhone u 2021. godini

Ako ste ljubitelj strategije ili fantazije, ove će vam se aplikacije sigurno svidjeti. Dizajnirani iz nekih strategija zagrijavanja mozga, morate razraditi mozak da biste pobijedili svoje kolege u ovim najboljim strategijama iPhone-a i iPad-a, strateškim potezima. Igre imaju nevjerojatnu grafiku i animaciju koja će vam privući pažnju. Ove strateške igre usmjerene na poteze mogu biti vrlo ovisne s obzirom na njihove jedinstvene i kreativne koncepte. Pomoćne značajke možete kupiti putem kupnji putem aplikacije ako jednostavno ne podnosite klon igre. Pročitajte više o njima!

1. Biljke protiv zombija ™ 2

Prihvatite ovu akcijsko-stratešku avanturu u kojoj morate na zabavan način susresti zombije! Trebate sagraditi golemu vojsku nevjerojatnih biljaka i nadopuniti ih biljnom hranom.

Dok igrate igru, ne zaboravite prikupiti svoje omiljene legende o travnjaku, uključujući Suncokret i Peashooter. Također okupite puno hortikulturnih hotshota, kreativnih cvjetača poput Lave Guave i Laser Beana.

Igrajte pametno kako biste zaradili pakete sjemena i najbolje ih iskoristili za napajanje svojih biljaka. Aplikacija vam omogućuje da se borite u 11 sjajnih svjetova i pokažete svoje vještine na preko 300 razina.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. XCOM®: Neprijatelj iznutra

Ova vas igra podsjeća na svemirsku dramu u kojoj možete upravljati genetskim laboratorijem kako biste modificirali svoje vojnike i njihove sposobnosti za borbu. Pruža vam novo strateško iskustvo igranja s kartama, misijama i načinom za više igrača. Vaš inženjerski tim danonoćno će raditi u ljevaonici kako bi proizveo još taktičkog oružja za vašu vojsku.

Novo oružje možete koristiti protiv novih prijetnji neprijatelja. Vaša je dužnost zaštititi sjedište XCOM-a od napada stranaca.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

3. UniWar: Strategija za više igrača

Beskrajna zabava obilježje je ove strateške igre koja se temelji na vašem potezu za vaš iOS uređaj. UniWar se može pohvaliti s više od 10 000 korisničkih mapa koje možete odabrati. Možete sudjelovati u više igara odjednom i odabrati načine igranja s mrežom za više igrača Vs AI Vs prijatelju na istom telefonu. Igrači mogu stvoriti timove u nizu dvojki, trojki i četvorki.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Warzone - strategija utemeljena na okretu

Besplatna je igra za način rada za jednog i više igrača. Možete igrati protiv stvarnih ljudi ili protiv računala. Vaša se pobjeda ili poraz u potpunosti temelji na vašoj strategiji, a ne na novčaniku.

Osim na iPhoneu, ovu igru ​​možete igrati s tableta (iPad) ili računala (Mac). U ovoj aplikaciji za igre svakodnevno je aktivno više od 10000 igara za više igrača.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 5. Warhammer 40.000: Svemirski vuk

Za reprodukciju Warhammera 40000 na iPhoneu, iPadu ili iPod touchu potrebna vam je jaka internetska veza. Warhammer je kombinacija potezne strategije i kolekcionarske igre karata koja stvara slanu atmosferu.

U ovoj igri možete dobiti svoju mudru odluku, a događaji u ratnoj zoni ovise o vašem izboru karata. Svakako donesite precizne odluke da biste pobijedili u ovoj igri.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 6. Mercs of Boom

Ljubitelji igara koji vole taktičku borbu i duboku stratešku borbu željeli bi ovu igru ​​preuzeti na svoj iOS uređaj. Svoje elitne vojnike možete pripremiti opskrbom tona municije i opreme. Neprijateljsku bazu možete uništiti upotrebom visokotehnološkog oružja, implantata i naprava.

Da biste spriječili odmazdu neprijatelja, možete nadograditi svoju bazu i istražiti futurističku tehnologiju kako biste dobili pristup naprednom ratovanju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. Preporod sreće

Preporod Fortune uključuje stvaranje strategija na visokoj razini. Aplikacija vam nudi osam različitih pojedinačnih jedinica za borbu protiv neprijatelja. Međutim, ovih se osam jedinica može postići tek nakon pobjede u bitkama. Morate očistiti faze da biste zatražili nagradu i krenuli dalje u igri.

Igra ima jednostavne kontrole koje čine igranje učinkovitim i zanimljivim. Ako ste već igrali i svidjela vam se ova igra, trebali biste provjeriti “Rebirth of Fortune 2.”

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

# 8. Egipat: Staro kraljevstvo

Jedna od upečatljivih značajki ove igre jest da joj nije potrebna internetska veza. To znači da štedite mobilne podatke i bateriju iPhonea. Ova igra pomaže vam otkriti drevnu slavu Egipta. Igra koja vas podučava povijesti i možete testirati svoje strateške sposobnosti.

Da bi unijeli natprirodne elemente, egipatski će vas bogovi promatrati i voditi. Izgradnja piramida je najuzbudljivija faza ove igre jer morate odabrati dizajn i materijal za izgradnju tih svjetskih čuda.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

# 9. Heroji Flatlandije

Uđite u svijet fantazije i igrajte ovu epsku igru ​​u kojoj možete vladati kraljevstvom vilenjaka, orkova i patuljaka. Ova vas igra vraća u dane Alise u zemlji čudesa dok upoznajete sva lijepa i ružna stvorenja. Možete stvoriti svoje oružane snage i gaziti neprijatelje u taktičkim bitkama.

Mnogo je karata koje trebate proučiti; ovo će sigurno poboljšati vaše znanje o kartografiji. Ovu ćete igru ​​igrati protiv AI računala ili protiv svojih prijatelja u multiplayeru s vrućim sjedalima.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

# 10. Svađa

Poput Warzone, Feud je strateška igra zasnovana na više platformi za iOS, Android, PC, Mac i Linux. To znači da Feud možete igrati gdje god se nalazili - bilo u uredu, autobusu, u kabini, kod kuće itd. Ovu je igru ​​lako naučiti, ali je teško savladati apstraktnu strategiju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve!

Koji je tvoj najdraži?

Nadam se da su vam se svidjele ove strateške igre. Koju ste izabrali za igranje? Javite nam njegovo ime i vrste značajki koje cijenite u vrhunskoj strateškoj igri.

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

  • Najbolje MMORPG igre za iPhone i iPad
  • iPhone i iPad igre za razbijanje stresa
  • Najbolje iPhone i iPad strategije igre
  • Najbolje igre iPad i iPhone Tower Defense