Blog

Najbolje iPhone aplikacije za biciklizam u 2021. godini

IPhone je, kao što smo vidjeli, nevjerojatna naprava za ljubitelje fitnesa. Od sjajnih fitness aplikacija do uber-korisnih dodataka za fitness koji su izgrađeni oko iPhonea, ovo je tržište stalno živo i nervozno. Osim trčanja, biciklizam je jedan od najlakših načina da dugo vremena budete u formi i zdravi. Uz zanimanje koje ljudi imaju za biciklizam kao fitnes režim, vidjeli smo kako se pokreće poprilično nevjerojatnih aplikacija. Evo kolekcije nekih nevjerojatnih iPhone aplikacija za biciklizam. Imamo nekoliko tragača, aplikaciju za popravak bicikla i biciklističkog trenera.

1. Trkač

Smatram da je Runkeeper prilično pametan! Aplikacija radi kao pronicljivi trener koji pomno pazi na vaš trening i nudi odlučne savjete i prijedloge koji se pokazuju vrlo važnima.

Za početak izradite personaliziraniji plan i dajte sve od sebe da ga ostvarite. Možete pratiti svoju izvedbu u stvarnom vremenu. Uz zvučni upit na brodu, ostat ćete usredotočeni cijelo vrijeme. To nije sve; aplikacija vas također nagrađuje kada radite izuzetno dobro.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Biciklizam Strava

Popis biciklističkih aplikacija za iPhone bez Strave vjerojatno bi nam odao nedostatak iskustva na ovom polju. Šalim se. Strava je sjajna aplikacija koja učinkovito kombinira tri stvari: praćenje biciklizma, istraživanje novih mjesta za vožnju bicikla i društveni aspekt koji vam omogućuje uspon na ljestvice.

Aplikacija vam omogućuje analizu vašeg treninga i također nudi prijedloge za postizanje vašeg cilja. Sudjelujte u mjesečnim izazovima kako biste pokazali svoje umijeće. Još bolje, možete se pridružiti velikoj zajednici i pregledavati fotografije i postignuća objavljena od strane drugih sportaša.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Peloton Digital

S Peloton Digitalom na raspolaganju, većina vaših potreba savršeno je pokrivena. Jedina značajka koja je čini prilično dobrom fitnes aplikacijom je ogromna biblioteka s više od 10.000 predavanja. Bez obzira jeste li spremni poboljšati trčanje na otvorenom, pojačati snagu ili pojačati biciklizam u zatvorenom, osmišljeno je kako bi vam pomoglo da postignete svoj cilj.

Na temelju vaših potreba, možete odabrati istraživanje i eksperimentiranje na raznim tečajevima. Dok vam nastavnici pružaju korisne savjete i motivaciju, moći ćete davati svojih 100%. Nakon tjedan dana besplatnog probnog razdoblja, za nastavak ćete morati nadograditi na premium verziju (19,49 USD mjesečno).

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Vrhovi treninga

TrainingPeaks jedna je od najboljih biciklističkih aplikacija za triatlonce, bicikliste, trkače, od početnika do profesionalca. Bez obzira što je vaš fitnes cilj, ova vam aplikacija sigurno pomaže u postizanju najboljih rezultata. Ova aplikacija može raditi s više od 100 drugih aplikacija i uređaja.

Značajna značajka je Auto Sync, koja vam omogućuje sinkronizaciju treninga s uređaja kao što su Garmin, MyFitnessPal, Suunto, Wahoo Fitness i drugi. TrainingPeaks sadrži grafikone i grafikone za praćenje napretka u kondiciji, tako da možete budno pratiti svoje treninge čak i dok ste u pokretu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Ciklometar GPS

Cyclemeter je zamišljen da bude cjelovit vodič za bicikliste. Aplikacija podržava razne aktivnosti poput vožnje bicikla, trčanja, hodanja, klizanja, skijanja i još mnogo toga. Odaberite između 120 prilagodljivih najava poput udaljenosti, vremena, brzine, nadmorske visine i otkucaja srca kako biste postigli željeni rezultat.

