Blog

Kako pratiti i pronaći obližnji Pokémon s vidljivim zaslonom u Pokémon Go na iPhoneu

Uz zapanjujući uspjeh, "Pokémon Go" postao je svima najdraži. Takva je bila ludost igranja ove nevjerojatne igre proširene stvarnosti da fanovi jednostavno ne mogu prestati buncati zbog nje. Napokon, tko ne bi volio uhvatiti Pokémone i pobijediti u bitkama u teretani?

Pokémon Go je ažuriran s nekim manjim ispravcima programskih pogrešaka i poboljšanjima performansi. Zaslon U blizini zamijenjen je zaslonom Sightings s nekim poboljšanjima udaljenosti.

Zaslon Sightings skenira područje vaše karte svakih 15-30 sekundi za novi Pokémon. Ako je zaslon Sightings uključen, vidjet ćete do 9 Pokemona u svom području. Popis će se automatski ažurirati kad se premjestite s jednog mjesta na drugo. Ako je neko biće bliže smjeru u kojem se krećete, vidjet će se u gornjem lijevom kutu. A onaj koji je udaljeniji pojavit će se u donjem desnom kutu.

Kako pratiti i pronaći obližnji Pokémon s vidljivim zaslonom u Pokémon Go na iPhoneu

Korak 1. Pokrenite Pokémon Go na svom iPhoneu.

Korak 2. Vidjet ćete mali sivi okvir s desne strane vašeg virtualnog avatara. Pokazat će neke Pokémon oblike. Dodirnite ovaj okvir.

Korak # 3. Ovo je zaslon Sightings. Sad ćete vidjeti skupinu do 9 Pokemona u vašem području.

Korak # 4. Dalje, morate upotrijebiti ove mjerne podatke kako biste bili sigurni da idete u dobrom smjeru za Pokemone. Morate je odabrati i početi hodati u bilo kojem smjeru. Ako se kamenolom spusti dalje s popisa, krećete se u pogrešnom smjeru. Ali ako ispliva na vrh, idete u pravom smjeru.

To je gotovo!

Općenito, Pokémon se mrijesti na karti oko 10-15 minuta na istom mjestu. Nestat će kad vrijeme završi. Nakon što se Pokémon onesvijestio, uklonit će se s popisa na sljedećem skeniranju. Ako se odmaknete oko 700-1000 metara, Pokemon će nestati s popisa.

Dakle, budite koncentrirani i pronađite Pokemone koristeći svoju stručnost. Prilagodite svoj avatar trenera kako biste u igru ​​unijeli puno više zabave.

Svakako pogledajte ove pametne trikove kako biste Pokemon lako pronašli. Postoji i način da se stvorenja pronađu čak i bez kretanja. A ako ikada poželite isprobati nešto novo, pogledajte ovih pet najboljih alternativa Pokemon Go-u.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found