Blog

Najbolji 10,5-inčni iPad Air Air Case od 2021

Kako Appleov iPad iPad Air 2019 izlazi, navlake elegantnog izgleda zaslužuju posebnu pažnju. Stoga sam smatrao da je pravo vrijeme za postavljanje najboljih kožnih futrola za 10,5-inčni iPad Air. Ako razmišljate o estetskom podudaranju sa svojim potpuno novim tabletom, sljedeća kolekcija pomoći će vam da to otkrijete. Pa, bacimo pogled!

1. Snugg

"Snugg" je jedan od onih koji proizvode dodatke koji proizvode vrhunske navlake. I ovaj se slučaj čini solidnim svestranim slučajem. Postoji nekoliko osobina koje čine dobru opkladu za one koji stavljaju bogato umijeće na vrh prioriteta.

Prvo, navlaka ima izdržljivu konstrukciju s vanjskom površinom od PU kože i unutrašnjošću od nubuk vlakana. Ljubaznošću mekane teksture, pruža poboljšano prianjanje.

Drugo, njegova je funkcionalnost fleksibilnija što vam omogućuje postavljanje uređaja u idealni vodoravni kut. Štoviše, Snugg nudi ovo bogato izrađeno kućište u šest profesionalnih boja poput smeđe, ljubičaste, plave itd.

USP: Čvrst višebojni slučaj

Pogledajte na Amazonu

2. Wopin

Wopin je predstavio praktičniju folijsku naslovnicu. Značajke poput džepa organizatora kartice i sigurnog držača Apple Pencil čine ga vrlo jednostavnim za upotrebu.

A tu je i remen koji vam omogućuje da udobno držite iPad jednom rukom. Gumeni žljebovi savršeno održavaju uređaj stabilnim tako da ste poboljšali iskustvo gledanja.

Što se tiče zaštite od slučajnih udaraca, Wopin ima snage preživjeti pad bez napora. Osim toga, ovaj pokrivač od sintetičke kože dolazi u četiri varijante boja poput klasične crne, elegantne smeđe, sive i jezersko plave

USP: Džep organizatora kartice

Pogledajte na Amazonu

3. MoKo

Predstavite svoj iPad impresivnom futrolom za folije. Ova MoKo maska ​​može zadovoljiti većinu potreba, a također nudi potrebnu njegu za iPad.

Ako volite nositi kartice tijekom putovanja, cijenili biste bočni džep u koji se mogu smjestiti ne samo kartice već i neke važne bilješke. Kombinacija vanjske kože PU i meke unutrašnjosti od mikrovlakana daje joj potreban otpor da izdrži udarce. Uz to ima korisnu petlju koja sprečava gubitak olovke.

USP: Dizajn koji apsorbira udarce

Pogledajte na Amazonu

4. Fintie

Poznato je da "Fintie" proizvodi hvale vrijedne kofere po konkurentnoj cijeni. I čini se da je ova naslovnica u skladu s njezinom reputacijom.

Navlaka je izrađena od umjetne kože i ima nevjerojatno mekanu unutarnju ljusku koja štiti tablet od ružnih ogrebotina i udara.

Da biste osigurali da vaše kartice ostanu na sigurnom, pruža velik džep. Osim toga, magnetska traka pouzdano smanjuje beskorisnu potrošnju energije.

USP: Čvrsto prijanja i otporan je na udarce

Pogledajte na Amazonu

5. Ztotop

Ztotop ima tanak, ali zaštitni faktor. Stoga vaš iPad može ne samo prikazati stil već i dobiti potrebnu obranu od udaraca i ogrebotina.

Kućište je ojačano stražnjom ljuskom od TPU-a i ima mekanu TPU unutrašnjost. A s vanjskom glatkom PU kožom, ovaj poklopac folije osigurava sigurno držanje.

Kada želite ugodnije gledati medije, trostruki stalak ulazi u predstavu jako dobro. Osim toga, ima držač koji drži vaš Apple Pencil savršeno na mjestu.

USP: Trostruko postolje

Pogledajte na Amazonu

6. MoKo

Toliko o naslovnicama otmjenog izgleda? Pogledajte ovu atraktivnu ponudu tvrtke MoKo.

