Blog

Aloha web preglednik za iPhone i iPad 2021. godine

Privatnost je jedno od temeljnih ljudskih prava koje ne bi trebalo koštati. Međutim, korisnici pametnih telefona moraju platiti naknadu za uživanje u privatnom digitalnom životu. Ovdje Aloha čini razliku za korisnike iPhonea i iPada. Web preglednik s besplatnom i neograničenom upotrebom VPN-a već je odavno prošao. Programeri Aloha Mobile slušali su javnu potražnju i donijeli savršeni web preglednik za korisnike iOS-a.

Aplikacija web preglednika sadrži puno izvrsnih značajki koje vaše iskustvo pregledavanja čine glatkim i sigurnim. Štoviše, Aloha se razmeće interaktivnim, ali jednostavnim korisničkim sučeljem za korisnike bilo koje dobi i razuma. Pomoću nekih unaprijed instaliranih ikona Googlea, Facebooka, Amazona i Twittera možete brzo pristupiti tim web mjestima bez upisivanja njihovih URL-ova.

Aloha preglednik za iOS uređaje: brzi i privatni preglednik s besplatnom upotrebom VPN-a

Korisničko sučelje

U početku korisnici mogu zasmetati sučeljem web preglednika Aloha na svom iPhoneu ili iPadu. No, provedite tamo nekoliko sekundi, a sama aplikacija otkriva najbolje značajke. Lako možete dobiti sve dok tapkate i istražujete web stranice.

Istaknuta traka za pretraživanje odmah privlači vašu pažnju, tako da znate da tamo trebate upisati URL-ove web stranica. Za vašu dnevnu dozu vijesti, Aloha vam daje brze gumbe za kategorije sadržaja, naime. vijesti, zabava, sport, novac, način života, zdravlje, putovanja i automobili. Možete pregledavati web stranice prema vašem interesu.

Postavi zaporku

Više sigurnosti za vas. Za razliku od ostalih aplikacija za pregledavanje weba, Aloha vam omogućuje zaključavanje aplikacije lozinkom. Ne biste trebali koristiti nijednu aplikaciju za zaključavanje jer lozinku možete postaviti u Postavkama Alohe.

Učiniti tako,

Korak 1. Dodirnite Zupčanik ikona → Dodirnite Privatnost.

Korak 2. Uključite prekidač pored Lozinka → Unesite svoj iDevice Lozinka i potvrdi to.

Jednom kada postavite šifru, aplikacija će vas tražiti da je unesete svaki put kada otvorite aplikaciju Aloha. Možete primijeniti isti za Face ID ili Touch ID.

Vaši osobni podaci na Facebooku, Twitteru i Gmailu ostaju prilično sigurni ako pristupite tim web mjestima u web pregledniku Aloha.

Preuzmite slike / videozapise

Aloha ima ugrađeni upravitelj preuzimanja koji vam omogućuje učinkovito upravljanje preuzetim slikama i videozapisima. Najbolja stvar kod ovog alata za upravljanje preuzimanjem je što je nedostupan drugim aplikacijama. Na vašem iPhoneu ili iPadu Aloha stvara privatnu mapu kojoj druge aplikacije ne mogu pristupiti. U ovu mapu možete spremiti velike ili male datoteke i promijeniti naziv mape.

Neograničeni VPN

Besplatni i neograničeni VPN jedna je od upadljivih značajki web preglednika Aloha. To vam dobro dođe kada putujete i želite koristiti virtualnu privatnu mrežu. Umjesto da preuzmete i pretplatite se na VPN na tjedan ili dva tjedna, upotreba Alohe bolji je izbor jer aplikacija nudi neograničeni VPN bez dodatnih troškova.

Jednostavno dodirnite tu VPN ikonu prije trake za pretraživanje i dajte potrebna dopuštenja aplikaciji; sad ste spremni. Kad zatvorite Aloha, aplikacija će onemogućiti VPN; pa ćete sljedeći put trebati dodirnuti ikonu VPN da biste omogućili ovu značajku prije pregledavanja web stranica. Aloha komprimira i šifrira VPN promet kako bi iskoristio manju širinu pojasa.

Blokiraj oglase

Morate nadograditi na premium verziju Alohe da biste blokirali oglase. Ova aplikacija zahtijeva da platite 2,99 USD mjesečno i 24,99 USD godišnje za blokiranje oglasa u pregledniku. Posve je drugačije iskustvo surfati web stranicama u okruženju bez oglasa. S premium pristupom, VPN možete koristiti i u drugim aplikacijama, osim u Alohi.

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Sumirati…

Aloha je pravi izbor za profesionalce koji žele koristiti VPN na svojim iOS uređajima. Istražite Postavke u ovoj aplikaciji i tamo ćete pronaći još zanimljivih stvari. Google je zadana tražilica u aplikaciji; možete ga promijeniti na bilo koju drugu tražilicu kao što su Yahoo, Bing, DuckDuckGo, Yandex, Baidu i Yahoo Japan.

Možda ćete voljeti istražiti i:

  • Kako istovremeno zatvoriti sve Safari kartice na iPhoneu i iPadu
  • Spremite i podijelite web stranicu kao PDF u Safariju na iPhoneu ili iPadu
  • Kako upravljati preuzimanjima Safarija na iPhoneu i iPadu
  • Kako blokirati web stranice u Safariju na iPhoneu ili iPadu

Mislite li da bi korisnici iOS-a htjeli prijeći na Aloha sa zadanog Safarija? Podijelite svoje povratne informacije s nama u komentaru u nastavku.