Blog

Najbolji iPhone auto oprema koju morate isprobati 2021. godine

Ako ste navikli koristiti iPhone u automobilu, bilo za glazbu, podcast ili čak za navigaciju, trebat će vam neka dodatna oprema za iPhone kako biste ugladili svoje iskustvo. Naravno, želio bih da moj iPhone pribor bude takav da postigne savršenu stotku kako po žalbi, tako i po pitanju funkcionalnosti. Ovo je opsežan popis najboljih iPhone dodataka za automobile, od čvorišta za punjenje do punjenja iPhonea do nabavke tih nosača za iPhone.

Provjerimo ih već!

 1. VICSEED
 2. Mpow
 3. TOPGO
 4. VicTsing
 5. Nulaxy
 6. Osnove Amazona
 7. Punjač za automobil Anker iPhone
 8. Anker

1. VICSEED magnetski nosač za automobil: izbor urednika

VICSEED-ovi magnetski nosači za automobil nude iznenađujuće dobru čvrstoću da se drže na većim iPhoneima. Jedva da traje sekunda da ga instalirate u ventilacijski ventil, i dobro je krenuti. Bit ću iskren. Bila sam super nervozna zbog toga što sam si nabavila magnetni nosač automobila, što ako bih istodobno propustila kvrgu i slomila iPhone?

Ali, ovo se iskustvo puno promijenilo. Čini se da je rizik vrijedio više nego što sam tražio. Održava stabilnost, a stvoreno magnetsko polje takvo je da iPhone drži obješen o njega bez ometanja vaše mreže. Nije li to cool?

Zašto biste ga trebali kupiti?

 • Izvrsno prianjanje, jednostavna instalacija

Cijena: $19.99

Pogledajte na Amazonu

2. Mpow bežični punjač za automobil: fleksibilnost u najboljem slučaju!

Strašan bežični punjač za korisnike iPhonea, Mpowovi nosači za automobil dolaze sa stezanjem koje će automatski montirati ili dohvatiti vaš uređaj jednim pokretom ruke. Jednim pritiskom na gumb vidjet ćete kako se ruke pomiču.

Govoreći o instaliranju uređaja, postoji više načina kako to postići i eskalirati postupak punjenja. Imajući na umu svoje korisničko iskustvo, on također dolazi s dugim vratom kako biste iPhone mogli koristiti tijekom punjenja. Tim fleksibilni FTW svi!

Zašto biste ga trebali kupiti?

 • Automatsko stezanje, brže punjenje

Cijena: $32.99

Pogledajte na Amazonu

3. TOPGO držač za automobilske čaše: Onaj koji odgovara svima!

Ako postoji jedan nosač koji zadovoljava svaki automobil bez obzira na strukturne mogućnosti, to mora biti držač za čaše automobila TOPGO. Nije važno posjedujete li Sedan ili kolica; ovo se postavlja na vaš automobil toliko savršeno da vam uopće ne narušava kut gledanja!

Ali, što je s upotrebljivošću? TOPGO je za vaš iPhone osigurao rotaciju od 350, tako da vam ne narušava uporabljivost i omogućuje vam najbolje od oba svijeta (iPhone pogled + pogled izvana). Jesam li spomenuo i koliko je nosač estetski ugodan? Pa, slika govori sama za sebe.

Zašto biste ga trebali kupiti?

 • Jednostavna instalacija i pristupačna cijena

Cijena: $23.99

Pogledajte na Amazonu

4. VicTsing Bluetooth FM odašiljač: Onaj koji vas održava na vezi!

Oduvijek su nas učili da se nikada ne smije koristiti njihov telefon tijekom vožnje od naših prvih dana vožnje. Ali što ako dobijem hitan poziv i moram ga prihvatiti? Ili što ako želim slušati željenu glazbu u svom automobilu, jer je to duga vožnja?

VicTsingov Bluetooth FM odašiljač služi u tu svrhu. Toliko je sposoban da vam može glatko pomagati u trivijalnim, ali presudnim funkcijama kao što je ponovno biranje zadnjeg broja ili prisustvovanje pozivima, reprodukcija glazbe s uređajima kompatibilnim s Bluetoothom. Zapravo razmislite o kupnji ovoga ako često vozite duge vožnje i volite dugo razgovarati tijekom vožnje.

Zašto biste ga trebali kupiti?

