Blog

Pitaka MagCase - tanka futrola vojnog razreda za iPhone X

Iako želim da moj iPhone X ima osnovni štit za sprječavanje neželjenih oštećenja, uvijek se ustručavam krenuti u apsolutnu zaštitu po cijenu stila. Većina izdržljivih kućišta ne uspijeva se lijepo složiti s elegancijom pametnog telefona, dok je vrlo malo tankih kućišta u stanju podnijeti rigorozni test vremena.

Pitakin uredno izrađeni MagCase za iPhone X pokušao je pronaći savršeno podudaranje između vitkosti i zaštite. Je li uspjelo ispuniti mjeru s oba aspekta? Čitajte dalje da biste saznali je li dizajniran da zadovolji vaše specifične zahtjeve.

Pitaka MagCase za iPhone X

Koristim ovaj slučaj posljednjih nekoliko dana. Nakon što sam temeljito pogledao što nudi, spreman sam predstaviti detaljan pregled.

Elegantan profil koji se besprijekorno omotava

MagCase ima prilično elegantan profil koji se na iPhoneu X ugodno omotava. Sa samo 0,65 mm debljine i 14 g težine, zasigurno je jedan od najtanjih slučajeva na tržištu. Čini se da dizajn niskog profila nadopunjuje njegov cjelokupni izgled.

Precizni izrezi nude besprijekoran pristup tipkama za podešavanje glasnoće, bočnom gumbu i priključku za punjenje. Stoga možete udobno koristiti fizičke tipke i napuniti svoj uređaj.

Poboljšano prijanjanje (3D grippy skin)

Jedina kvaliteta koju uvijek želim imati u svom iPhoneu je neklizava vanjska strana. Jednostavno olakšava držanje uređaja i smanjuje mogućnost neželjenog proklizavanja.

Sadrži 3D grippy kožu, tanko kućište osjeća se prilično udobno na dlanu. Zahvaljujući poboljšanom držanju, nećete se osjećati sklisko kad držite iPhone u rukama. Ljudima koji imaju leptire ovaj slučaj može biti vrijedno pogledati izbliza.

Izrezbaren od neprobojnog materijala

Jedan od najvećih vrhunaca ovog slučaja je kvaliteta izrade. Tvrtka tvrdi da je to najtanje kućište telefona izrađeno od neprobojnih materijala.

I tajna njegove visoke izdržljivosti su vrhunska aramidna vlakna. Smatra se izuzetno jakim, aramid se koristi u zrakoplovnoj i vojnoj primjeni. Također možete pronaći ovaj materijal koji se široko koristi u zaštitnim oklopima i trkaćim vozilima.

Zahvaljujući uglavnom materijalu otpornom na udarce, možete mu vjerovati da štiti vaš iPhone od manjih slučajnih padova. Možda izgleda prilično tanko, ali ima dovoljno snage da dugo traje.

Nažalost, nema podignute usne koja bi zaštitila zaslon od ruba do ruba. To znači da slučaj neće spriječiti pomicanje zaslona osjetljivog na dodir kada se iPhone postavi licem prema dolje.

Kako ovo mnogima ne bi došlo do prekida, tvrtka nudi zaštitnik zaslona od kaljenog stakla vrhunske kvalitete. Pohvali se tvrdoćom od 9H, štitnik zaslona može obraniti zaslon osjetljiv na dodir čak i protiv oštrine noža. Što se tiče jasnoće i odzivnosti, to je na visini.

Dvostruka kamera ima zakošeni rub kako bi je zaštitila od struganja. I, mislim da je prilično točno kada je riječ o ispunjavanju zadatka.

Magnetska potpora za nosač automobila

Kad god krenem prema nepoznatim mjestima, radije koristim navigacijsku aplikaciju poput Google Mapsa da bih došao do odredišta. Tada vam dobro dođe nosač za automobil koji sigurno drži uređaj za upotrebu bez ruku.

S ugrađenim metalnim pločicama, kućište besprijekorno radi s magnetskim nosačima automobila. Dakle, možete jednostavno postaviti uređaj na kompatibilni nosač automobila za jednostavniju navigaciju po pogonu.

Bežično punjenje Kompatibilan

Kompatibilnost bežičnog punjenja pomaže mu da označi gotovo sve okvire. Nećete trebati ukloniti kućište prije nego što svoj iPhone spustite na bežični punjač da biste ga uključili.

Magnetske ploče točno su postavljene kako ne bi ometale bežično punjenje. Da budem iskren, bio sam pomalo zabrinut zbog toga. Međutim, kad sam slučaj testirao, uspio je normalno obaviti posao.

Video pregled Pitaka MagCase za iPhone X

Više varijanti u boji

MagCase dolazi u sedam lijepih varijanti boja poput crne i sive do crno-crvene, crne i ružičasto-zlatne, crvene i narančaste itd. Dakle, ako radije provjerite više varijanti boja prije nego što se odlučite za jednu, ne biste trebali nemam problema.

Cijena: $49.99

Kupite ga na Pitaka.com

Presuda

Sada dolazi najvažniji dio! MagCase se jako dobro snašao u većini aspekata. Tri su mi se karakteristike istaknule: vitki jednodijelni dizajn, vojni materijal i skrivene metalne ploče. Te se osobine ističu od ostalih.

Volio bih vidjeti nekoliko stvari u ovom tankom slučaju. Prvo, povišeni rub nudi dodatni sloj zaštite zaslona. Druga, malo veća zaštita na vrhu i na dnu. To je osiguranje da uređaj ne bude izložen gadnim neravninama kad padne ravno.

Što se tiče cijene (49,99 USD), mislim da je u pitanju. Ja bih ga svrstao u skupu kategoriju da nije bilo zaštitnika zaslona.

Sve u svemu, to je prilično dobar posao za ljude koji žele imati vrhunski tanki kofer bez kompromisa u zaštiti.