Blog

Spy-Fy: Elegantna futrola za iPhone za zaštitu privatnosti kamere

Jednostavna zaštitna futrola za iPhone pruža toliko mogućnosti i mogućnosti za inovacije. Kad su marke poput OtterBox-a i LifeProof stvarale različite slučajeve, mislio sam da je to to; nitko ne može dalje. Ali pogriješila sam. Nema ograničenja za ljudsku maštu. Do sada su nositelji slučajeva ograničavali svoju viziju na zaštitu, stil i luksuz. Čini se da je Spy-fy dodao četvrtu dimenziju kako bi dovršio kvadrat. A ta četvrta dimenzija je privatnost.

Postoje zaštitnici zaslona za privatnost, koji su poznati po tome što osiguravaju privatnost korisnika; a sada postoji i kućište za zaštitu privatnosti fotoaparata koje se može pohvaliti sustavom za zaštitu privatnosti fotoaparata koji štiti upotrebu vaše kamere. Spy-fy je tu zaštitnu čaroliju utkao u zaštitno kućište koje integrira sustav privatnosti kamere u vrhunsko iPhone kućište.

Bilo da se radi o privatnom poduzeću ili državnim sigurnosnim agencijama, oni vole skenirati vašu iPhone kameru ugrađenim stražnjim vratima ili aplikacijama. Budući da živimo u doba informacijske tehnologije, tehnokrati razumiju vrijednost korisničkih podataka. Svaki takozvani prodavač proizvoda i usluga želi znati tko ste, što radite, kamo idete, što kupujete itd. Pristupanjem našoj kameri takvi uljezi mogu iz vašeg uređaja izvući ključne informacije. No, slučaj privatnosti fotoaparata pomaže vam na mnogo načina.

Futrola za privatnost fotoaparata Spy-Fy za iPhone X, Xs, Xs Max i iPhone XR

Dizajneri tvrtke Spy-Fy koristili su tradicionalnu mudrost za proizvodnju ovog slučaja. Na vašim iPhoneima X i XS obje su kamere prekrivene jednostavnim mehanizmom. Kao i u stara vremena, Spy-Fy je na stražnju i prednju kameru instalirao vrata za prolaz kako bi sakrio leću. To sprječava treće oko da pregleda vašu privatnost kada upotrebljavate prednju ili stražnju kameru dok je iPhone povezan s Wi-Fi mrežom ili mobilnim podacima.

Vrag je u dizajnu

Spy-Fy je diskretno integrirao značajke privatnosti u ovaj klasični slučaj. Osoba pored vas nikada neće saznati da ste pametno pokrili prednju i stražnju kameru svog uređaja. Umjesto toga, uvijek bi cijenio slučaj zbog njegove ljepote i snage.

Natrag Blocker

Blokada vrata s prolazima straga i sprijeda čini svu razliku. Naslovnica ne samo da nekoga sprječava u špijuniranju pokreta vaše kamere, već vam omogućuje da koristite ono što morate. Na primjer, prednji zatvarač nikada ne ograničava vašu upotrebu značajke Face ID, koja je prvi put predstavljena u iPhoneu X. Zatvarač će blokirati samo 7MP selfie kameru. Stoga svoj iPhone uvijek možete otključati ili obaviti kupnju pomoću Face ID-a, a pritom možete zaštititi svoju privatnost.

Stražnji zaslon

Slično tome, stražnji okidač kamere omogućuje vam snimanje i snimanje sjajnih slika i videozapisa u pokretu. Možete brzo otvoriti i zatvoriti stražnji zatvarač da biste koristili iPhone kameru kad uočite nešto što vrijedi snimiti ili snimiti.

Što je sa svjetiljkom?

Blokira li stražnji zatvarač svjetiljku mog iPhonea? Nikako. Uvijek možete upotrijebiti svjetiljku na telefonu kako biste pronašli tipke koje nedostaju ili bilo što drugo u mraku. Čak i ako ste zatvorili stražnji zaslon, svjetiljka vašeg iPhonea osvijetlit će sobu, tako da se lako možete maziti uz svog partnera, a da ga ne uznemiravate.

Bežično punjenje

Trebam li ukloniti kućište tijekom punjenja? Ovo je kućište kompatibilno s bežičnim punjenjem tako da možete držati uključeno svoje bežično punjenje. Štoviše, dizajn je otvorio dno otvorenog kako bi vam omogućio da svoj iPhone napunite gromobranskim kabelom.

Minimalistički dizajn

Potpuno integrirani sustav privatnosti kamere i minimalan dizajn pomažu vam da svoj iPhone koristite na način na koji ste koristili. Jedna od najboljih stvari u ovom slučaju je ta što je Spy-Fy uspješno kombinirao eleganciju i privatnost u jednom slučaju. Kućište je dostupno u četiri boje: crnoj, oceansko plavoj, kokos bijeloj i sljez ružičastoj.

Kompatibilni modeli

Od sada je Spy-Fy smislio kućište kompatibilno s iPhoneom X i Xs; nakon što proizvođači budu dovoljno financirani, lansirat će slučajeve privatnosti fotoaparata za iPhone 8, iPhone XR i iPhone 2019. Šuška se da Apple zadržava isti zaslon postavljen u budućim iPhoneima kao i na trenutnim iPhone X modelima.

Pročitajte više na Kickstarteru

To je sve narode!

Završavati…

S futrolom Spy-Fy privatnost vaše iPhone kamere sigurna je 24 × 7. I ne morate se truditi otvoriti i zatvoriti zatvarač. Samo jednim pokretom možete zatvoriti i otvoriti okidač fotoaparata, što ne samo da štiti vašu privatnost već i štiti objektiv fotoaparata od oštećenja.

Podijelite svoje misli i povratne informacije s nama u okviru za komentare.