PU kožna torbica lijepo je dizajnirana i dolazi u nekoliko šarmantnih boja. Stoga, ako želite da vaš tablet bez napora uhvati očne jabučice, to može biti dobar odabir.

Prozirna leđa s matiranim završnim slojem osiguravaju da vaš iPad može pokazati svoju klasu. Budući da nema podignutih okvira, vaše geste prevlačenja neće imati prepreke.

USP: Atraktivan profil živahnog dizajna

Pogledajte na Amazonu

7. ProCase

Jednostavno rečeno, "ProCase" je jedan od najboljih slučajeva dizajniran za iPad Air 3. generacije. Ima estetski dizajn koji na vašem iPadu izgleda profesionalno.

Sastav vanjske kože odlikuje se profinjenom izradom. A s glatkom unutrašnjošću, vaš iPad dobiva potreban jastuk da bez napora podnese šok.

Ova futrola za folio ima više utora za poboljšanje vašeg iskustva gledanja. Iskoristite elastični držač Apple Pencil kako biste zaštitili svoju digitalnu olovku.

Nadalje, ProCase nudi ovaj otmjeni poklopac u pet boja poput crne, smeđe, mornarske i drugih.

USP: Profesionalni dizajn

Pogledajte na Amazonu

8. ESR Urban Premium

Upravo ovaj zimzeleni vintage profil čini "ESR Urban Premium" glavnim kandidatom za vaš izvršni izbor. Kućište je isklesano od meke PU kože i razmeće teksturu drvenih zrna.

Da bi ojačao kućište, proizvođač je također upotrijebio robusni polikarbonatni materijal koji pomaže navlaci da apsorbira udarce. Uz to, unutrašnjost je od mikrofibre za dodatnu zaštitu od ogrebotina.

Nekoliko protukliznih utora nudi stabilnije kutove gledanja. Ako koristite Apple Pencil, korisni držač bit će vam vrlo koristan u održavanju olovke na sigurnom kada se ne koristi.

USP: Izvršni profil

Pogledajte na Amazonu

9. ProCase

Kožna futrola za kožu "ProCase" zapela mi je za oko kao preslatka izvršna naslovnica. Vanjska školjka od umjetne kože idealno se poklapa s trenutnom izradom.

S lako dostupnim velikim pretincem, tijekom putovanja možete staviti svoje osnovne kartice. Magnetsko zatvaranje ne samo da štedi vijek trajanja baterije već i štiti vaše dragocjenosti.

Ima unutrašnjost koja apsorbira udarce kako bi spriječila da neravnine oštete vaš iPad. Osim izdržljivosti, ProCase nudi ovu navlaku u nizu boja s različitim uzorcima.

USP: Očaravajuće umijeće

Pogledajte na Amazonu

10. Nevjera

Kako cijenim jednostavan dizajn i urednu izradu, ova se ponuda tvrtke Infiland udostojila vrijednosti. Kvalitetna sintetička koža u kombinaciji s izdržljivim kućištem čini ovaj pokrivač zaštitnim sredstvom za vaš tablet.

Torbica Infiland folio dolazi s jakim magnetima koji samo čvrsto zatvaraju poklopac, ali podržavaju i značajku automatskog spavanja / buđenja. Ljubaznošću protukliznih utora, ostaje čvrsto netaknut i pri kucanju i pri kutu gledanja.

Uz to, ovaj kućište s prihvatljivom cijenom (10,95 USD) dolazi s doživotnim jamstvom i dostupan je u šest boja poput crne, sive i narančaste.

USP: Protuklizni žljebovi za poboljšane kutove gledanja

Pogledajte na Amazonu

Izvoli! Ovo sažima naš pregled vrhunskih kožnih futrola za iPad Air 3. generacije.

Koji je vaš odabir?

Prije nego što počnete čitati drugi članak, podijelite svoje povratne informacije o naslovnici koju ste odabrali za iPad. Također, predložite ime svoje omiljene naslovnice kako bismo mogli uključiti zaslužnije naslovnice u gornju postavu.

Željeli biste na brzinu pogledati i ove postove:

  • Najbolji 10,5-inčni iPad Air kućišta
  • 10,5-inčni iPad Pro slučajevi
  • Najbolji 10,5-inčni iPad Air tipkovnice
  • Najbolji 10,9-inčni iPad Air (2020) kućišta