 • Kompaktan dizajn, sigurniji pogon

 Cijena: $16.99

Pogledajte na Amazonu

5. Nulaxy Bluetooth FM odašiljač u automobilu: Vaš višenamjenski automobilski komplet!

Nulaxy-jevi Bluetooth odašiljači u automobilu najbolji su koje sam ikad koristio! Jednostavno pristaje i savršeno će se uklopiti u vaš automobil. Fleksibilnost vrata potpuno je prilagodljiva, što znači da će se tijekom vožnje potpuno okretati prema vozačevoj strani.

Sa značajkom automatskog UKLJUČIVANJA / ISKLJUČIVANJA, Nulaxyjev odašiljač UKLJUČUJE se u trenutku kad uključite motor. I, što mogu reći o njegovoj fenomenalnoj kvaliteti zvuka? I jesam li rekao koliko je sjajno njegovo sjećanje? Mislim, povežete uređaj jednom i on će se sjetiti vašeg uređaja svaki put kada iPhone koristite u automobilu. Izbjegavajte nepotrebno uparivanje svaki put!

Zašto biste ga trebali kupiti?

 • Podrška za SD karticu, opremljena voltmetrom

Cijena: $16.99

Pogledajte na Amazonu

6. Osnove Amazona Osvjetljenje kabela USB-A: Trajnost u najboljem izdanju!

Kabel Lightning to USB-A Amazona Basic jedan je od najpouzdanijih dodataka na internetu. Ovjeren od strane Applea, kabel vam pomaže da povežete i sinkronizirate iPhone, iPad ili iPod i nudi brzo punjenje.

Najlon kabelu dodaje snagu, čineći ga robusnijim protiv oštećenja, a istovremeno dodaje fleksibilnost. Kabel se također isporučuje s dodatnim slojem zaštite koji štiti vaš uređaj od bilo kakvog istrošivanja.

Zašto biste ga trebali kupiti?

 • Pristupačno, pouzdano i zdravo

Cijena: $12.49

Pogledajte na Amazonu

7. Punjač za automobil Anker iPhone: Najbrže punjenje ikad!

Jedan od najmanjih, ali najbržih uređaja za punjenje na koje sam naišao, Ankerov punjač za iPhone za iPhone je dragulj. Jedna od mojih omiljenih marki za iPhone dodatke, ne mogu biti zadovoljniji svojim iskustvom punjenja.

Tako je male veličine, ali uspijeva brzo napuniti vaš iPhone sa svojih 2,4 ampera punjenja. Ostajući vjeran svom imidžu svoje marke, Anker nudi 18 mjeseci jamstva svojim korisnicima, poboljšavajući vaše korisničko iskustvo još malo više.

Zašto biste ga trebali kupiti?

 • Brzo punjenje, vizualno privlačan punjač

Cijena: $14.99

Pogledajte na Amazonu

8. Anker Bluetooth prijamnik za strujanje glazbe: Višenamjenski streaming!

Još jedna Ankerova prekretnica je da je ovaj Bluetooth prijamnik izvrsno bogatstvo za ljubitelje glazbe u automobilu. Uz do 12 sati punjenja, Bluetooth prijamnik stvara ultra stabilnu vezu i omogućuje reprodukciju glazbe.

Bluetooth prijamnik također prima pozive tijekom vožnje, omogućujući vam odgovaranje na važne pozive u pokretu. I ovdje je najbolja značajka: omogućuje vam uparivanje dva uređaja odjednom za slušanje glazbe, telefoniranje i još mnogo toga.

Zašto biste ga trebali kupiti?

 • Višestruko uparivanje uređaja, primanje poziva

Cijena: $24.99

Pogledajte na Amazonu

Jeste li već odabrali Najbolji dodatak za automobil za iPhone?

Volim svaku dodatnu opremu spomenutu na popisu; imaju izvrsnu svrhu i uvijek dobro dođu. Ali, još uvijek ne mogu preći VICSEED magnetni nosač automobila, jer uspostavlja tako jaku vezu s mojim iPhoneom da jednostavno ne dopušta da sklizne. Zapanjenost na vrhuncu!

Koji je vaš omiljeni iPhone dodatak za automobil s popisa? Javite mi u komentarima ispod.

Čitaj više:

 • Fiora 15W bežični automobilski punjač za iPhone
 • Što je GaN punjač? 5 najboljih GaN punjača za kupnju
 • Najbolji dodaci za kabelske vodove
 • Najbolje aplikacije za održavanje automobila za iPhone