Blog

Kako nabaviti aplikaciju Apple News na Macu izvan SAD-a, Velike Britanije i Australije

Kad sam saznao da je Apple News došao na Mac s uvođenjem macOS Mojave, nisam mogao sakriti sreću. No kad sam otkrio da je aplikacija dostupna samo u nekoliko odabranih zemalja poput SAD-a, Velike Britanije i Australije, osjećao sam se pomalo razočarano. Srećom, ubrzo sam se podsjetio na trik koji je uspio dobiti aplikaciju Apple News na Macu u Indiji, unatoč ograničenjima.

Jeste li i vi na istom putu kao i ja i tražite li način na koji ćete koristiti Apple News u svojoj zemlji u kojoj još treba službeno uvesti? Pokušajte s ovim savjetom, a siguran sam da vas ni to neće razočarati.

Nabavite Apple News App izvan SAD-a, Velike Britanije i Australije

Korak 1. Kliknite na izbornik Apple u gornjem lijevom kutu.

Korak 2. Sada kliknite na Postavke sustavaJezik i regija.

Korak # 3. Klikni na padajući izbornik pokraj Regije i odaberite Ujedinjene države s popisa zemalja.

Sljedeće, vaše računalo hoće ponovno pokretanje. Nakon što se ponovno pokrene, otvorite Launchpad. Apple vijesti bit će uživo na ekranu.

Bilješka: Ako ne vidite aplikaciju Vijesti na Launchpadu, idite u mapu Applications u Finderu da biste pristupili aplikaciji. Da biste stavili aplikaciju na Launchpad, jednostavno povucite Aplikacija za vijesti iz mape Applications i ispustite ga na Launchpad.

Sada, samo naprijed, koristite aplikaciju, savršeno je postavite i istražite sve priče koje vas jako privlače.

Imajte na umu da će, čim promijenite zemlju, aplikacija Vijesti nestati. Imajte na umu ovu manu kako biste znali kako je vratiti ako slučajno izgubite aplikaciju.

To je sve!

Preko vas:

macOS ima puno za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva. Nije samo sigurnije, već i bogato značajkama. Kakav je vaš stav o najnovijem macOS-u?

Voljeli biste pročitati i ove postove:

  • Kako napraviti snimku zaslona na Macu
  • Kako očistiti DNS predmemoriju na Macu
  • Kako zaključati bilješke na vašem Macu