Blog

EaseUS MobiSaver: Najbolji alat za oporavak iPhonea

EaseUS MobiSaver je softver čija funkcija vam je vjerojatno vrlo poznata: oporavak podataka s iPhonea i iPada.

Ovdje, na iGeeksBlogu, poprilično smo se bavili oporavkom podataka i pokrili tonu softvera koji to čini kako treba. Mnogi od njih prilično su dobri za ono što nude i gotovo je svaki od njih plaćeni softver. Imaju besplatne probne verzije, ali ograničene su.

To je vjerojatno jedini USP s EaseUS MobiSaver, ali toliko je prokleto važan da ako mislite na iPhone oporavak podataka kad je vaš iPhone u bluesu, trebali biste odmah pomisliti i na EaseUS.

Najbolji alat za oporavak iPhonea koji možete dobiti: EaseUS MobiSaver

EaseUS MobiSaver čini jedno i samo jedno: pomaže vam u oporavku podataka (12 vrsta) s vašeg iPhonea, iPoda, iPada ili čak osnovne iTunes sigurnosne kopije koju imate. Kad vaš iPhone ili iPad padne i isključi, možda ćete htjeti vratiti sve podatke prije nego što vratite uslugu vraćanja kao krajnje sredstvo.

EaseUS osigurava da se ne brinete zbog ovog postupka pažljivim i pedantnim prikupljanjem svih podataka koje želite sa svog iPhonea ili iPada.

EaseUS je prilično popularan jer se pojavljuje na mjestima kao što su Softpedia, Chip, PC World itd. Sretni smo što smo pronašli ovaj alat jer to sve čini tako jednostavnim.

EaseUS može oporaviti podatke sa:

#1. Kamera

#2. Foto stream

#3. Videozapisi

#4. Kontakti

#5. Poruke

#6. Kalendar

#7. Povijest poziva

#8. Bilješke, podsjetnici,

#9. Safari oznake

Za razliku od nekoliko drugih softvera koji ne podržavaju starije / novije načine, EaseUS ima univerzalnu mogućnost. Podržava iPhone 6s Plus, 6s, 6 Plus, 6, 5 5, 4, 4S, 3GS, sve iPade te iPad Mini i iPod Touch.

EaseUS može izravno oporaviti podatke ne samo s vašeg iPhone / iOS uređaja, već također može odabrati podatke iz bilo koje sigurnosne kopije iTunes-a koju imate i radi na sustavu Windows.

Preuzmite EaseUS

  • Preuzmite EaseUS za Windows (50% popusta na ograničeno vrijeme)
  • Preuzmite EaseUS za Mac (50% popusta na ograničeno vrijeme)
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found