Blog

Najbolje aplikacije za bilješke za Apple Watch 2021. godine

Sjećate li se poznate izreke: „Spavajte s olovkom i papirom kraj sebe. Ideja od milijun dolara često dolazi u 4 noći. ”? Iako bi moglo biti problematično pronaći olovku i papir noću dok su svjetla u vašoj sobi isključena, korištenje bilješki na Apple Watchu može vam biti od velike pomoći. Kako bismo vam pomogli stvoriti, prikupiti i pohraniti stvari koje ne želite zaboraviti, stvorili smo popis nekih od najboljih besplatnih aplikacija za bilješke za Apple Watch.

  1. Microsoft OneNote
  2. Bilježnica - bilježite, sinkronizirajte
  3. Skice
  4. Snositi
  5. Bilješke o varalicama
  6. SnipNotes - pametna bilježnica

1. Microsoft OneNote

Jedna od najčešće korištenih i najomiljenijih aplikacija, OneNote, omogućuje vam da bez napora zabilježite svoje misli, ideje i otkrića. Njegovo intuitivno sučelje i niz značajki daju vam prostor da ne zaboravite ništa važno.

Rekavši ovo, bio to neki veliki događaj, ideja vrijedna milijun dolara ili popis pjesama koji si ne možete priuštiti da nedostaje. Ima prijateljsko sučelje s obzirom na sićušni zaslon vašeg Apple Watcha i nudi vam nesmetano iskustvo „bilježenja“.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Bilježnica - bilježite, sinkronizirajte

S više od 16,5 tisuća korisnika ocijenjeno s 4,7 od 5 zvjezdica, NoteBook je nagrađen najboljom aplikacijom godine u 2016. Neke od uzbudljivih značajki s kojima aplikacija dolazi uključuju bilježenje bilješki, pametne kartice, organiziranje bilješki, zapažene geste itd. Svoje iskustvo možete prilagoditi i mijenjanjem boje bilješki, stvaranjem naslovnice bilježnice ili prebacivanjem na tamnu temu.

I ne samo to, geste možete koristiti i za izvršavanje različitih funkcija.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Skice

Jedna od najljubavnijih značajki ove aplikacije je ta što vam omogućuje stvaranje i sortiranje bilješki na temelju njezine važnosti. Možete koristiti prilagođene fontove i omogućuje vam izradu bilješki pomoću diktata ili uvoza datoteka. Iako je osnovna verzija besplatna za upotrebu, dolazi s verzijom Pro koja nudi teme i ikone, radna mjesta, dodatne widgete i poboljšanu automatizaciju.

Napredna verzija također vam omogućuje stvaranje i uređivanje radnji dok ste u pokretu.

Cijena: Besplatno (Pro verzija 1,99 USD mjesečno ili 19,99 USD godišnje)

preuzimanje datoteka

4. Medvjed

Aplikacija ima prilično obožavatelja pisaca, odvjetnika, kuhara, nastavnika, inženjera, učenika, roditelja i još mnogo toga. Aplikacija vam omogućuje pisanje dok ste u pokretu i dijeljenje sa svima, a istovremeno osiguravate privatnost. Aplikacija je nagrađena nagradom Apple Design Award 2017. i aplikacijom App Store godine 2016. godine.

Kao i naša prethodna aplikacija, i ova dolazi s profesionalnom verzijom koja nudi dodatne značajke poput šifriranja, podršku za Touch ID, sinkronizaciju bilješki, izvoz u PDF, DOCX, HTML itd. I brojne teme aplikacija, personaliziranije iskustvo.

Cijena: Besplatno (Pro verzija dostupna za 1,49 USD mjesečno i 14,99 USD godišnje)

preuzimanje datoteka

5. Napomene o varalicama

Za razliku od ostalih, ovaj je prilično nov u trgovini aplikacija. Aplikacija je osmišljena kako bi vam pomogla da se sjetite sitnica koje su u vašem osobnom i profesionalnom životu bitne. Iako je nov, u njemu se nalaze neke od sjajnih karakteristika. Nudi prijateljsko i jednostavno korisničko sučelje i ima više od 200 ikona koje vam mogu pomoći prepoznati što točno tražite.

Njegova Pro verzija omogućuje vam oslobađanje cijelog widgeta, aplikacije za gledanje i tipkovnice. I ne samo to, možete koristiti iCloud sinkronizaciju uz jednostavnu kupnju u aplikaciji.

Cijena: Besplatno (Cheatsheet Pro - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. SnipNotes - pametna bilježnica

Ovo je još jedan novak u odjeljku korisnosti i produktivnosti Appstorea. Aplikacija vam neće dopustiti samo stvaranje bilješki dok ste u pokretu, već vam omogućuje da s lakoćom pronađete željenu bilješku i brzo joj pristupite s bilo kojeg mjesta. I ne samo to, već štedi vaše vrijeme automatskim prepoznavanjem sadržaja vaše bilješke i dijeljenjem relevantnih podataka povezanih s njom.

Njegov izgled možete prilagoditi i raznim mogućnostima dizajna i oblikovanja.

Cijena: Besplatno (otključaj punu verziju - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

  • Aplikacije s popisa za kupnju Apple Watch
  • Vremenske aplikacije za Apple Watch
  • Pokretanje aplikacija za Apple Watch
  • Najbolje aplikacije Apple Watch za studente da ostanu organizirani