Blog

Najbolji mramorni futroli za iPhone 7 2021. godine

Vaš uvijek zaljubljeni prijatelj zaslužuje nešto prilično posebno u ovo nezaboravno blagdansko vrijeme. Ne brinite; imamo fantastičnu ideju za blagdanski poklon za vas i vaš iPhone! Mramorna futrola lijepog izgleda za iPhone 7 može biti lijep blagdanski poklon za vašeg prijatelja.

1. CrayCases

Ako vam se sviđa, trebali biste na njega staviti svoje ime, a CrayCases to omogućava. Uz širok raspon mramornih futrola, od crno-bijelih do raznobojnih, uvijek možete pronaći svoj savršeni spoj. Da biste ga učinili potpuno vašim, na njega možete otisnuti svoje inicijale ili puno ime.

Kućište nema logotip za odvraćanje pažnje; ukratko, slučaj je samo vaš. Ispisani i otpremljeni iz Velike Britanije u roku od 24 radna sata, gotovo ćete odmah dobiti svoj slučaj. To nije sve; dobit ćete i sjajnu zaštitu od ogrebotina i kratkih padova.

USP: Mramorno je i na vama je vaše ime

Pogledajte na CrayCases

2. Mikol Nero Marquina

"Slučaj Mikol Nero Marquina" prekrasan je rukotvorina. Napravljeno od 100% prirodnog mramora, kućište je vrhunske kvalitete.

Upečatljiv kontrast crno-bijele obogaćuje njegov kvocijent dizajna. Tanak izgled sa savršenim izrezima na slici za kameru, priključke, zvučnike i tipke omogućuju mu mirno smirivanje.

Ovu mramornu futrolu možete personalizirati posebnom gravurom nudeći dodatnih 25 USD.

Cijena: $99

Kupite ga na MikolMarmi.com

3. Društvo6

Mramorna futrola „Society6“ dizajnirana je kao posebno odijelo za vaš iPhone 7. Kutija izrađena od kvalitetnog mramora, može dugo zadržati sjaj.

Tanak profil ostavlja trenutni dojam na pametnom telefonu. Crno-bijeli kontrast pojačava njegov izgled. Sposoban je pružiti osnovnu zaštitu od kapi i ogrebotina. Slučaj se osjeća ugodno u ruci.

Cijena: 35 dolara na Amazonu dok ovo pišemo.

Kupite ga na Amazon.com

4. Native Union CLIC

Ako vam ne smeta što dobar novac potrošiti za dobar slučaj, mramorno kućište "Native Union CLIC" vrijedi pogledati. Izrađen od pravog mramora, istovremeno je i izdržljiv i moderan.

Uglađeni profil preslatko nadopunjen preciznim izrezima pomaže mu da se lijepo slaže s iPhoneom. To može biti zvijezda za sve oči u uredu ili na zabavi. Mramorno kućište dolazi u dvije varijante boja poput crne i bijele.

Cijena: 189,99 USD na Amazonu u vrijeme pisanja ovog članka.

Kupite ga na Amazon.com

5. Društvo6 (crno)

Izuzetno fascinantan kontrast crno-bijelih boja, mramorna torba Society6 nema puno poteškoća u privlačenju pozornosti. Izvrsni dizajn pokazuje definiranje izrade.

Oblikujući izgled omogućuje da se lijepo poveže s iPhoneom. Opremljen je da zaštiti vaš pametni telefon od ogrebotina ili manjih padova. Kladim se da bi slučaj ispao pravi pobjednik i u uredu i na raskošnoj zabavi.

Cijena: 38 dolara na Amazonu dok ovo pišemo.

Kupite ga na Amazon.com

To je sve za sada…!

Koji vam je od ovih mramornih slučajeva mogao privući pažnju? Bilo bi nam drago da znamo vaš omiljeni odabir.