Karte prometa možete pregledavati pomoću Google Mapsa izravno iz aplikacije. Pogledajte razne tablice kako biste saznali kako prolazite kroz svoj zadatak.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Runmeter GPS za trčanje i biciklizam

Pogledajte jednu od najnaprednijih aplikacija za trkače koja vaš iPhone pretvara u moćno računalo za fitnes - s uvidima u karte, grafikone, podjele, intervale, krugove, najave, zone, planove treninga i još mnogo toga.

Možete pratiti biciklizam, trčanje, hodanje, planinarenje, skijanje, kajak i još mnogo toga. I analizirajte svoje treninge na iPadu ili iPhoneu, ažurirane najnovijim podacima pomoću iClouda. Štoviše, u većini osnovnih funkcija možete uživati ​​besplatno.

Cijena: Besplatno (9,99 USD za Elite)

preuzimanje datoteka

7. Runmeter GPS

Runmeter GPS napravljen je za precizno praćenje broja aktivnosti kao što su vožnja biciklom, biciklizam, hodanje, trčanje na klizanju, skijanje itd. Sposoban je za snimanje neograničenog broja treninga. Možete pogledati tračne i tortne karte kako biste imali bolji uvid u vaš napredak.

Automatsko otkrivanje zaustavljanja isključuje zaustavljeno vrijeme za bilježenje točnih podataka. Imate mogućnost odabira između preko 120 prilagodljivih najava poput udaljenosti, vremena, brzine, nadmorske visine i još mnogo toga. Osim toga, također možete pratiti svoje virtualno natjecanje na grafikonima i kartama kako biste saznali načine za poboljšanje performansi.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. CycleCast

Tražite satove biciklizma u zatvorenom za poboljšanje vaše kondicije? CycleCast može biti izvrsna opcija jer nudi više od 500 spin treninga koji su lijepo uklopljeni u cool glazbu i motivaciju. Prilagođene upute iskusnih instruktora osiguravaju da možete postići svoj cilj.

Aplikacija vam omogućuje odabir treninga ovisno o vašim potrebama. Na primjer, možete odabrati trening od samo 20 minuta kada nemate puno vremena i otići na 60-minutni maraton kada želite uložiti puno truda. CycleCast dolazi sa 7-dnevnim besplatnim probnim razdobljem, nakon čega ćete se morati pretplatiti (9,99 USD mjesečno ili 89,99 USD godišnje) na pro verziju aplikacije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. iSmoothRun Pro

Korištenjem GPS-a i pedometra, iSmoothRun Pro osmišljen je tako da savršeno bilježi vaše aktivnosti. Automatski mijenja načine rada na temelju jačine GPS signala. Ako se zaustavite na semaforu, aplikacija će se automatski zaustaviti i nastaviti kad započnete s vježbanjem.

Nakon što stvorite svoj trening, iSmoothRun će vas voditi poput idealnog trenera i poticati vas da date svojih 100% kako biste postigli svoj cilj. Nakon praćenja podataka poput udaljenosti, lokacije, izvještava pomoću zvučnih obavijesti u intervalima udaljenosti ili podesivom vremenu.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

10. Popravak bicikla

Izuzetno detaljan priručnik za popravak bicikla koji nije samo tekst. U osnovi, to je vizualni vodič za popravak i brigu o svom biciklu. Aplikacija sadrži i neke druge dijelove, poput onoga što odjenuti (biciklistička oprema) i gdje kupiti sljedeći bicikl s usporedbom cijena.

Ima 58 vrlo detaljnih vodiča za popravak fotografija. Iskoristite sve prednosti biciklističkih savjeta i trikova kako biste ostali motivirani i postigli svoj cilj. Nadalje, postoji i sve veća zajednica koja je izvrsna za razmjenu mišljenja.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Koji je tvoj najdraži?

Ove se biciklističke aplikacije ističu u preciznom praćenju vaših treninga i mogu se prilagoditi da pruže najbolji rezultat. Siguran sam da će se suprotstaviti vašem zadatku. Bilo bi lijepo imati vaše povratne informacije o njima.

Možda biste htjeli pročitati i ove postove:

  • Najbolje zdravstvene i iPhone i iPad aplikacije
  • Najbolje fitnes aplikacije za iPhone i iPad
  • Kako doći do biciklističkih uputa na Apple kartama